Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

SIXT διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) [IAD]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις SIXT στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad). Δείτε αυτές τις προσφορές στο IAD αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

Μικρό

Toyota Yaris Sedan

sixt
A
5
4
3
Toyota Yaris Sedan

από

$76.68 ανά μέρα

SUV

Volkswagen Tiguan

sixt
A
5
5
3
Volkswagen Tiguan

από

$84.78 ανά μέρα

SUV

GMC Yukon

sixt
A
7
5
3
GMC Yukon

από

$233.25 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Mercedes CLA

sixt
A
5
4
3
Mercedes CLA

από

$88.42 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Mercedes S Class

sixt
A
5
4
5
Mercedes S Class

από

$351.78 ανά μέρα

Μεγάλο

Mercedes C Class

sixt
A
5
4
4
Mercedes C Class

από

$92.42 ανά μέρα

Μικρό

Nissan Versa

thrifty
A
5
4
3
Nissan Versa

από

$37.79 ανά μέρα

Μικρό

Kia Rio

dollar
A
5
5
3
Kia Rio

από

$37.95 ανά μέρα

Οικονομικό

Ford Fiesta

dollar
A
5
4
2
Ford Fiesta

από

$37.79 ανά μέρα

Οικονομικό

Mitsubishi Mirage

alamo
A
5
4
2
Mitsubishi Mirage

από

$66.00 ανά μέρα

Κανονικό

Nissan Sentra

thrifty
A
5
4
4
Nissan Sentra

από

$42.89 ανά μέρα

Κανονικό

Nissan Altima

alamo
A
5
4
4
Nissan Altima

από

$80.05 ανά μέρα

Μεγάλο

Chevrolet Malibu

thrifty
A
5
4
4
Chevrolet Malibu

από

$43.48 ανά μέρα

Μεγάλο

Jaguar XF

hertz
A
5
4
4
Jaguar XF

από

$224.97 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Chevrolet Impala

thrifty
A
5
4
3
Chevrolet Impala

από

$53.25 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Lincoln MKS

budget
A
5
4
5
Lincoln MKS

από

$133.15 ανά μέρα

SUV

Jeep Compass

thrifty
A
5
5
3
Jeep Compass

από

$57.68 ανά μέρα

SUV

Cadillac Escalade

hertz
A
7
5
3
Cadillac Escalade

από

$600.78 ανά μέρα

Μίνι βαν

Dodge Grand Caravan

alamo
A
7
5
3
Dodge Grand Caravan

από

$97.50 ανά μέρα

Μίνι βαν

Chevrolet Express

enterprise
A
15
4
6
Chevrolet Express

από

$323.03 ανά μέρα

Καμπριολέ

Ford Mustang Convertible

alamo
A
4
2
2
Ford Mustang Convertible

από

$148.64 ανά μέρα

Εξωτικό

Ford Flex

alamo
A
6
5
4
Ford Flex

από

$208.64 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη SIXT στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) VA

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η SIXT στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) [IAD].

SIXT Rent A Car

Ονομα εταιρείας:

SIXT Rent A Car

Διεύθυνση:

23320 Autopilot Dr, Dulles, 20166-7705, VA, Virginia

Τηλέφωνο:

+1-8887498227

πολιτική καυσίμων

Σήκωσε και να επιστρέψει την πλήρη

Παραλαβή τύπου

Αεροδρόμιο τερματικό σταθμό παραλαβής

Μπόνους

  • - Νέοι οδηγού
  • - χρέωση Αεροδρόμιο
  • - τέλη κυκλοφορίας
  • - Απεριόριστα χιλιόμετρα διατίθενται όχι για όλα τα αυτοκίνητα

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) [IAD]

Εναλλακτικά με τη SIXT, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) [IAD]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

NATIONAL ehi

NATIONAL 120 reviews

8.4 / 10

THRIFTY (US)

THRIFTY 13 reviews

7.8 / 10

Enterprise

Enterprise 6 reviews

7.8 / 10

ALAMO ehi

ALAMO 13 reviews

7.7 / 10

Silvercar

Silvercar 7 reviews

7.7 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 11 reviews

7.6 / 10

AVIS ABG

AVIS 382 reviews

7.2 / 10

Hertz Corporate

Hertz 6 reviews

6 / 10

DOLLAR (US)

DOLLAR 21 reviews

6 / 10

Εάν χρειάζεστε ένα μικρό αυτοκίνητο για το επόμενο οδικό σας ταξίδι από το Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) [IAD], θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από τη THRIFTY και DOLLAR. Παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό στις κατηγορίες των Οικονομικό και οχημάτων στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad).

Ένας τεράστιος αριθμός μέσων αυτοκινήτων παρέχεται από τη THRIFTY και ALAMO στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) VA. Δώστε προσοχή σε αυτούς τους προμηθευτές αν θέλετε να πάρετε τα καλύτερα οχήματα των κατηγοριών Κανονικό και Μεγάλο.

Για να βρείτε την καλύτερη προσφορά ενοικίασης SUV στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) [IAD], ρίξτε μια ματιά στα SUV από τη THRIFTY. Αυτός ο πάροχος προσφέρει τη μεγαλύτερη συλλογή SUV αυτοκινήτων στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad).

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο αυτοκίνητο στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad), θα πρέπει να εξετάσετε προσφορές από τη ALAMO και ENTERPRISE. Παρέχουν πολλά οχήματα με Επιβατικό 7 θέσεων, Μίνι βαν.

Για όσους από εσάς θέλετε να οδηγήσετε ένα πολυτελές όχημα στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad), θα πρέπει να εξετάσετε τις προσφορές από τη THRIFTY. Προσφέρουν αρκετά Ελίτ πολυτελείας, Εξωτικό και Καμπριολέ αυτοκίνητα στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) που θα ικανοποιήσουν την κάθε επιθυμία σας.

Αεροδρόμιο SIXT Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) VA Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η SIXT στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) IAD παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Compact, Suv, Luxury, Fullsize, Economy, Standard, Van, Convertible, Exotic,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη SIXT Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad), να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Ford Fiesta, και Mitsubishi Mirage , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε Toyota Yaris Sedan, Nissan Versa, και Kia Rio . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο SIXT Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad), μπορείτε να παραλάβετε το Nissan Sentra, και Nissan Altima .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων SIXT Μεγάλο στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα ενοικίασης αυτοκινήτων: Mercedes C Class, Chevrolet Malibu, και Jaguar XF .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο SIXT Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad), θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Volkswagen Tiguan, GMC Yukon, Jeep Compass, και Cadillac Escalade .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων Ελίτ πολυτελείας που παρέχεται από τη SIXT Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) αποτελείται από τα ακόλουθα μοντέλα αυτοκινήτων: Mercedes CLA, Mercedes S Class, Chevrolet Impala, και Lincoln MKS .

Μετά την επιλογή ενοικίασης αυτοκινήτων της κατηγορίας Καμπριολέ από τη SIXT Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad), τα διαθέσιμα μοντέλα αυτοκινήτων θα είναι και Ford Mustang Convertible .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας SIXT Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η SIXT παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη SIXT στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad), τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη SIXT είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη SIXT στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το SIXT στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad). Η SIXT διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη SIXT στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad).

FAQ - SIXT ενοικίαση αυτοκινήτου στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad)

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη SIXT στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) VA;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου SIXT.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη SIXT στο αεροδρόμιο IAD;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη SIXT στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) είναι Toyota Yaris Sedan. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $76.68 ανά ημέρα.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad);

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο IAD ποικίλουν από $2.05 έως $3.07.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου SIXT με χρεωστική κάρτα στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad);

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η SIXT δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) [IAD];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων SIXT.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Ουάσινγκτον - Αεροδρόμιο Dulles (iad) VA;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη SIXT πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!