Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в Ставангер

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в Ставангер. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в Ставангер, е маркирана в червено.

Икономичен

Икономичен

Стандартен

Стандартен

В пълен размер

В пълен размер

Миниван

Миниван

Компактен

Компактен

SUV

SUV

AVIS Car Rental от$102.76 от$102.76 от$126.57
Hertz Car Hire от$113.15 от$119.22 от$168.50
Budget Car Rental от$116.92 от$116.92 от$139.54
SIXT Rent A Car от$165.84 от$177.31 от$194.73 от$202.38 от$226.17 от$194.31 от$184.11

Най-добрите коли под наем фирми в Ставангер

Агенциите за коли под наем в Ставангер могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 69 reviews

8.1 / 10

Hertz

Hertz 190 reviews

8 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 63 reviews

7.5 / 10

Има огромно разнообразие на коли под наем в Ставангер. Класите коли под наем, които могат да се наемат в Ставангер, варират от Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Миниван, SUV, Със 7 седалки да се Със 9 седалки. Най-голямата колекция коли на Ставангер се предоставя от Sixt.

В Ставангер, можете да намерите най-добрия доставчик за всяко от пътуванията си. HERTZ, BUDGET, EUROPCAR, KEDDY BY EUROPCAR и предлагат краткосрочни, ежечасни, ежедневни, дългосрочни, ежеседмични, ежемесечни и дори еднопосочни сделки за коли под наем. Ще намерите и коли под наем за шофьори под 21 и 25 години в Ставангер.

Коли под наем в близост до места Ставангер

За да намерите най-добрата сделка за кола под наем в Ставангер, трябва да проверите колите ни под наем не само на обектите за вземане и връщане. Също така, погледнете офертите за коли под наем в другите най-близки места: летища, гари, пристаниваща и в центъра на града.

Ставангер Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в Ставангер, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Hyundai i10, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Volkswagen Polo, BMW i3, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Volkswagen Golf, Mercedes A Class, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена Volkswagen Passat, Mercedes B Class, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място Mercedes C Class, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Peugeot 5008, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Mercedes Viano, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Volkswagen Tiguan, Mercedes GLC, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Mercedes E Class, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Ставангер

Как да наема кола в Ставангер?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в Ставангер?

Цените за наем на кола в Ставангер варират от $102.76 на ден до $226.17 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в Ставангер?

Най-евтината сделка за коли под наем в Ставангер може да се намери в Stavanger. Цените за коли под наем стартират от $102.76 на този обект.

Кои фирми за коли под наем оперират в Ставангер?

В Ставангер можете да наемете кола от известни доставчици кат Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Миниван, SUV, Със 7 седалки, и Със 9 седалки.

Коя е агенцията за коли под наем с най-висок рейтинг в Ставангер?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-високия потребителски рейтинг, е BUDGET EMEA Corporate with an average score of 8.1/1.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в Ставангер?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в Ставангер?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.