Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

BUDGET διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο [LAS]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις BUDGET στο Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο. Δείτε αυτές τις προσφορές στο LAS αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

Κανονικό

Dodge Avenger

budget
A
5
4
4
Dodge Avenger

από

$80.24 ανά μέρα

Οικονομικό

Ford Fiesta

budget
A
5
4
2
Ford Fiesta

από

$82.09 ανά μέρα

Μίνι βαν

Chrysler Pacifica

budget
A
7
5
3
Chrysler Pacifica

από

$110.96 ανά μέρα

SUV

Ford Edge

budget
A
5
5
4
Ford Edge

από

$111.98 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Lincoln MKS

budget
A
5
4
5
Lincoln MKS

από

$122.64 ανά μέρα

SUV

Ford Ecosport

alamo
A
5
5
3
Ford Ecosport

από

$32.65 ανά μέρα

SUV

Jeep Patriot

economy
A
5
5
3
Jeep Patriot

από

$266.65 ανά μέρα

Οικονομικό

Mitsubishi Mirage

alamo
A
5
4
2
Mitsubishi Mirage

από

$46.43 ανά μέρα

Οικονομικό

Chevrolet Spark

thrifty
A
5
4
2
Chevrolet Spark

από

$76.63 ανά μέρα

Κανονικό

Toyota Camry

ace
A
5
2
3
Toyota Camry

από

$59.82 ανά μέρα

Κανονικό

BMW 3 Series

enterprise
A
5
4
4
BMW 3 Series

από

$151.76 ανά μέρα

Μεγάλο

Ford Taurus

payless
A
5
4
4
Ford Taurus

από

$71.33 ανά μέρα

Μεγάλο

Dodge Magnum

payless
A
5
4
4
Dodge Magnum

από

$271.69 ανά μέρα

Μίνι βαν

Nissan Frontier

enterprise
A
4
4
3
Nissan Frontier

από

$71.75 ανά μέρα

Μίνι βαν

Ford Club Wagon

payless
A
12
4
6
Ford Club Wagon

από

$181.65 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Cadillac CTS

alamo
A
5
4
5
Cadillac CTS

από

$76.43 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

BMW 5 Series

enterprise
A
5
4
3
BMW 5 Series

από

$194.30 ανά μέρα

Μικρό

Nissan Versa

fox
A
5
4
3
Nissan Versa

από

$77.47 ανά μέρα

Μικρό

Mercedes GLA

sixt
A
5
5
3
Mercedes GLA

από

$110.96 ανά μέρα

Εξωτικό

Ford Flex

alamo
A
6
5
4
Ford Flex

από

$98.43 ανά μέρα

Καμπριολέ

Mitsubishi Spyder Convertible

nu
A
4
2
2
Mitsubishi Spyder Convertible

από

$104.28 ανά μέρα

Καμπριολέ

BMW 4 Series Convertible

sixt
A
4
2
2
BMW 4 Series Convertible

από

$175.49 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη BUDGET στο Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο NV

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η BUDGET στο Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο [LAS].

Budget Car Rental

Ονομα εταιρείας:

Budget Car Rental

Διεύθυνση:

7135 Gilespie Street, 7135 Gilespie street, Las Vegas, 89119, NV, Nevada

Τηλέφωνο:

702-736-1212

Παραλαβή τύπου

Δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο

Μπόνους

  • - Νέοι οδηγού
  • - Απεριόριστα χιλιόμετρα

BUDGET τοποθεσίες δίπλα στο LAS αεροδρόμιο

Για να σχεδιάσετε καλύτερα το ταξίδι σας, παρακαλούμε πλοηγηθείτε στον παρακάτω χάρτη με όλες τις διαθέσιμες τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων κοντά στο Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο. Όλα τα εικονίδια αντιστοιχούν σε τέσσερις τύπους θέσεων παραλαβής και επιστροφής: αεροδρόμιο, σιδηροδρομικό σταθμό, λιμάνι και κέντρο της πόλης.

Τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων σε κοντινή απόσταση στο κέντρο της πόλης

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο [LAS]

Εναλλακτικά με τη BUDGET, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο [LAS]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

ALAMO ehi

ALAMO 98 reviews

8.7 / 10

Enterprise

Enterprise 620 reviews

8.6 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 145 reviews

8.5 / 10

SIXT Corporate

SIXT 32 reviews

8.4 / 10

Hertz Corporate

Hertz 18 reviews

8.1 / 10

AVIS ABG

AVIS 15 reviews

7.7 / 10

DOLLAR (US)

DOLLAR 48 reviews

7.4 / 10

THRIFTY (US)

THRIFTY 58 reviews

7.3 / 10

Payless Car Rental USA

Payless 186 reviews

6.9 / 10

Advantage Rent A Car

Advantage 227 reviews

6.4 / 10

Fox Rent A Car

Fox 42 reviews

6.2 / 10

NU Car Rentals USA

NU 25 reviews

5.8 / 10

ACE

ACE 17 reviews

5.1 / 10

EZ-RAC

EZ-RAC 6 reviews

4.7 / 10

Εάν χρειάζεστε ένα μικρό αυτοκίνητο για το επόμενο οδικό σας ταξίδι από το Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο [LAS], θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από τη ALAMO και THRIFTY. Παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό στις κατηγορίες των Οικονομικό και οχημάτων στο Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο.

Ένας τεράστιος αριθμός μέσων αυτοκινήτων παρέχεται από τη ACE και ENTERPRISE στο Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο NV. Δώστε προσοχή σε αυτούς τους προμηθευτές αν θέλετε να πάρετε τα καλύτερα οχήματα των κατηγοριών Κανονικό και Μεγάλο.

Για να βρείτε την καλύτερη προσφορά ενοικίασης SUV στο Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο [LAS], ρίξτε μια ματιά στα SUV από τη ALAMO. Αυτός ο πάροχος προσφέρει τη μεγαλύτερη συλλογή SUV αυτοκινήτων στο Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο.

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο αυτοκίνητο στο Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο, θα πρέπει να εξετάσετε προσφορές από τη ENTERPRISE και PAYLESS. Παρέχουν πολλά οχήματα με Επιβατικό 7 θέσεων, Μίνι βαν.

Για όσους από εσάς θέλετε να οδηγήσετε ένα πολυτελές όχημα στο Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο, θα πρέπει να εξετάσετε τις προσφορές από τη ALAMO. Προσφέρουν αρκετά Ελίτ πολυτελείας, Εξωτικό και Καμπριολέ αυτοκίνητα στο Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο που θα ικανοποιήσουν την κάθε επιθυμία σας.

Αεροδρόμιο BUDGET Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο NV Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η BUDGET στο Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο LAS παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Standard, Economy, Van, Suv, Luxury, Fullsize, Compact, Exotic, Convertible,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη BUDGET Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο, να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Ford Fiesta, Mitsubishi Mirage, και Chevrolet Spark , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε Nissan Versa, και Mercedes GLA . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο BUDGET Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο, μπορείτε να παραλάβετε το Dodge Avenger, Toyota Camry, και BMW 3 Series .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων BUDGET Μεγάλο στο Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα ενοικίασης αυτοκινήτων: Ford Taurus, και Dodge Magnum .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο BUDGET Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο, θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Ford Edge, Ford Ecosport, και Jeep Patriot .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων Ελίτ πολυτελείας που παρέχεται από τη BUDGET Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο αποτελείται από τα ακόλουθα μοντέλα αυτοκινήτων: Lincoln MKS, Cadillac CTS, και BMW 5 Series .

Μετά την επιλογή ενοικίασης αυτοκινήτων της κατηγορίας Καμπριολέ από τη BUDGET Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο, τα διαθέσιμα μοντέλα αυτοκινήτων θα είναι Mitsubishi Spyder Convertible, και BMW 4 Series Convertible .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας BUDGET Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η BUDGET παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη BUDGET στο Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο, τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη BUDGET είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη BUDGET στο Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το BUDGET στο Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο. Η BUDGET διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη BUDGET στο Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο.

FAQ - BUDGET ενοικίαση αυτοκινήτου στο Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη BUDGET στο Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο NV;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου BUDGET.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη BUDGET στο αεροδρόμιο LAS;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη BUDGET στο Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο είναι Dodge Avenger. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $80.24 ανά ημέρα.

Ποιο είναι το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο ενοικίασης BUDGET στο Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο [LAS];

Το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο ενοικίασης στο Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο από τη BUDGET σήμερα είναι LINCOLN MKS. Η χαμηλότερη τιμή για αυτό το όχημα είναι $122.64 ανά ημέρα.

Ποια είναι η πιο συχνά ταξινομημένη κατηγορία αυτοκινήτων από το BUDGET στο Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο [LAS];

Η πιο συχνά νοικιασμένη κατηγορία αυτοκινήτων από τη BUDGET στο αεροδρόμιο LAS είναι Μίνι βαν. Το φθηνότερο όχημα Μίνι βαν από τη BUDGET είναι CHRYSLER PACIFICA. Η τιμή του ξεκινάει από $110.96 ανά ημέρα.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο;

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο LAS ποικίλουν από $2.58 έως $3.29.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου BUDGET με χρεωστική κάρτα στο Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η BUDGET δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο [LAS];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων BUDGET.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Λας Βέγκας - Αεροδρόμιο NV;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη BUDGET πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!