Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

THRIFTY διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Tallahassee - Αεροδρόμιο (tlh) [TLH]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις THRIFTY στο Tallahassee - Αεροδρόμιο (tlh). Δείτε αυτές τις προσφορές στο TLH αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

Οικονομικό

Ford Fiesta

thrifty
A
5
4
2
Ford Fiesta

από

$37.28 ανά μέρα

Μικρό

Ford Focus

thrifty
A
5
4
3
Ford Focus

από

$38.31 ανά μέρα

Κανονικό

Toyota Corolla

thrifty
A
5
4
4
Toyota Corolla

από

$39.33 ανά μέρα

Κανονικό

Chrysler 200

thrifty
A
5
4
4
Chrysler 200

από

$51.48 ανά μέρα

SUV

Jeep Patriot

thrifty
A
5
5
3
Jeep Patriot

από

$40.36 ανά μέρα

Μεγάλο

Chevrolet Impala

thrifty
A
5
4
4
Chevrolet Impala

από

$45.98 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Buick Lacrosse

thrifty
A
5
4
5
Buick Lacrosse

από

$54.93 ανά μέρα

Καμπριολέ

Chevrolet Camaro Convertible

thrifty
A
4
2
2
Chevrolet Camaro Convertible

από

$92.05 ανά μέρα

Οικονομικό

Chevrolet Spark

dollar
A
5
4
2
Chevrolet Spark

από

$37.28 ανά μέρα

Οικονομικό

Mitsubishi Mirage

enterprise
A
5
4
2
Mitsubishi Mirage

από

$59.84 ανά μέρα

Μικρό

Hyundai Accent

dollar
A
5
5
3
Hyundai Accent

από

$38.31 ανά μέρα

SUV

Jeep Compass

dollar
A
5
5
3
Jeep Compass

από

$40.36 ανά μέρα

SUV

Ford Expedition EL

budget
A
7
5
3
Ford Expedition EL

από

$323.66 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Chrysler 300

dollar
A
5
4
5
Chrysler 300

από

$54.93 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Lincoln MKS

avis
A
5
4
5
Lincoln MKS

από

$98.25 ανά μέρα

Κανονικό

Hyundai Elantra

alamo
A
5
4
4
Hyundai Elantra

από

$62.39 ανά μέρα

Κανονικό

Ford Fusion

national
A
5
2
3
Ford Fusion

από

$74.35 ανά μέρα

Επιβατικό 7 θέσεων

Dodge Grand Caravan

alamo
A
7
5
3
Dodge Grand Caravan

από

$94.29 ανά μέρα

Επιβατικό 7 θέσεων

Chrysler Town and Country

avis
A
7
5
3
Chrysler Town and Country

από

$264.27 ανά μέρα

Μεγάλο

Ford Taurus

budget
A
5
4
4
Ford Taurus

από

$118.73 ανά μέρα

Καμπριολέ

Ford Mustang Convertible

avis
A
4
2
2
Ford Mustang Convertible

από

$128.12 ανά μέρα

Μίνι βαν

Ford Econoline

avis
A
12
4
6
Ford Econoline

από

$307.45 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη THRIFTY στο Tallahassee - Αεροδρόμιο (tlh) FL

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η THRIFTY στο Tallahassee - Αεροδρόμιο (tlh) [TLH].

Thrifty Car Rental

Ονομα εταιρείας:

Thrifty Car Rental

Διεύθυνση:

3300 CAPITAL CIRCLE SW, TALLAHASSEE, FL (FL), UNITED STATES, 32310

Τηλέφωνο:

(877) 283-0898

πολιτική καυσίμων

Σήκωσε και να επιστρέψει την πλήρη

Παραλαβή τύπου

Αεροδρόμιο τερματικό σταθμό παραλαβής

Μπόνους

  • - Νέοι οδηγού
  • - χρέωση Αεροδρόμιο
  • - Απεριόριστα χιλιόμετρα

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Tallahassee - Αεροδρόμιο (tlh) [TLH]

Εναλλακτικά με τη THRIFTY, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Tallahassee - Αεροδρόμιο (tlh) [TLH]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

ALAMO ehi

ALAMO 769 reviews

8.5 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 59 reviews

8.4 / 10

Enterprise

Enterprise 172 reviews

8.1 / 10

AVIS ABG

AVIS 144 reviews

7.5 / 10

Hertz Corporate

Hertz 109 reviews

7.5 / 10

DOLLAR (US)

DOLLAR 848 reviews

7.5 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 298 reviews

7.2 / 10

Εάν χρειάζεστε ένα μικρό αυτοκίνητο για το επόμενο οδικό σας ταξίδι από το Tallahassee - Αεροδρόμιο (tlh) [TLH], θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από τη DOLLAR και ENTERPRISE. Παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό στις κατηγορίες των Οικονομικό και οχημάτων στο Tallahassee - Αεροδρόμιο (tlh).

Ένας τεράστιος αριθμός μέσων αυτοκινήτων παρέχεται από τη ALAMO και NATIONAL στο Tallahassee - Αεροδρόμιο (tlh) FL. Δώστε προσοχή σε αυτούς τους προμηθευτές αν θέλετε να πάρετε τα καλύτερα οχήματα των κατηγοριών Κανονικό και Μεγάλο.

Για να βρείτε την καλύτερη προσφορά ενοικίασης SUV στο Tallahassee - Αεροδρόμιο (tlh) [TLH], ρίξτε μια ματιά στα SUV από τη DOLLAR. Αυτός ο πάροχος προσφέρει τη μεγαλύτερη συλλογή SUV αυτοκινήτων στο Tallahassee - Αεροδρόμιο (tlh).

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο αυτοκίνητο στο Tallahassee - Αεροδρόμιο (tlh), θα πρέπει να εξετάσετε προσφορές από τη AVIS. Παρέχουν πολλά οχήματα με Επιβατικό 7 θέσεων, Μίνι βαν.

Για όσους από εσάς θέλετε να οδηγήσετε ένα πολυτελές όχημα στο Tallahassee - Αεροδρόμιο (tlh), θα πρέπει να εξετάσετε τις προσφορές από τη DOLLAR. Προσφέρουν αρκετά Ελίτ πολυτελείας, Εξωτικό και Καμπριολέ αυτοκίνητα στο Tallahassee - Αεροδρόμιο (tlh) που θα ικανοποιήσουν την κάθε επιθυμία σας.

Αεροδρόμιο THRIFTY Tallahassee - Αεροδρόμιο (tlh) FL Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η THRIFTY στο Tallahassee - Αεροδρόμιο (tlh) TLH παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Economy, Compact, Standard, Suv, Fullsize, Luxury, Convertible, 7-seater, Van,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη THRIFTY Tallahassee - Αεροδρόμιο (tlh), να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Ford Fiesta, Chevrolet Spark, και Mitsubishi Mirage , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε Ford Focus, και Hyundai Accent . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο THRIFTY Tallahassee - Αεροδρόμιο (tlh), μπορείτε να παραλάβετε το Toyota Corolla, Chrysler 200, Hyundai Elantra, και Ford Fusion .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων THRIFTY Μεγάλο στο Tallahassee - Αεροδρόμιο (tlh) περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα ενοικίασης αυτοκινήτων: Chevrolet Impala, και Ford Taurus .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο THRIFTY Tallahassee - Αεροδρόμιο (tlh), θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Jeep Patriot, Jeep Compass, και Ford Expedition EL .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων Ελίτ πολυτελείας που παρέχεται από τη THRIFTY Tallahassee - Αεροδρόμιο (tlh) αποτελείται από τα ακόλουθα μοντέλα αυτοκινήτων: Buick Lacrosse, Chrysler 300, και Lincoln MKS .

Σε περίπτωση που ταξιδεύετε με μια ομάδα ανθρώπων και χρειάζεστε ένα Επιβατικό 7 θέσεων από το αεροδρόμιο THRIFTY Tallahassee - Αεροδρόμιο (tlh), μπορείτε να νοικιάσετε το Dodge Grand Caravan, και Chrysler Town and Country .

Μετά την επιλογή ενοικίασης αυτοκινήτων της κατηγορίας Καμπριολέ από τη THRIFTY Tallahassee - Αεροδρόμιο (tlh), τα διαθέσιμα μοντέλα αυτοκινήτων θα είναι Chevrolet Camaro Convertible, και Ford Mustang Convertible .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας THRIFTY Tallahassee - Αεροδρόμιο (tlh) σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η THRIFTY παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη THRIFTY στο Tallahassee - Αεροδρόμιο (tlh) για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Tallahassee - Αεροδρόμιο (tlh), τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη THRIFTY είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη THRIFTY στο Tallahassee - Αεροδρόμιο (tlh) για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το THRIFTY στο Tallahassee - Αεροδρόμιο (tlh). Η THRIFTY διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη THRIFTY στο Tallahassee - Αεροδρόμιο (tlh).

FAQ - THRIFTY ενοικίαση αυτοκινήτου στο Tallahassee - Αεροδρόμιο (tlh)

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη THRIFTY στο Tallahassee - Αεροδρόμιο (tlh) FL;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου THRIFTY.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη THRIFTY στο αεροδρόμιο TLH;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη THRIFTY στο Tallahassee - Αεροδρόμιο (tlh) είναι Ford Fiesta. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $37.28 ανά ημέρα.

Ποιο είναι το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο ενοικίασης THRIFTY στο Tallahassee - Αεροδρόμιο (tlh) [TLH];

Το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο ενοικίασης στο Tallahassee - Αεροδρόμιο (tlh) από τη THRIFTY σήμερα είναι FORD FIESTA. Η χαμηλότερη τιμή για αυτό το όχημα είναι $37.28 ανά ημέρα.

Ποια είναι η πιο συχνά ταξινομημένη κατηγορία αυτοκινήτων από το THRIFTY στο Tallahassee - Αεροδρόμιο (tlh) [TLH];

Η πιο συχνά νοικιασμένη κατηγορία αυτοκινήτων από τη THRIFTY στο αεροδρόμιο TLH είναι . Το φθηνότερο όχημα από τη THRIFTY είναι . Η τιμή του ξεκινάει από $38.31 ανά ημέρα.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου THRIFTY με χρεωστική κάρτα στο Tallahassee - Αεροδρόμιο (tlh);

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η THRIFTY δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Tallahassee - Αεροδρόμιο (tlh) [TLH];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων THRIFTY.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Tallahassee - Αεροδρόμιο (tlh) FL;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη THRIFTY πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!