Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

DOLLAR διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Port Columbus - Αεροδρόμιο [CMH]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις DOLLAR στο Port Columbus - Αεροδρόμιο. Δείτε αυτές τις προσφορές στο CMH αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

SUV

Nissan Pathfinder

dollar
A
7
5
3
Nissan Pathfinder

από

$46.35 ανά μέρα

SUV

GMC Yukon

dollar
A
7
5
3
GMC Yukon

από

$142.43 ανά μέρα

Οικονομικό

Ford Fiesta أو ما شابه

dollar
A
5
4
2
Ford Fiesta أو ما شابه

από

$73.18 ανά μέρα

Μικρό

Kia Rio أو ما شابه

dollar
A
5
5
3
Kia Rio أو ما شابه

από

$73.18 ανά μέρα

Κανονικό

Hyundai Elantra أو ما شابه

dollar
A
5
4
4
Hyundai Elantra أو ما شابه

από

$74.03 ανά μέρα

Κανονικό

Hyundai Elantra

dollar
A
5
4
4
Hyundai Elantra

από

$80.86 ανά μέρα

Μίνι βαν

Nissan Quest

dollar
A
7
5
2
Nissan Quest

από

$117.92 ανά μέρα

SUV

Ford Ecosport

enterprise
A
5
5
3
Ford Ecosport

από

$42.93 ανά μέρα

SUV

Ford Expedition

enterprise
A
7
5
3
Ford Expedition

από

$227.47 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Buick Lacrosse

thrifty
A
5
4
5
Buick Lacrosse

από

$45.05 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Cadillac XTS

national
A
5
4
5
Cadillac XTS

από

$126.84 ανά μέρα

Οικονομικό

Ford Fiesta

budget
A
5
4
2
Ford Fiesta

από

$61.57 ανά μέρα

Οικονομικό

Hyundai Accent

payless
A
5
4
2
Hyundai Accent

από

$83.10 ανά μέρα

Μίνι βαν

Dodge Caravan

payless
A
7
5
3
Dodge Caravan

από

$63.94 ανά μέρα

Μίνι βαν

Ford F-150

enterprise
A
4
4
3
Ford F-150

από

$176.28 ανά μέρα

Μικρό

Ford Focus

budget
A
5
5
3
Ford Focus

από

$64.00 ανά μέρα

Μικρό

Dodge Neon

payless
A
5
4
3
Dodge Neon

από

$83.10 ανά μέρα

Κανονικό

Toyota Corolla

budget
A
5
4
4
Toyota Corolla

από

$67.00 ανά μέρα

Κανονικό

Dodge Stratus أو ما شابه

payless
A
5
4
4
Dodge Stratus أو ما شابه

από

$86.28 ανά μέρα

Μεγάλο

Chevrolet Malibu

thrifty
A
5
4
4
Chevrolet Malibu

από

$80.86 ανά μέρα

Μεγάλο

Infiniti Q50

alamo
A
5
4
4
Infiniti Q50

από

$140.45 ανά μέρα

Εξωτικό

Ford Flex

national
A
6
5
4
Ford Flex

από

$96.94 ανά μέρα

Καμπριολέ

Ford Mustang Convertible

payless
A
4
2
2
Ford Mustang Convertible

από

$162.05 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη DOLLAR στο Port Columbus - Αεροδρόμιο OH

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η DOLLAR στο Port Columbus - Αεροδρόμιο [CMH].

Dollar Car Rental

Ονομα εταιρείας:

Dollar Car Rental

Διεύθυνση:

4600 INTERNATIONAL GATEWAY, COLUMBUS, OH (OH), UNITED STATES, 43219

Τηλέφωνο:

(614) 239-3254

πολιτική καυσίμων

Σήκωσε και να επιστρέψει την πλήρη

Μπόνους

  • - Δωρεάν επιπλέον οδηγό
  • - Νέοι οδηγού
  • - χρέωση Αεροδρόμιο
  • - Οδική βοήθεια

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Port Columbus - Αεροδρόμιο [CMH]

Εναλλακτικά με τη DOLLAR, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Port Columbus - Αεροδρόμιο [CMH]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

ALAMO ehi

ALAMO 11 reviews

9.5 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 143 reviews

8.5 / 10

Enterprise

Enterprise 552 reviews

8.4 / 10

THRIFTY (US)

THRIFTY 1156 reviews

7.6 / 10

Hertz Corporate

Hertz 652 reviews

7.4 / 10

AVIS ABG

AVIS 440 reviews

7.2 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 1103 reviews

7.2 / 10

Payless Car Rental USA

Payless 198 reviews

6.8 / 10

Εάν χρειάζεστε ένα μικρό αυτοκίνητο για το επόμενο οδικό σας ταξίδι από το Port Columbus - Αεροδρόμιο [CMH], θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από τη BUDGET και PAYLESS. Παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό στις κατηγορίες των Οικονομικό και οχημάτων στο Port Columbus - Αεροδρόμιο.

Ένας τεράστιος αριθμός μέσων αυτοκινήτων παρέχεται από τη BUDGET και PAYLESS στο Port Columbus - Αεροδρόμιο OH. Δώστε προσοχή σε αυτούς τους προμηθευτές αν θέλετε να πάρετε τα καλύτερα οχήματα των κατηγοριών Κανονικό και Μεγάλο.

Για να βρείτε την καλύτερη προσφορά ενοικίασης SUV στο Port Columbus - Αεροδρόμιο [CMH], ρίξτε μια ματιά στα SUV από τη ENTERPRISE. Αυτός ο πάροχος προσφέρει τη μεγαλύτερη συλλογή SUV αυτοκινήτων στο Port Columbus - Αεροδρόμιο.

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο αυτοκίνητο στο Port Columbus - Αεροδρόμιο, θα πρέπει να εξετάσετε προσφορές από τη PAYLESS και ENTERPRISE. Παρέχουν πολλά οχήματα με Επιβατικό 7 θέσεων, Μίνι βαν.

Για όσους από εσάς θέλετε να οδηγήσετε ένα πολυτελές όχημα στο Port Columbus - Αεροδρόμιο, θα πρέπει να εξετάσετε τις προσφορές από τη THRIFTY. Προσφέρουν αρκετά Ελίτ πολυτελείας, Εξωτικό και Καμπριολέ αυτοκίνητα στο Port Columbus - Αεροδρόμιο που θα ικανοποιήσουν την κάθε επιθυμία σας.

Αεροδρόμιο DOLLAR Port Columbus - Αεροδρόμιο OH Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η DOLLAR στο Port Columbus - Αεροδρόμιο CMH παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Suv, Economy, Compact, Standard, Van, Luxury, Fullsize, Exotic, Convertible,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη DOLLAR Port Columbus - Αεροδρόμιο, να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Ford Fiesta أو ما شابه, Ford Fiesta, και Hyundai Accent , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε Kia Rio أو ما شابه, Ford Focus, και Dodge Neon . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο DOLLAR Port Columbus - Αεροδρόμιο, μπορείτε να παραλάβετε το Hyundai Elantra أو ما شابه, Hyundai Elantra, Toyota Corolla, και Dodge Stratus أو ما شابه .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων DOLLAR Μεγάλο στο Port Columbus - Αεροδρόμιο περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα ενοικίασης αυτοκινήτων: Chevrolet Malibu, και Infiniti Q50 .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο DOLLAR Port Columbus - Αεροδρόμιο, θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Nissan Pathfinder, GMC Yukon, Ford Ecosport, και Ford Expedition .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων Ελίτ πολυτελείας που παρέχεται από τη DOLLAR Port Columbus - Αεροδρόμιο αποτελείται από τα ακόλουθα μοντέλα αυτοκινήτων: Buick Lacrosse, και Cadillac XTS .

Μετά την επιλογή ενοικίασης αυτοκινήτων της κατηγορίας Καμπριολέ από τη DOLLAR Port Columbus - Αεροδρόμιο, τα διαθέσιμα μοντέλα αυτοκινήτων θα είναι και Ford Mustang Convertible .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας DOLLAR Port Columbus - Αεροδρόμιο σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η DOLLAR παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη DOLLAR στο Port Columbus - Αεροδρόμιο για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Port Columbus - Αεροδρόμιο, τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη DOLLAR είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη DOLLAR στο Port Columbus - Αεροδρόμιο για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το DOLLAR στο Port Columbus - Αεροδρόμιο. Η DOLLAR διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη DOLLAR στο Port Columbus - Αεροδρόμιο.

FAQ - DOLLAR ενοικίαση αυτοκινήτου στο Port Columbus - Αεροδρόμιο

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη DOLLAR στο Port Columbus - Αεροδρόμιο OH;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου DOLLAR.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη DOLLAR στο αεροδρόμιο CMH;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη DOLLAR στο Port Columbus - Αεροδρόμιο είναι Nissan Pathfinder. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $46.35 ανά ημέρα.

Ποια είναι η πιο συχνά ταξινομημένη κατηγορία αυτοκινήτων από το DOLLAR στο Port Columbus - Αεροδρόμιο [CMH];

Η πιο συχνά νοικιασμένη κατηγορία αυτοκινήτων από τη DOLLAR στο αεροδρόμιο CMH είναι Οικονομικό. Το φθηνότερο όχημα Οικονομικό από τη DOLLAR είναι FORD FIESTA أو ما شابه. Η τιμή του ξεκινάει από $73.18 ανά ημέρα.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Port Columbus - Αεροδρόμιο;

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο CMH ποικίλουν από $2.35 έως $2.89.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου DOLLAR με χρεωστική κάρτα στο Port Columbus - Αεροδρόμιο;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η DOLLAR δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Port Columbus - Αεροδρόμιο [CMH];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων DOLLAR.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Port Columbus - Αεροδρόμιο OH;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη DOLLAR πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!