Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

DOLLAR διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Νέα Ορλεάνη - Αεροδρόμιο (msy) [MSY]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις DOLLAR στο Νέα Ορλεάνη - Αεροδρόμιο (msy). Δείτε αυτές τις προσφορές στο MSY αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

Οικονομικό

Ford Fiesta

dollar
A
5
4
2
Ford Fiesta

από

$50.67 ανά μέρα

Μεγάλο

Chevrolet Impala

dollar
A
5
4
4
Chevrolet Impala

από

$71.17 ανά μέρα

Μικρό

Kia Rio

dollar
A
5
5
3
Kia Rio

από

$85.14 ανά μέρα

SUV

Suzuki Jimny

dollar
A
5
3
2
Suzuki Jimny

από

$94.56 ανά μέρα

SUV

GMC Yukon

dollar
A
7
5
3
GMC Yukon

από

$141.67 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Chrysler 300

dollar
A
5
4
5
Chrysler 300

από

$102.86 ανά μέρα

Οικονομικό

Chevrolet Spark

thrifty
A
5
4
2
Chevrolet Spark

από

$50.67 ανά μέρα

Οικονομικό

Toyota Yaris

ace
A
4
3
2
Toyota Yaris

από

$120.95 ανά μέρα

Μικρό

Ford Focus

budget
A
5
5
3
Ford Focus

από

$59.00 ανά μέρα

Κανονικό

Toyota Corolla

budget
A
5
4
4
Toyota Corolla

από

$61.67 ανά μέρα

Κανονικό

Chevrolet Cruze

avis
A
5
4
4
Chevrolet Cruze

από

$166.44 ανά μέρα

SUV

Jeep Cherokee

green motion
A
5
5
4
Jeep Cherokee

από

$66.99 ανά μέρα

SUV

Lincoln Navigator

enterprise
A
7
5
3
Lincoln Navigator

από

$280.27 ανά μέρα

Μεγάλο

Toyota Camry

budget
A
5
4
4
Toyota Camry

από

$69.50 ανά μέρα

Μεγάλο

Ford Fusion

alamo
A
5
4
4
Ford Fusion

από

$80.83 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Nissan Maxima

alamo
A
5
4
3
Nissan Maxima

από

$90.83 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Cadillac XTS

enterprise
A
5
4
5
Cadillac XTS

από

$143.01 ανά μέρα

Καμπριολέ

Ford Mustang Convertible

alamo
A
4
2
2
Ford Mustang Convertible

από

$100.00 ανά μέρα

Μίνι βαν

Dodge Grand Caravan

alamo
A
7
5
3
Dodge Grand Caravan

από

$100.00 ανά μέρα

Μίνι βαν

Dodge Durango

enterprise
A
7
5
3
Dodge Durango

από

$185.28 ανά μέρα

Εξωτικό

Ford Flex

alamo
A
6
5
4
Ford Flex

από

$171.17 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη DOLLAR στο Νέα Ορλεάνη - Αεροδρόμιο (msy) LA

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η DOLLAR στο Νέα Ορλεάνη - Αεροδρόμιο (msy) [MSY].

Dollar Car Rental

Ονομα εταιρείας:

Dollar Car Rental

Διεύθυνση:

600 RENTAL BOULEVARD, KENNER, LA (LA), UNITED STATES, 70062

Τηλέφωνο:

504-466-3202, 504-467-9558

πολιτική καυσίμων

Σήκωσε και να επιστρέψει την πλήρη

Παραλαβή τύπου

Δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο

Μπόνους

  • - Δωρεάν επιπλέον οδηγό
  • - Νέοι οδηγού
  • - χρέωση Αεροδρόμιο
  • - Οδική βοήθεια
  • - Απεριόριστα χιλιόμετρα

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Νέα Ορλεάνη - Αεροδρόμιο (msy) [MSY]

Εναλλακτικά με τη DOLLAR, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Νέα Ορλεάνη - Αεροδρόμιο (msy) [MSY]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

ALAMO ehi

ALAMO 431 reviews

8.2 / 10

Enterprise

Enterprise 250 reviews

8.1 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 46 reviews

7.7 / 10

AVIS ABG

AVIS 71 reviews

7.3 / 10

THRIFTY (US)

THRIFTY 347 reviews

6.8 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 321 reviews

6.5 / 10

Hertz Corporate

Hertz 222 reviews

6 / 10

Εάν χρειάζεστε ένα μικρό αυτοκίνητο για το επόμενο οδικό σας ταξίδι από το Νέα Ορλεάνη - Αεροδρόμιο (msy) [MSY], θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από τη THRIFTY και ACE. Παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό στις κατηγορίες των Οικονομικό και οχημάτων στο Νέα Ορλεάνη - Αεροδρόμιο (msy).

Ένας τεράστιος αριθμός μέσων αυτοκινήτων παρέχεται από τη BUDGET και AVIS στο Νέα Ορλεάνη - Αεροδρόμιο (msy) LA. Δώστε προσοχή σε αυτούς τους προμηθευτές αν θέλετε να πάρετε τα καλύτερα οχήματα των κατηγοριών Κανονικό και Μεγάλο.

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο αυτοκίνητο στο Νέα Ορλεάνη - Αεροδρόμιο (msy), θα πρέπει να εξετάσετε προσφορές από τη ALAMO και ENTERPRISE. Παρέχουν πολλά οχήματα με Επιβατικό 7 θέσεων, Μίνι βαν.

Για όσους από εσάς θέλετε να οδηγήσετε ένα πολυτελές όχημα στο Νέα Ορλεάνη - Αεροδρόμιο (msy), θα πρέπει να εξετάσετε τις προσφορές από τη ALAMO. Προσφέρουν αρκετά Ελίτ πολυτελείας, Εξωτικό και Καμπριολέ αυτοκίνητα στο Νέα Ορλεάνη - Αεροδρόμιο (msy) που θα ικανοποιήσουν την κάθε επιθυμία σας.

Αεροδρόμιο DOLLAR Νέα Ορλεάνη - Αεροδρόμιο (msy) LA Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η DOLLAR στο Νέα Ορλεάνη - Αεροδρόμιο (msy) MSY παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Economy, Fullsize, Compact, Suv, Luxury, Standard, Convertible, Van, Exotic,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη DOLLAR Νέα Ορλεάνη - Αεροδρόμιο (msy), να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Ford Fiesta, Chevrolet Spark, και Toyota Yaris , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε Kia Rio, και Ford Focus . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο DOLLAR Νέα Ορλεάνη - Αεροδρόμιο (msy), μπορείτε να παραλάβετε το Toyota Corolla, και Chevrolet Cruze .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων DOLLAR Μεγάλο στο Νέα Ορλεάνη - Αεροδρόμιο (msy) περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα ενοικίασης αυτοκινήτων: Chevrolet Impala, Toyota Camry, και Ford Fusion .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο DOLLAR Νέα Ορλεάνη - Αεροδρόμιο (msy), θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Suzuki Jimny, GMC Yukon, Jeep Cherokee, και Lincoln Navigator .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων Ελίτ πολυτελείας που παρέχεται από τη DOLLAR Νέα Ορλεάνη - Αεροδρόμιο (msy) αποτελείται από τα ακόλουθα μοντέλα αυτοκινήτων: Chrysler 300, Nissan Maxima, και Cadillac XTS .

Μετά την επιλογή ενοικίασης αυτοκινήτων της κατηγορίας Καμπριολέ από τη DOLLAR Νέα Ορλεάνη - Αεροδρόμιο (msy), τα διαθέσιμα μοντέλα αυτοκινήτων θα είναι και Ford Mustang Convertible .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας DOLLAR Νέα Ορλεάνη - Αεροδρόμιο (msy) σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η DOLLAR παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη DOLLAR στο Νέα Ορλεάνη - Αεροδρόμιο (msy) για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Νέα Ορλεάνη - Αεροδρόμιο (msy), τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη DOLLAR είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη DOLLAR στο Νέα Ορλεάνη - Αεροδρόμιο (msy) για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το DOLLAR στο Νέα Ορλεάνη - Αεροδρόμιο (msy). Η DOLLAR διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη DOLLAR στο Νέα Ορλεάνη - Αεροδρόμιο (msy).

FAQ - DOLLAR ενοικίαση αυτοκινήτου στο Νέα Ορλεάνη - Αεροδρόμιο (msy)

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη DOLLAR στο Νέα Ορλεάνη - Αεροδρόμιο (msy) LA;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου DOLLAR.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη DOLLAR στο αεροδρόμιο MSY;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη DOLLAR στο Νέα Ορλεάνη - Αεροδρόμιο (msy) είναι Ford Fiesta. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $50.67 ανά ημέρα.

Ποιο είναι το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο ενοικίασης DOLLAR στο Νέα Ορλεάνη - Αεροδρόμιο (msy) [MSY];

Το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο ενοικίασης στο Νέα Ορλεάνη - Αεροδρόμιο (msy) από τη DOLLAR σήμερα είναι . Η χαμηλότερη τιμή για αυτό το όχημα είναι $85.14 ανά ημέρα.

Ποια είναι η πιο συχνά ταξινομημένη κατηγορία αυτοκινήτων από το DOLLAR στο Νέα Ορλεάνη - Αεροδρόμιο (msy) [MSY];

Η πιο συχνά νοικιασμένη κατηγορία αυτοκινήτων από τη DOLLAR στο αεροδρόμιο MSY είναι Οικονομικό. Το φθηνότερο όχημα Οικονομικό από τη DOLLAR είναι FORD FIESTA. Η τιμή του ξεκινάει από $50.67 ανά ημέρα.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Νέα Ορλεάνη - Αεροδρόμιο (msy);

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο MSY ποικίλουν από $1.99 έως $2.50.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου DOLLAR με χρεωστική κάρτα στο Νέα Ορλεάνη - Αεροδρόμιο (msy);

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η DOLLAR δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Νέα Ορλεάνη - Αεροδρόμιο (msy) [MSY];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων DOLLAR.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Νέα Ορλεάνη - Αεροδρόμιο (msy) LA;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη DOLLAR πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!