Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

AVIS διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Myrtle Beach - Αεροδρόμιο (myr) [MYR]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις AVIS στο Myrtle Beach - Αεροδρόμιο (myr). Δείτε αυτές τις προσφορές στο MYR αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

Κανονικό

Chevrolet Cruze

avis
A
5
4
4
Chevrolet Cruze

από

$59.43 ανά μέρα

Μίνι βαν

Ford Transit Passengervan

avis
A
12
4
6
Ford Transit Passengervan

από

$122.14 ανά μέρα

Οικονομικό

Ford Fiesta

budget
A
5
4
2
Ford Fiesta

από

$47.43 ανά μέρα

Οικονομικό

Mitsubishi Mirage

alamo
A
5
4
2
Mitsubishi Mirage

από

$78.00 ανά μέρα

Μικρό

Ford Focus

budget
A
5
5
3
Ford Focus

από

$48.00 ανά μέρα

Μικρό

Kia Rio

dollar
A
5
5
3
Kia Rio

από

$141.80 ανά μέρα

Κανονικό

Dodge Avenger

budget
A
5
4
4
Dodge Avenger

από

$52.86 ανά μέρα

Κανονικό

BMW 3 Series

enterprise
A
5
4
4
BMW 3 Series

από

$181.00 ανά μέρα

Μεγάλο

Toyota Camry

budget
A
5
4
4
Toyota Camry

από

$54.86 ανά μέρα

Μεγάλο

Ford Taurus

thrifty
A
5
4
4
Ford Taurus

από

$189.18 ανά μέρα

SUV

Ford Ecosport

alamo
A
5
5
3
Ford Ecosport

από

$59.22 ανά μέρα

SUV

Jeep Wrangler

alamo
A
5
5
3
Jeep Wrangler

από

$327.70 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Chevrolet Impala

budget
A
5
4
3
Chevrolet Impala

από

$65.14 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Dodge Challenger

enterprise
A
4
2
2
Dodge Challenger

από

$184.21 ανά μέρα

Μίνι βαν

Chrysler Pacifica

budget
A
7
5
3
Chrysler Pacifica

από

$88.43 ανά μέρα

Μίνι βαν

Ford Ecoline 150 Commercial

enterprise
A
2
4
0
Ford Ecoline 150 Commercial

από

$251.41 ανά μέρα

Καμπριολέ

Ford Mustang Convertible

alamo
A
4
2
2
Ford Mustang Convertible

από

$120.00 ανά μέρα

Εξωτικό

Ford Flex

alamo
A
6
5
4
Ford Flex

από

$141.21 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη AVIS στο Myrtle Beach - Αεροδρόμιο (myr) SC

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η AVIS στο Myrtle Beach - Αεροδρόμιο (myr) [MYR].

AVIS Car Rental

Ονομα εταιρείας:

AVIS Car Rental

Διεύθυνση:

1097 Jetport Road, Myrtle Beach, 29577, SC, South Carolina

Τηλέφωνο:

(1) 843-448-1751

πολιτική καυσίμων

Συμπεριλαμβάνεται στην τιμή

Παραλαβή τύπου

Αεροδρόμιο τερματικό σταθμό παραλαβής

Μπόνους

  • - Δωρεάν επιπλέον οδηγό
  • - Νέοι οδηγού
  • - χρέωση Αεροδρόμιο
  • - Απεριόριστα χιλιόμετρα

AVIS τοποθεσίες δίπλα στο MYR αεροδρόμιο

Για να σχεδιάσετε καλύτερα το ταξίδι σας, παρακαλούμε πλοηγηθείτε στον παρακάτω χάρτη με όλες τις διαθέσιμες τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων κοντά στο Myrtle Beach - Αεροδρόμιο (myr). Όλα τα εικονίδια αντιστοιχούν σε τέσσερις τύπους θέσεων παραλαβής και επιστροφής: αεροδρόμιο, σιδηροδρομικό σταθμό, λιμάνι και κέντρο της πόλης.

Τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων σε κοντινή απόσταση στο κέντρο της πόλης

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Myrtle Beach - Αεροδρόμιο (myr) [MYR]

Εναλλακτικά με τη AVIS, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Myrtle Beach - Αεροδρόμιο (myr) [MYR]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

ALAMO ehi

ALAMO 510 reviews

8.6 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 28 reviews

8.3 / 10

Enterprise

Enterprise 108 reviews

8.1 / 10

Hertz Corporate

Hertz 152 reviews

7.8 / 10

THRIFTY (US)

THRIFTY 2124 reviews

7.3 / 10

DOLLAR (US)

DOLLAR 2491 reviews

7.3 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 220 reviews

7.1 / 10

Εάν χρειάζεστε ένα μικρό αυτοκίνητο για το επόμενο οδικό σας ταξίδι από το Myrtle Beach - Αεροδρόμιο (myr) [MYR], θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από τη BUDGET και ALAMO. Παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό στις κατηγορίες των Οικονομικό και οχημάτων στο Myrtle Beach - Αεροδρόμιο (myr).

Ένας τεράστιος αριθμός μέσων αυτοκινήτων παρέχεται από τη BUDGET και ENTERPRISE στο Myrtle Beach - Αεροδρόμιο (myr) SC. Δώστε προσοχή σε αυτούς τους προμηθευτές αν θέλετε να πάρετε τα καλύτερα οχήματα των κατηγοριών Κανονικό και Μεγάλο.

Για να βρείτε την καλύτερη προσφορά ενοικίασης SUV στο Myrtle Beach - Αεροδρόμιο (myr) [MYR], ρίξτε μια ματιά στα SUV από τη ALAMO. Αυτός ο πάροχος προσφέρει τη μεγαλύτερη συλλογή SUV αυτοκινήτων στο Myrtle Beach - Αεροδρόμιο (myr).

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο αυτοκίνητο στο Myrtle Beach - Αεροδρόμιο (myr), θα πρέπει να εξετάσετε προσφορές από τη BUDGET και ENTERPRISE. Παρέχουν πολλά οχήματα με Επιβατικό 7 θέσεων, Μίνι βαν.

Για όσους από εσάς θέλετε να οδηγήσετε ένα πολυτελές όχημα στο Myrtle Beach - Αεροδρόμιο (myr), θα πρέπει να εξετάσετε τις προσφορές από τη BUDGET. Προσφέρουν αρκετά Ελίτ πολυτελείας, Εξωτικό και Καμπριολέ αυτοκίνητα στο Myrtle Beach - Αεροδρόμιο (myr) που θα ικανοποιήσουν την κάθε επιθυμία σας.

Αεροδρόμιο AVIS Myrtle Beach - Αεροδρόμιο (myr) SC Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η AVIS στο Myrtle Beach - Αεροδρόμιο (myr) MYR παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Standard, Van, Economy, Compact, Fullsize, Suv, Luxury, Convertible, Exotic,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη AVIS Myrtle Beach - Αεροδρόμιο (myr), να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Ford Fiesta, και Mitsubishi Mirage , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε Ford Focus, και Kia Rio . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο AVIS Myrtle Beach - Αεροδρόμιο (myr), μπορείτε να παραλάβετε το Chevrolet Cruze, Dodge Avenger, και BMW 3 Series .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων AVIS Μεγάλο στο Myrtle Beach - Αεροδρόμιο (myr) περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα ενοικίασης αυτοκινήτων: Toyota Camry, και Ford Taurus .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο AVIS Myrtle Beach - Αεροδρόμιο (myr), θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Ford Ecosport, και Jeep Wrangler .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων Ελίτ πολυτελείας που παρέχεται από τη AVIS Myrtle Beach - Αεροδρόμιο (myr) αποτελείται από τα ακόλουθα μοντέλα αυτοκινήτων: Chevrolet Impala, και Dodge Challenger .

Μετά την επιλογή ενοικίασης αυτοκινήτων της κατηγορίας Καμπριολέ από τη AVIS Myrtle Beach - Αεροδρόμιο (myr), τα διαθέσιμα μοντέλα αυτοκινήτων θα είναι και Ford Mustang Convertible .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας AVIS Myrtle Beach - Αεροδρόμιο (myr) σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η AVIS παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη AVIS στο Myrtle Beach - Αεροδρόμιο (myr) για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Myrtle Beach - Αεροδρόμιο (myr), τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη AVIS είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη AVIS στο Myrtle Beach - Αεροδρόμιο (myr) για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το AVIS στο Myrtle Beach - Αεροδρόμιο (myr). Η AVIS διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη AVIS στο Myrtle Beach - Αεροδρόμιο (myr).

FAQ - AVIS ενοικίαση αυτοκινήτου στο Myrtle Beach - Αεροδρόμιο (myr)

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη AVIS στο Myrtle Beach - Αεροδρόμιο (myr) SC;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου AVIS.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη AVIS στο αεροδρόμιο MYR;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη AVIS στο Myrtle Beach - Αεροδρόμιο (myr) είναι Chevrolet Cruze. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $59.43 ανά ημέρα.

Ποια είναι η πιο συχνά ταξινομημένη κατηγορία αυτοκινήτων από το AVIS στο Myrtle Beach - Αεροδρόμιο (myr) [MYR];

Η πιο συχνά νοικιασμένη κατηγορία αυτοκινήτων από τη AVIS στο αεροδρόμιο MYR είναι Κανονικό. Το φθηνότερο όχημα Κανονικό από τη AVIS είναι CHEVROLET CRUZE. Η τιμή του ξεκινάει από $59.43 ανά ημέρα.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Myrtle Beach - Αεροδρόμιο (myr);

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο MYR ποικίλουν από $1.89 έως $2.77.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου AVIS με χρεωστική κάρτα στο Myrtle Beach - Αεροδρόμιο (myr);

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η AVIS δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Myrtle Beach - Αεροδρόμιο (myr) [MYR];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων AVIS.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Myrtle Beach - Αεροδρόμιο (myr) SC;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη AVIS πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!