Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

DOLLAR διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) [IAD]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις DOLLAR στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad). Δείτε αυτές τις προσφορές στο IAD αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

Μεγάλο

Chevrolet Impala

dollar
A
5
4
4
Chevrolet Impala

από

$83.02 ανά μέρα

SUV

Suzuki Jimny

dollar
A
5
3
2
Suzuki Jimny

από

$86.55 ανά μέρα

SUV

GMC Yukon

dollar
A
7
5
3
GMC Yukon

από

$130.70 ανά μέρα

Μικρό

Kia Rio

dollar
A
5
5
3
Kia Rio

από

$94.70 ανά μέρα

Μικρό

Toyota Yaris Sedan

sixt
A
5
4
3
Toyota Yaris Sedan

από

$38.56 ανά μέρα

Μικρό

Mercedes GLA

sixt
A
5
5
3
Mercedes GLA

από

$91.90 ανά μέρα

Μεγάλο

Toyota Camry

budget
A
5
4
4
Toyota Camry

από

$38.68 ανά μέρα

Μεγάλο

Mercedes C Class

sixt
A
5
4
4
Mercedes C Class

από

$87.66 ανά μέρα

SUV

Mini Countryman

sixt
A
5
5
2
Mini Countryman

από

$53.15 ανά μέρα

SUV

Nissan Armada

hertz
A
7
5
4
Nissan Armada

από

$229.73 ανά μέρα

Κανονικό

Dodge Avenger

budget
A
5
4
4
Dodge Avenger

από

$57.81 ανά μέρα

Κανονικό

Nissan Sentra

thrifty
A
5
4
4
Nissan Sentra

από

$95.19 ανά μέρα

Οικονομικό

Chevrolet Spark

thrifty
A
5
4
2
Chevrolet Spark

από

$62.64 ανά μέρα

Οικονομικό

Mitsubishi Mirage

alamo
A
5
4
2
Mitsubishi Mirage

από

$71.16 ανά μέρα

Μίνι βαν

Dodge Ram

thrifty
A
2
4
4
Dodge Ram

από

$79.02 ανά μέρα

Μίνι βαν

Chevrolet Express

enterprise
A
15
4
6
Chevrolet Express

από

$216.03 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Mercedes CLA

sixt
A
5
4
3
Mercedes CLA

από

$83.86 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Lincoln MKS

budget
A
5
4
5
Lincoln MKS

από

$118.31 ανά μέρα

Καμπριολέ

Ford Mustang Convertible

alamo
A
4
2
2
Ford Mustang Convertible

από

$154.35 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη DOLLAR στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) VA

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η DOLLAR στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) [IAD].

Dollar Car Rental

Ονομα εταιρείας:

Dollar Car Rental

Διεύθυνση:

23540 AUTOPILOT DRIVE, STERLING, VA (VA), UNITED STATES, 20166

Τηλέφωνο:

(866) 434-2226

Μπόνους

  • - Δωρεάν επιπλέον οδηγό
  • - Νέοι οδηγού
  • - χρέωση Αεροδρόμιο
  • - Οδική βοήθεια
  • - Απεριόριστα χιλιόμετρα

DOLLAR τοποθεσίες δίπλα στο IAD αεροδρόμιο

Για να σχεδιάσετε καλύτερα το ταξίδι σας, παρακαλούμε πλοηγηθείτε στον παρακάτω χάρτη με όλες τις διαθέσιμες τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων κοντά στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad). Όλα τα εικονίδια αντιστοιχούν σε τέσσερις τύπους θέσεων παραλαβής και επιστροφής: αεροδρόμιο, σιδηροδρομικό σταθμό, λιμάνι και κέντρο της πόλης.

Κοντινές περιοχές ενοικίασης αυτοκινήτων σε αεροδρόμια

Τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων σε κοντινή απόσταση στο κέντρο της πόλης

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) [IAD]

Εναλλακτικά με τη DOLLAR, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) [IAD]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

NATIONAL ehi

NATIONAL 120 reviews

8.4 / 10

SIXT Corporate

SIXT 403 reviews

7.9 / 10

THRIFTY (US)

THRIFTY 13 reviews

7.8 / 10

Enterprise

Enterprise 6 reviews

7.8 / 10

ALAMO ehi

ALAMO 13 reviews

7.7 / 10

Silvercar

Silvercar 7 reviews

7.7 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 11 reviews

7.6 / 10

AVIS ABG

AVIS 382 reviews

7.2 / 10

Hertz Corporate

Hertz 6 reviews

6 / 10

Εάν χρειάζεστε ένα μικρό αυτοκίνητο για το επόμενο οδικό σας ταξίδι από το Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) [IAD], θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από τη SIXT και THRIFTY. Παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό στις κατηγορίες των Οικονομικό και οχημάτων στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad).

Ένας τεράστιος αριθμός μέσων αυτοκινήτων παρέχεται από τη BUDGET και SIXT στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) VA. Δώστε προσοχή σε αυτούς τους προμηθευτές αν θέλετε να πάρετε τα καλύτερα οχήματα των κατηγοριών Κανονικό και Μεγάλο.

Για να βρείτε την καλύτερη προσφορά ενοικίασης SUV στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) [IAD], ρίξτε μια ματιά στα SUV από τη SIXT. Αυτός ο πάροχος προσφέρει τη μεγαλύτερη συλλογή SUV αυτοκινήτων στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad).

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο αυτοκίνητο στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad), θα πρέπει να εξετάσετε προσφορές από τη THRIFTY και ENTERPRISE. Παρέχουν πολλά οχήματα με Επιβατικό 7 θέσεων, Μίνι βαν.

Για όσους από εσάς θέλετε να οδηγήσετε ένα πολυτελές όχημα στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad), θα πρέπει να εξετάσετε τις προσφορές από τη SIXT. Προσφέρουν αρκετά Ελίτ πολυτελείας, Εξωτικό και Καμπριολέ αυτοκίνητα στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) που θα ικανοποιήσουν την κάθε επιθυμία σας.

Αεροδρόμιο DOLLAR Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) VA Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η DOLLAR στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) IAD παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Fullsize, Suv, Compact, Standard, Economy, Van, Luxury, Convertible,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη DOLLAR Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad), να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Chevrolet Spark, και Mitsubishi Mirage , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε Kia Rio, Toyota Yaris Sedan, και Mercedes GLA . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο DOLLAR Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad), μπορείτε να παραλάβετε το Dodge Avenger, και Nissan Sentra .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων DOLLAR Μεγάλο στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα ενοικίασης αυτοκινήτων: Chevrolet Impala, Toyota Camry, και Mercedes C Class .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο DOLLAR Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad), θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Suzuki Jimny, GMC Yukon, Mini Countryman, και Nissan Armada .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων Ελίτ πολυτελείας που παρέχεται από τη DOLLAR Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) αποτελείται από τα ακόλουθα μοντέλα αυτοκινήτων: Mercedes CLA, και Lincoln MKS .

Μετά την επιλογή ενοικίασης αυτοκινήτων της κατηγορίας Καμπριολέ από τη DOLLAR Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad), τα διαθέσιμα μοντέλα αυτοκινήτων θα είναι και Ford Mustang Convertible .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας DOLLAR Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η DOLLAR παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη DOLLAR στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad), τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη DOLLAR είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη DOLLAR στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το DOLLAR στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad). Η DOLLAR διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη DOLLAR στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad).

FAQ - DOLLAR ενοικίαση αυτοκινήτου στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad)

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη DOLLAR στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) VA;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου DOLLAR.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη DOLLAR στο αεροδρόμιο IAD;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη DOLLAR στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) είναι Chevrolet Impala. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $83.02 ανά ημέρα.

Ποιο είναι το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο ενοικίασης DOLLAR στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) [IAD];

Το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο ενοικίασης στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) από τη DOLLAR σήμερα είναι CHEVROLET IMPALA. Η χαμηλότερη τιμή για αυτό το όχημα είναι $83.02 ανά ημέρα.

Ποια είναι η πιο συχνά ταξινομημένη κατηγορία αυτοκινήτων από το DOLLAR στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) [IAD];

Η πιο συχνά νοικιασμένη κατηγορία αυτοκινήτων από τη DOLLAR στο αεροδρόμιο IAD είναι . Το φθηνότερο όχημα από τη DOLLAR είναι . Η τιμή του ξεκινάει από $94.70 ανά ημέρα.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad);

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο IAD ποικίλουν από $2.05 έως $3.07.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου DOLLAR με χρεωστική κάρτα στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad);

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η DOLLAR δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) [IAD];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων DOLLAR.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) VA;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη DOLLAR πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!