Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

THRIFTY διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Κλίβελαντ - Αεροδρόμιο [CLE]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις THRIFTY στο Κλίβελαντ - Αεροδρόμιο. Δείτε αυτές τις προσφορές στο CLE αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

Οικονομικό

Chevrolet Spark

thrifty
A
5
4
2
Chevrolet Spark

από

$34.82 ανά μέρα

Μικρό

Nissan Versa

thrifty
A
5
4
3
Nissan Versa

από

$37.22 ανά μέρα

Κανονικό

Nissan Sentra

thrifty
A
5
4
4
Nissan Sentra

από

$40.66 ανά μέρα

Κανονικό

Kia Optima

thrifty
A
5
4
4
Kia Optima

από

$75.05 ανά μέρα

Μεγάλο

Chevrolet Malibu

thrifty
A
5
4
4
Chevrolet Malibu

από

$43.36 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Chevrolet Impala

thrifty
A
5
4
3
Chevrolet Impala

από

$54.17 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Buick Lacrosse

thrifty
A
5
4
5
Buick Lacrosse

από

$63.59 ανά μέρα

SUV

Buick Encore

thrifty
A
5
5
2
Buick Encore

από

$60.21 ανά μέρα

SUV

Chevrolet Suburban

thrifty
A
7
5
3
Chevrolet Suburban

από

$168.31 ανά μέρα

Μίνι βαν

Nissan Quest

thrifty
A
7
5
3
Nissan Quest

από

$192.53 ανά μέρα

Οικονομικό

Ford Fiesta

dollar
A
5
4
2
Ford Fiesta

από

$36.08 ανά μέρα

Μικρό

Kia Rio

dollar
A
5
5
3
Kia Rio

από

$37.55 ανά μέρα

Κανονικό

Hyundai Elantra

dollar
A
5
4
4
Hyundai Elantra

από

$41.88 ανά μέρα

Κανονικό

BMW 3 Series

enterprise
A
5
4
4
BMW 3 Series

από

$138.63 ανά μέρα

Μεγάλο

Toyota Camry

budget
A
5
4
4
Toyota Camry

από

$54.86 ανά μέρα

Μεγάλο

Jaguar XF

hertz
A
5
4
4
Jaguar XF

από

$163.74 ανά μέρα

SUV

Suzuki Jimny

dollar
A
5
3
2
Suzuki Jimny

από

$59.23 ανά μέρα

SUV

Range Rover Evoque

hertz
A
5
5
4
Range Rover Evoque

από

$199.11 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Nissan Maxima

alamo
A
5
4
3
Nissan Maxima

από

$77.86 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Cadillac XTS

enterprise
A
5
4
5
Cadillac XTS

από

$126.03 ανά μέρα

Μίνι βαν

Dodge Grand Caravan

alamo
A
7
5
3
Dodge Grand Caravan

από

$85.71 ανά μέρα

Μίνι βαν

Dodge Durango

enterprise
A
7
5
3
Dodge Durango

από

$234.78 ανά μέρα

Καμπριολέ

Ford Mustang Convertible

alamo
A
4
2
2
Ford Mustang Convertible

από

$196.59 ανά μέρα

Εξωτικό

Ford Flex

alamo
A
6
5
4
Ford Flex

από

$237.63 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη THRIFTY στο Κλίβελαντ - Αεροδρόμιο OH

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η THRIFTY στο Κλίβελαντ - Αεροδρόμιο [CLE].

Thrifty Car Rental

Ονομα εταιρείας:

Thrifty Car Rental

Διεύθυνση:

19601 MAPLEWOOD AVENUE, CLEVELAND, OH (OH), UNITED STATES, 44135

Τηλέφωνο:

(877) 283-0898

πολιτική καυσίμων

Συμπεριλαμβάνεται στην τιμή

Παραλαβή τύπου

Δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο

Μπόνους

  • - Δωρεάν επιπλέον οδηγό
  • - Νέοι οδηγού
  • - χρέωση Αεροδρόμιο
  • - Απεριόριστα χιλιόμετρα

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Κλίβελαντ - Αεροδρόμιο [CLE]

Εναλλακτικά με τη THRIFTY, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Κλίβελαντ - Αεροδρόμιο [CLE]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

ALAMO ehi

ALAMO 757 reviews

8.5 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 56 reviews

8.4 / 10

Enterprise

Enterprise 168 reviews

8.1 / 10

DOLLAR (US)

DOLLAR 6 reviews

7.9 / 10

Hertz Corporate

Hertz 109 reviews

7.5 / 10

AVIS ABG

AVIS 142 reviews

7.4 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 288 reviews

7.1 / 10

Εάν χρειάζεστε ένα μικρό αυτοκίνητο για το επόμενο οδικό σας ταξίδι από το Κλίβελαντ - Αεροδρόμιο [CLE], θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από τη DOLLAR. Παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό στις κατηγορίες των Οικονομικό και οχημάτων στο Κλίβελαντ - Αεροδρόμιο.

Ένας τεράστιος αριθμός μέσων αυτοκινήτων παρέχεται από τη DOLLAR και ENTERPRISE στο Κλίβελαντ - Αεροδρόμιο OH. Δώστε προσοχή σε αυτούς τους προμηθευτές αν θέλετε να πάρετε τα καλύτερα οχήματα των κατηγοριών Κανονικό και Μεγάλο.

Για να βρείτε την καλύτερη προσφορά ενοικίασης SUV στο Κλίβελαντ - Αεροδρόμιο [CLE], ρίξτε μια ματιά στα SUV από τη DOLLAR. Αυτός ο πάροχος προσφέρει τη μεγαλύτερη συλλογή SUV αυτοκινήτων στο Κλίβελαντ - Αεροδρόμιο.

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο αυτοκίνητο στο Κλίβελαντ - Αεροδρόμιο, θα πρέπει να εξετάσετε προσφορές από τη ALAMO και ENTERPRISE. Παρέχουν πολλά οχήματα με Επιβατικό 7 θέσεων, Μίνι βαν.

Για όσους από εσάς θέλετε να οδηγήσετε ένα πολυτελές όχημα στο Κλίβελαντ - Αεροδρόμιο, θα πρέπει να εξετάσετε τις προσφορές από τη ALAMO. Προσφέρουν αρκετά Ελίτ πολυτελείας, Εξωτικό και Καμπριολέ αυτοκίνητα στο Κλίβελαντ - Αεροδρόμιο που θα ικανοποιήσουν την κάθε επιθυμία σας.

Αεροδρόμιο THRIFTY Κλίβελαντ - Αεροδρόμιο OH Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η THRIFTY στο Κλίβελαντ - Αεροδρόμιο CLE παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Economy, Compact, Standard, Fullsize, Luxury, Suv, Van, Convertible, Exotic,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη THRIFTY Κλίβελαντ - Αεροδρόμιο, να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Chevrolet Spark, και Ford Fiesta , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε Nissan Versa, και Kia Rio . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο THRIFTY Κλίβελαντ - Αεροδρόμιο, μπορείτε να παραλάβετε το Nissan Sentra, Kia Optima, Hyundai Elantra, και BMW 3 Series .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων THRIFTY Μεγάλο στο Κλίβελαντ - Αεροδρόμιο περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα ενοικίασης αυτοκινήτων: Chevrolet Malibu, Toyota Camry, και Jaguar XF .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο THRIFTY Κλίβελαντ - Αεροδρόμιο, θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Buick Encore, Chevrolet Suburban, Suzuki Jimny, και Range Rover Evoque .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων Ελίτ πολυτελείας που παρέχεται από τη THRIFTY Κλίβελαντ - Αεροδρόμιο αποτελείται από τα ακόλουθα μοντέλα αυτοκινήτων: Chevrolet Impala, Buick Lacrosse, Nissan Maxima, και Cadillac XTS .

Μετά την επιλογή ενοικίασης αυτοκινήτων της κατηγορίας Καμπριολέ από τη THRIFTY Κλίβελαντ - Αεροδρόμιο, τα διαθέσιμα μοντέλα αυτοκινήτων θα είναι και Ford Mustang Convertible .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας THRIFTY Κλίβελαντ - Αεροδρόμιο σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η THRIFTY παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη THRIFTY στο Κλίβελαντ - Αεροδρόμιο για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Κλίβελαντ - Αεροδρόμιο, τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη THRIFTY είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη THRIFTY στο Κλίβελαντ - Αεροδρόμιο για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το THRIFTY στο Κλίβελαντ - Αεροδρόμιο. Η THRIFTY διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη THRIFTY στο Κλίβελαντ - Αεροδρόμιο.

FAQ - THRIFTY ενοικίαση αυτοκινήτου στο Κλίβελαντ - Αεροδρόμιο

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη THRIFTY στο Κλίβελαντ - Αεροδρόμιο OH;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου THRIFTY.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη THRIFTY στο αεροδρόμιο CLE;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη THRIFTY στο Κλίβελαντ - Αεροδρόμιο είναι Chevrolet Spark. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $34.82 ανά ημέρα.

Ποιο είναι το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο ενοικίασης THRIFTY στο Κλίβελαντ - Αεροδρόμιο [CLE];

Το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο ενοικίασης στο Κλίβελαντ - Αεροδρόμιο από τη THRIFTY σήμερα είναι CHEVROLET SPARK. Η χαμηλότερη τιμή για αυτό το όχημα είναι $34.82 ανά ημέρα.

Ποια είναι η πιο συχνά ταξινομημένη κατηγορία αυτοκινήτων από το THRIFTY στο Κλίβελαντ - Αεροδρόμιο [CLE];

Η πιο συχνά νοικιασμένη κατηγορία αυτοκινήτων από τη THRIFTY στο αεροδρόμιο CLE είναι . Το φθηνότερο όχημα από τη THRIFTY είναι . Η τιμή του ξεκινάει από $37.22 ανά ημέρα.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Κλίβελαντ - Αεροδρόμιο;

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο CLE ποικίλουν από $2.29 έως $2.78.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου THRIFTY με χρεωστική κάρτα στο Κλίβελαντ - Αεροδρόμιο;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η THRIFTY δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Κλίβελαντ - Αεροδρόμιο [CLE];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων THRIFTY.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Κλίβελαντ - Αεροδρόμιο OH;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη THRIFTY πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!