Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

PAYLESS διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Providence - Αεροδρόμιο (pvd) [PVD]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις PAYLESS στο Providence - Αεροδρόμιο (pvd). Δείτε αυτές τις προσφορές στο PVD αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

Οικονομικό

Hyundai Accent

payless
A
5
4
2
Hyundai Accent

από

$150.06 ανά μέρα

Μικρό

Dodge Neon

payless
A
5
4
3
Dodge Neon

από

$152.06 ανά μέρα

Μεγάλο

Ford Taurus

payless
A
5
4
4
Ford Taurus

από

$158.06 ανά μέρα

Κανονικό

Dodge Stratus

payless
A
5
4
4
Dodge Stratus

από

$158.06 ανά μέρα

Οικονομικό

Ford Fiesta

dollar
A
5
4
2
Ford Fiesta

από

$36.31 ανά μέρα

Οικονομικό

Mitsubishi Mirage

alamo
A
5
4
2
Mitsubishi Mirage

από

$55.71 ανά μέρα

Μικρό

Nissan Versa

dollar
A
5
5
3
Nissan Versa

από

$38.36 ανά μέρα

Μικρό

Ford Focus

budget
A
5
5
3
Ford Focus

από

$48.00 ανά μέρα

Κανονικό

Hyundai Elantra

dollar
A
5
4
4
Hyundai Elantra

από

$40.31 ανά μέρα

Κανονικό

Chevrolet Cruze

avis
A
5
4
4
Chevrolet Cruze

από

$69.33 ανά μέρα

Μεγάλο

Chevrolet Malibu

dollar
A
5
4
4
Chevrolet Malibu

από

$43.20 ανά μέρα

Μεγάλο

Ford Fusion

alamo
A
5
4
4
Ford Fusion

από

$69.29 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Chevrolet Impala

dollar
A
5
4
3
Chevrolet Impala

από

$57.84 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Cadillac XTS

enterprise
A
5
4
5
Cadillac XTS

από

$111.89 ανά μέρα

SUV

Hyundai Tucson

dollar
A
5
5
3
Hyundai Tucson

από

$58.92 ανά μέρα

SUV

Ford Expedition

enterprise
A
7
5
3
Ford Expedition

από

$253.65 ανά μέρα

Μίνι βαν

Nissan Quest

dollar
A
7
5
2
Nissan Quest

από

$63.78 ανά μέρα

Μίνι βαν

Dodge Durango

enterprise
A
7
5
3
Dodge Durango

από

$253.65 ανά μέρα

Καμπριολέ

Ford Mustang Convertible

alamo
A
4
2
2
Ford Mustang Convertible

από

$99.33 ανά μέρα

Εξωτικό

Ford Flex

alamo
A
6
5
4
Ford Flex

από

$246.67 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη PAYLESS στο Providence - Αεροδρόμιο (pvd) RI

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η PAYLESS στο Providence - Αεροδρόμιο (pvd) [PVD].

Payless Car Rental

Ονομα εταιρείας:

Payless Car Rental

Διεύθυνση:

700 Jefferson Boulevard, T.F. Green Airport, Warwick, 02886, RI, Rhode Island

Τηλέφωνο:

401-737-5015

Παραλαβή τύπου

Αεροδρόμιο τερματικό σταθμό παραλαβής

Μπόνους

  • - Απεριόριστα χιλιόμετρα

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Providence - Αεροδρόμιο (pvd) [PVD]

Εναλλακτικά με τη PAYLESS, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Providence - Αεροδρόμιο (pvd) [PVD]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

ALAMO ehi

ALAMO 771 reviews

8.5 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 59 reviews

8.4 / 10

Enterprise

Enterprise 172 reviews

8.1 / 10

AVIS ABG

AVIS 144 reviews

7.5 / 10

THRIFTY (US)

THRIFTY 758 reviews

7.5 / 10

Hertz Corporate

Hertz 109 reviews

7.5 / 10

DOLLAR (US)

DOLLAR 864 reviews

7.5 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 298 reviews

7.2 / 10

Εάν χρειάζεστε ένα μικρό αυτοκίνητο για το επόμενο οδικό σας ταξίδι από το Providence - Αεροδρόμιο (pvd) [PVD], θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από τη DOLLAR και ALAMO. Παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό στις κατηγορίες των Οικονομικό και οχημάτων στο Providence - Αεροδρόμιο (pvd).

Ένας τεράστιος αριθμός μέσων αυτοκινήτων παρέχεται από τη DOLLAR και AVIS στο Providence - Αεροδρόμιο (pvd) RI. Δώστε προσοχή σε αυτούς τους προμηθευτές αν θέλετε να πάρετε τα καλύτερα οχήματα των κατηγοριών Κανονικό και Μεγάλο.

Για να βρείτε την καλύτερη προσφορά ενοικίασης SUV στο Providence - Αεροδρόμιο (pvd) [PVD], ρίξτε μια ματιά στα SUV από τη DOLLAR. Αυτός ο πάροχος προσφέρει τη μεγαλύτερη συλλογή SUV αυτοκινήτων στο Providence - Αεροδρόμιο (pvd).

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο αυτοκίνητο στο Providence - Αεροδρόμιο (pvd), θα πρέπει να εξετάσετε προσφορές από τη DOLLAR και ENTERPRISE. Παρέχουν πολλά οχήματα με Επιβατικό 7 θέσεων, Μίνι βαν.

Για όσους από εσάς θέλετε να οδηγήσετε ένα πολυτελές όχημα στο Providence - Αεροδρόμιο (pvd), θα πρέπει να εξετάσετε τις προσφορές από τη DOLLAR. Προσφέρουν αρκετά Ελίτ πολυτελείας, Εξωτικό και Καμπριολέ αυτοκίνητα στο Providence - Αεροδρόμιο (pvd) που θα ικανοποιήσουν την κάθε επιθυμία σας.

Αεροδρόμιο PAYLESS Providence - Αεροδρόμιο (pvd) RI Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η PAYLESS στο Providence - Αεροδρόμιο (pvd) PVD παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Economy, Compact, Fullsize, Standard, Luxury, Suv, Van, Convertible, Exotic,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη PAYLESS Providence - Αεροδρόμιο (pvd), να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Hyundai Accent, Ford Fiesta, και Mitsubishi Mirage , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε Dodge Neon, Nissan Versa, και Ford Focus . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο PAYLESS Providence - Αεροδρόμιο (pvd), μπορείτε να παραλάβετε το Dodge Stratus, Hyundai Elantra, και Chevrolet Cruze .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων PAYLESS Μεγάλο στο Providence - Αεροδρόμιο (pvd) περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα ενοικίασης αυτοκινήτων: Ford Taurus, Chevrolet Malibu, και Ford Fusion .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο PAYLESS Providence - Αεροδρόμιο (pvd), θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Hyundai Tucson, και Ford Expedition .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων Ελίτ πολυτελείας που παρέχεται από τη PAYLESS Providence - Αεροδρόμιο (pvd) αποτελείται από τα ακόλουθα μοντέλα αυτοκινήτων: Chevrolet Impala, και Cadillac XTS .

Μετά την επιλογή ενοικίασης αυτοκινήτων της κατηγορίας Καμπριολέ από τη PAYLESS Providence - Αεροδρόμιο (pvd), τα διαθέσιμα μοντέλα αυτοκινήτων θα είναι και Ford Mustang Convertible .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας PAYLESS Providence - Αεροδρόμιο (pvd) σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η PAYLESS παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη PAYLESS στο Providence - Αεροδρόμιο (pvd) για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Providence - Αεροδρόμιο (pvd), τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη PAYLESS είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη PAYLESS στο Providence - Αεροδρόμιο (pvd) για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το PAYLESS στο Providence - Αεροδρόμιο (pvd). Η PAYLESS διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη PAYLESS στο Providence - Αεροδρόμιο (pvd).

FAQ - PAYLESS ενοικίαση αυτοκινήτου στο Providence - Αεροδρόμιο (pvd)

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη PAYLESS στο Providence - Αεροδρόμιο (pvd) RI;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου PAYLESS.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη PAYLESS στο αεροδρόμιο PVD;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη PAYLESS στο Providence - Αεροδρόμιο (pvd) είναι Hyundai Accent. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $150.06 ανά ημέρα.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Providence - Αεροδρόμιο (pvd);

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο PVD ποικίλουν από $2.34 έως $3.00.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου PAYLESS με χρεωστική κάρτα στο Providence - Αεροδρόμιο (pvd);

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η PAYLESS δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Providence - Αεροδρόμιο (pvd) [PVD];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων PAYLESS.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Providence - Αεροδρόμιο (pvd) RI;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη PAYLESS πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!