Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

SIXT διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο [FLL]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις SIXT στο Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο. Δείτε αυτές τις προσφορές στο FLL αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

Μικρό

Toyota Yaris Sedan

sixt
A
5
4
3
Toyota Yaris Sedan

από

$68.66 ανά μέρα

Μεγάλο

Chrysler 300

sixt
A
5
4
4
Chrysler 300

από

$69.97 ανά μέρα

SUV

Volkswagen Tiguan

sixt
A
5
5
3
Volkswagen Tiguan

από

$75.45 ανά μέρα

SUV

Cadillac Escalade

sixt
A
7
5
3
Cadillac Escalade

από

$133.66 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Mercedes CLA

sixt
A
5
4
3
Mercedes CLA

από

$78.48 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Mercedes S Class

sixt
A
5
4
5
Mercedes S Class

από

$141.33 ανά μέρα

Καμπριολέ

BMW 4 Series Convertible

sixt
A
4
2
2
BMW 4 Series Convertible

από

$106.61 ανά μέρα

Οικονομικό

Toyota Yaris

easirent
A
5
4
2
Toyota Yaris

από

$23.05 ανά μέρα

Οικονομικό

Hyundai Accent

payless
A
5
4
2
Hyundai Accent

από

$85.17 ανά μέρα

Μικρό

Nissan Versa

easirent
A
5
5
3
Nissan Versa

από

$24.41 ανά μέρα

Μικρό

Audi A3

hertz
A
5
5
3
Audi A3

από

$398.24 ανά μέρα

Κανονικό

Toyota Corolla

routes
A
5
4
4
Toyota Corolla

από

$25.72 ανά μέρα

Κανονικό

BMW 3 Series

enterprise
A
5
4
4
BMW 3 Series

από

$120.33 ανά μέρα

SUV

Nissan Rogue

easirent
A
5
5
5
Nissan Rogue

από

$42.46 ανά μέρα

SUV

Audi Q7

enterprise
A
5
5
5
Audi Q7

από

$323.19 ανά μέρα

Μεγάλο

Chevrolet Malibu

thrifty
A
5
4
4
Chevrolet Malibu

από

$47.65 ανά μέρα

Μεγάλο

Chevrolet Camaro

fox
A
5
4
4
Chevrolet Camaro

από

$126.01 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Chevrolet Impala

thrifty
A
5
4
3
Chevrolet Impala

από

$48.72 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Tesla Model 3

easirent
A
5
4
4
Tesla Model 3

από

$133.84 ανά μέρα

Μίνι βαν

Nissan Quest

thrifty
A
7
5
3
Nissan Quest

από

$65.46 ανά μέρα

Μίνι βαν

Nissan NV3500

green motion
A
12
4
6
Nissan NV3500

από

$631.36 ανά μέρα

Καμπριολέ

Ford Mustang Convertible

alamo
A
4
2
2
Ford Mustang Convertible

από

$76.43 ανά μέρα

Εξωτικό

Ford Flex

alamo
A
6
5
4
Ford Flex

από

$255.85 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη SIXT στο Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο FL

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η SIXT στο Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο [FLL].

SIXT Rent A Car

Ονομα εταιρείας:

SIXT Rent A Car

Διεύθυνση:

600 Terminal Dr, Fort Lauderdale, 33315-3618, FL, Florida

Τηλέφωνο:

+1-8887498227

πολιτική καυσίμων

Σήκωσε και να επιστρέψει την πλήρη

Παραλαβή τύπου

Αεροδρόμιο τερματικό σταθμό παραλαβής

Μπόνους

  • - Χρέωση μίας διαδρομής
  • - Απεριόριστα χιλιόμετρα διατίθενται όχι για όλα τα αυτοκίνητα

SIXT τοποθεσίες δίπλα στο FLL αεροδρόμιο

Για να σχεδιάσετε καλύτερα το ταξίδι σας, παρακαλούμε πλοηγηθείτε στον παρακάτω χάρτη με όλες τις διαθέσιμες τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων κοντά στο Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο. Όλα τα εικονίδια αντιστοιχούν σε τέσσερις τύπους θέσεων παραλαβής και επιστροφής: αεροδρόμιο, σιδηροδρομικό σταθμό, λιμάνι και κέντρο της πόλης.

Κοντινές περιοχές ενοικίασης αυτοκινήτων σε αεροδρόμια

Τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων σε κοντινή απόσταση στο κέντρο της πόλης

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο [FLL]

Εναλλακτικά με τη SIXT, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο [FLL]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

ALAMO ehi

ALAMO 41 reviews

8.7 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 27 reviews

8.3 / 10

Enterprise

Enterprise 108 reviews

8.1 / 10

Hertz Corporate

Hertz 152 reviews

7.8 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 6 reviews

7.6 / 10

DOLLAR (US)

DOLLAR 68 reviews

7.6 / 10

Easirent

Easirent 8 reviews

7.3 / 10

EZ-RAC

EZ-RAC 17 reviews

7.2 / 10

THRIFTY (US)

THRIFTY 89 reviews

7.1 / 10

AVIS ABG

AVIS 112 reviews

6.9 / 10

Payless Car Rental USA

Payless 131 reviews

6.8 / 10

Advantage Rent A Car

Advantage 6 reviews

5.8 / 10

Fox Rent A Car

Fox 6 reviews

5.5 / 10

ACE

ACE 28 reviews

5.1 / 10

NU Car Rentals USA

NU 24 reviews

4.6 / 10

Εάν χρειάζεστε ένα μικρό αυτοκίνητο για το επόμενο οδικό σας ταξίδι από το Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο [FLL], θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από τη EASIRENT και PAYLESS. Παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό στις κατηγορίες των Οικονομικό και οχημάτων στο Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο.

Ένας τεράστιος αριθμός μέσων αυτοκινήτων παρέχεται από τη ROUTES και ENTERPRISE στο Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο FL. Δώστε προσοχή σε αυτούς τους προμηθευτές αν θέλετε να πάρετε τα καλύτερα οχήματα των κατηγοριών Κανονικό και Μεγάλο.

Για να βρείτε την καλύτερη προσφορά ενοικίασης SUV στο Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο [FLL], ρίξτε μια ματιά στα SUV από τη EASIRENT. Αυτός ο πάροχος προσφέρει τη μεγαλύτερη συλλογή SUV αυτοκινήτων στο Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο.

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο αυτοκίνητο στο Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο, θα πρέπει να εξετάσετε προσφορές από τη THRIFTY και . Παρέχουν πολλά οχήματα με Επιβατικό 7 θέσεων, Μίνι βαν.

Για όσους από εσάς θέλετε να οδηγήσετε ένα πολυτελές όχημα στο Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο, θα πρέπει να εξετάσετε τις προσφορές από τη THRIFTY. Προσφέρουν αρκετά Ελίτ πολυτελείας, Εξωτικό και Καμπριολέ αυτοκίνητα στο Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο που θα ικανοποιήσουν την κάθε επιθυμία σας.

Αεροδρόμιο SIXT Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο FL Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η SIXT στο Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο FLL παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Compact, Fullsize, Suv, Luxury, Convertible, Economy, Standard, Van, Exotic,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη SIXT Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο, να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Toyota Yaris, και Hyundai Accent , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε Toyota Yaris Sedan, Nissan Versa, και Audi A3 . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο SIXT Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο, μπορείτε να παραλάβετε το Toyota Corolla, και BMW 3 Series .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων SIXT Μεγάλο στο Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα ενοικίασης αυτοκινήτων: Chrysler 300, Chevrolet Malibu, και Chevrolet Camaro .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο SIXT Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο, θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Volkswagen Tiguan, Cadillac Escalade, Nissan Rogue, και Audi Q7 .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων Ελίτ πολυτελείας που παρέχεται από τη SIXT Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο αποτελείται από τα ακόλουθα μοντέλα αυτοκινήτων: Mercedes CLA, Mercedes S Class, Chevrolet Impala, και Tesla Model 3 .

Μετά την επιλογή ενοικίασης αυτοκινήτων της κατηγορίας Καμπριολέ από τη SIXT Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο, τα διαθέσιμα μοντέλα αυτοκινήτων θα είναι BMW 4 Series Convertible, και Ford Mustang Convertible .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας SIXT Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η SIXT παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη SIXT στο Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο, τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη SIXT είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη SIXT στο Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το SIXT στο Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο. Η SIXT διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη SIXT στο Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο.

FAQ - SIXT ενοικίαση αυτοκινήτου στο Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη SIXT στο Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο FL;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου SIXT.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη SIXT στο αεροδρόμιο FLL;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη SIXT στο Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο είναι Toyota Yaris Sedan. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $68.66 ανά ημέρα.

Ποιο είναι το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο ενοικίασης SIXT στο Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο [FLL];

Το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο ενοικίασης στο Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο από τη SIXT σήμερα είναι MERCEDES CLA. Η χαμηλότερη τιμή για αυτό το όχημα είναι $78.48 ανά ημέρα.

Ποια είναι η πιο συχνά ταξινομημένη κατηγορία αυτοκινήτων από το SIXT στο Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο [FLL];

Η πιο συχνά νοικιασμένη κατηγορία αυτοκινήτων από τη SIXT στο αεροδρόμιο FLL είναι . Το φθηνότερο όχημα από τη SIXT είναι . Η τιμή του ξεκινάει από $68.66 ανά ημέρα.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο;

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο FLL ποικίλουν από $2.42 έως $2.99.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου SIXT με χρεωστική κάρτα στο Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η SIXT δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο [FLL];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων SIXT.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Fort Lauderdale - Αεροδρόμιο FL;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη SIXT πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!