Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем BUDGET налични на Милас, Летище [MLO]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на BUDGET на Милас, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Peugeot 108

budget
M
4
5
2
Peugeot 108

от

$60.16 на ден

Икономичен

Opel Corsa

budget
M
5
5
2
Opel Corsa

от

$63.50 на ден

Компактен

Opel Astra

budget
M
5
5
3
Opel Astra

от

$75.20 на ден

Компактен

Volvo V40

budget
A
5
5
3
Volvo V40

от

$100.26 на ден

SUV

Suzuki Vitara

budget
M
5
5
3
Suzuki Vitara

от

$188.82 на ден

Със 7 седалки

Fiat Doblo

budget
M
7
5
1
Fiat Doblo

от

$217.23 на ден

Със 9 седалки

Opel Vivaro

budget
M
9
5
4
Opel Vivaro

от

$250.65 на ден

Мини

Citroen C1

avis
M
4
5
2
Citroen C1

от

$63.50 на ден

Мини

Volkswagen Up

abbycar
M
4
5
2
Volkswagen Up

от

$89.55 на ден

Икономичен

Peugeot 208

avis
M
5
5
2
Peugeot 208

от

$71.02 на ден

Икономичен

Nissan Micra

auto-union
A
5
5
2
Nissan Micra

от

$122.04 на ден

Компактен

Citroen C4

avis
M
5
5
3
Citroen C4

от

$81.88 на ден

Компактен

Toyota Auris

abbycar
M
5
5
3
Toyota Auris

от

$130.80 на ден

SUV

Nissan Qashqai

europcar
M
5
5
4
Nissan Qashqai

от

$169.20 на ден

SUV

BMW X1

avis
M
5
5
4
BMW X1

от

$259.47 на ден

Стандартен

Mercedes CLA

avis
M
5
4
3
Mercedes CLA

от

$197.18 на ден

Със 7 седалки

Peugeot 5008

avis
M
7
5
1
Peugeot 5008

от

$225.59 на ден

Кабриолет

Mini Cooper Convertible

avis
M
4
2
2
Mini Cooper Convertible

от

$247.84 на ден

Със 9 седалки

Mercedes Vito

avis
M
9
5
4
Mercedes Vito

от

$275.72 на ден

Информация за BUDGET на Милас, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на BUDGET за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които BUDGET предоставя на Милас, Летище [MLO].

Budget Car Rental

Име на фирмата:

Budget Car Rental

Адрес:

Airport, Milos, 84800

Телефон:

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег
  • - такса място премия

Обекти на BUDGET близо до летище MLO

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Милас, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Милас, Летище [MLO]

Като алтернатива на BUDGET има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Милас, Летище [MLO]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

AUTO-UNION

AUTO-UNION 210 reviews

8.3 / 10

Avis Europe Franchise

Avis 36 reviews

8.1 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 160 reviews

6.4 / 10

AbbyCar

AbbyCar 494 reviews

6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Милас, Летище [MLO], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от AVIS и ABBYCAR. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Милас, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от AVIS на Милас, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за EUROPCAR кола под наем на Милас, Летище [MLO], разгледайте SUV-тата от BUDGET5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Милас, Летище.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Милас, Летище, трябва да разгледате офертите от AVIS. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Милас, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

BUDGET Милас, Летище Преглед на парк коли под наем

BUDGET на Милас, Летище MLO предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Suv , 7-seater , 9-seater , Standard , Convertible ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за BUDGET Милас, Летище, подгответе се да вземете Opel Corsa, Peugeot 208, и Nissan Micra или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Opel Astra, Volvo V40, Citroen C4, и Toyota Auris или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от BUDGET Милас, Летище, можете да вземете и Mercedes CLA .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от BUDGET Милас, Летище, ще получите една от следните коли: Suzuki Vitara, Nissan Qashqai, и BMW X1 .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от BUDGET Милас, Летище, можете да наемете Fiat Doblo, и Peugeot 5008 .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от BUDGET Милас, Летище, наличните модели коли ще бъдат и Mini Cooper Convertible .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от BUDGET Милас, Летище според Вашата цел

BUDGET осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от BUDGET на Милас, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Милас, Летище, най-подходящите автомобили от BUDGET са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от BUDGET на Милас, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от BUDGET на Милас, Летище.
  • За млади шофьори BUDGET също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от BUDGET на Милас, Летище.

Често задавани въпроси - BUDGET рент а кар на Милас, Летище

Как да наема кола от BUDGET на Милас, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от BUDGET на летище MLO?

Най-евтината кола от BUDGET на Милас, Летище е Peugeot 108. Съответната настояща цена е $60.16 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при BUDGET с дебитна карта на Милас, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

BUDGET осигурява ли опция за детска седалка за кола на Милас, Летище [MLO]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Милас, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на BUDGET кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!