Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

U-SAVE διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Μαϊάμι - Αεροδρόμιο [MIA]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις U-SAVE στο Μαϊάμι - Αεροδρόμιο. Δείτε αυτές τις προσφορές στο MIA αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

Μικρό

Nissan Versa

green motion
A
5
5
3
Nissan Versa

από

$16.57 ανά μέρα

Μικρό

Audi A3

hertz
A
5
5
3
Audi A3

από

$138.69 ανά μέρα

Κανονικό

Toyota Corolla

aco
A
5
4
4
Toyota Corolla

από

$18.68 ανά μέρα

Κανονικό

BMW 3 Series

enterprise
A
5
4
4
BMW 3 Series

από

$77.98 ανά μέρα

Οικονομικό

Hyundai Accent

green motion
A
5
4
2
Hyundai Accent

από

$20.51 ανά μέρα

Οικονομικό

Mitsubishi Mirage

alamo
A
5
4
2
Mitsubishi Mirage

από

$52.14 ανά μέρα

SUV

Nissan Rogue

routes
A
4
3
3
Nissan Rogue

από

$38.94 ανά μέρα

SUV

Ford Expedition EL

ace
A
7
5
3
Ford Expedition EL

από

$372.88 ανά μέρα

Μίνι βαν

Nissan Quest

thrifty
A
7
5
3
Nissan Quest

από

$42.06 ανά μέρα

Μίνι βαν

Ford ClubWagon

payless
A
12
4
6
Ford ClubWagon

από

$270.16 ανά μέρα

Μεγάλο

Chevrolet Malibu

thrifty
A
5
4
4
Chevrolet Malibu

από

$42.88 ανά μέρα

Μεγάλο

Dodge Magnum

payless
A
5
4
4
Dodge Magnum

από

$111.16 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Chevrolet Impala

thrifty
A
5
4
3
Chevrolet Impala

από

$43.59 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

BMW 5 Series

enterprise
A
5
4
3
BMW 5 Series

από

$168.33 ανά μέρα

Καμπριολέ

Ford Mustang Convertible

green motion
A
4
2
2
Ford Mustang Convertible

από

$46.58 ανά μέρα

Καμπριολέ

Volkswagen Beetle Convertible

easirent
A
4
2
2
Volkswagen Beetle Convertible

από

$355.11 ανά μέρα

Εξωτικό

Ford Flex

alamo
A
6
5
4
Ford Flex

από

$91.64 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη U-SAVE στο Μαϊάμι - Αεροδρόμιο FL

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η U-SAVE στο Μαϊάμι - Αεροδρόμιο [MIA].

U-Save Car & Truck Rental

Ονομα εταιρείας:

U-Save Car & Truck Rental

Διεύθυνση:

3975 NW 25TH ST, MIAMI, FL, US, 33142

Τηλέφωνο:

305-526-8094

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Μαϊάμι - Αεροδρόμιο [MIA]

Εναλλακτικά με τη U-SAVE, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Μαϊάμι - Αεροδρόμιο [MIA]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

ALAMO ehi

ALAMO 27 reviews

8.9 / 10

SIXT Corporate

SIXT 14 reviews

8.4 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 28 reviews

8.3 / 10

Enterprise

Enterprise 109 reviews

8.1 / 10

Hertz Corporate

Hertz 152 reviews

7.8 / 10

THRIFTY (US)

THRIFTY 37 reviews

7.7 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 6 reviews

7.7 / 10

DOLLAR (US)

DOLLAR 40 reviews

7.5 / 10

Easirent

Easirent 8 reviews

7.3 / 10

EZ-RAC

EZ-RAC 17 reviews

7.2 / 10

AVIS ABG

AVIS 112 reviews

6.9 / 10

Payless Car Rental USA

Payless 132 reviews

6.8 / 10

Fox Rent A Car

Fox 107 reviews

6.6 / 10

Advantage Rent A Car

Advantage 192 reviews

6.5 / 10

ACE

ACE 28 reviews

5.1 / 10

NU Car Rentals USA

NU 24 reviews

4.6 / 10

Add Car Rental

Add 6 reviews

2 / 10

Εάν χρειάζεστε ένα μικρό αυτοκίνητο για το επόμενο οδικό σας ταξίδι από το Μαϊάμι - Αεροδρόμιο [MIA], θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από τη και HERTZ. Παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό στις κατηγορίες των Οικονομικό και οχημάτων στο Μαϊάμι - Αεροδρόμιο.

Ένας τεράστιος αριθμός μέσων αυτοκινήτων παρέχεται από τη ACO και ENTERPRISE στο Μαϊάμι - Αεροδρόμιο FL. Δώστε προσοχή σε αυτούς τους προμηθευτές αν θέλετε να πάρετε τα καλύτερα οχήματα των κατηγοριών Κανονικό και Μεγάλο.

Για να βρείτε την καλύτερη προσφορά ενοικίασης SUV στο Μαϊάμι - Αεροδρόμιο [MIA], ρίξτε μια ματιά στα SUV από τη ROUTES. Αυτός ο πάροχος προσφέρει τη μεγαλύτερη συλλογή SUV αυτοκινήτων στο Μαϊάμι - Αεροδρόμιο.

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο αυτοκίνητο στο Μαϊάμι - Αεροδρόμιο, θα πρέπει να εξετάσετε προσφορές από τη THRIFTY και PAYLESS. Παρέχουν πολλά οχήματα με Επιβατικό 7 θέσεων, Μίνι βαν.

Για όσους από εσάς θέλετε να οδηγήσετε ένα πολυτελές όχημα στο Μαϊάμι - Αεροδρόμιο, θα πρέπει να εξετάσετε τις προσφορές από τη THRIFTY. Προσφέρουν αρκετά Ελίτ πολυτελείας, Εξωτικό και Καμπριολέ αυτοκίνητα στο Μαϊάμι - Αεροδρόμιο που θα ικανοποιήσουν την κάθε επιθυμία σας.

Αεροδρόμιο U-SAVE Μαϊάμι - Αεροδρόμιο FL Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η U-SAVE στο Μαϊάμι - Αεροδρόμιο MIA παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Compact, Standard, Economy, Suv, Van, Fullsize, Luxury, Convertible, Exotic,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη U-SAVE Μαϊάμι - Αεροδρόμιο, να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Hyundai Accent, και Mitsubishi Mirage , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε Nissan Versa, και Audi A3 . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο U-SAVE Μαϊάμι - Αεροδρόμιο, μπορείτε να παραλάβετε το Toyota Corolla, και BMW 3 Series .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων U-SAVE Μεγάλο στο Μαϊάμι - Αεροδρόμιο περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα ενοικίασης αυτοκινήτων: Chevrolet Malibu, και Dodge Magnum .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο U-SAVE Μαϊάμι - Αεροδρόμιο, θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Nissan Rogue, και Ford Expedition EL .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων Ελίτ πολυτελείας που παρέχεται από τη U-SAVE Μαϊάμι - Αεροδρόμιο αποτελείται από τα ακόλουθα μοντέλα αυτοκινήτων: Chevrolet Impala, και BMW 5 Series .

Μετά την επιλογή ενοικίασης αυτοκινήτων της κατηγορίας Καμπριολέ από τη U-SAVE Μαϊάμι - Αεροδρόμιο, τα διαθέσιμα μοντέλα αυτοκινήτων θα είναι Ford Mustang Convertible, και Volkswagen Beetle Convertible .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας U-SAVE Μαϊάμι - Αεροδρόμιο σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η U-SAVE παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη U-SAVE στο Μαϊάμι - Αεροδρόμιο για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Μαϊάμι - Αεροδρόμιο, τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη U-SAVE είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη U-SAVE στο Μαϊάμι - Αεροδρόμιο για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το U-SAVE στο Μαϊάμι - Αεροδρόμιο. Η U-SAVE διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη U-SAVE στο Μαϊάμι - Αεροδρόμιο.

FAQ - U-SAVE ενοικίαση αυτοκινήτου στο Μαϊάμι - Αεροδρόμιο

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη U-SAVE στο Μαϊάμι - Αεροδρόμιο FL;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου U-SAVE.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη U-SAVE στο αεροδρόμιο MIA;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη U-SAVE στο Μαϊάμι - Αεροδρόμιο είναι Nissan Versa. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $16.57 ανά ημέρα.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Μαϊάμι - Αεροδρόμιο;

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο MIA ποικίλουν από $2.21 έως $2.89.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου U-SAVE με χρεωστική κάρτα στο Μαϊάμι - Αεροδρόμιο;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η U-SAVE δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Μαϊάμι - Αεροδρόμιο [MIA];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων U-SAVE.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Μαϊάμι - Αεροδρόμιο FL;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη U-SAVE πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!