Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в Порто

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в Порто. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в Порто, е маркирана в червено.

AVIS Car Rental от$24.15 от$42.30
Thrifty Car Rental от$24.78 от$27.51
Europcar от$28.49 от$59.56 от$133.47
Budget Car Rental от$52.88 от$94.62 от$59.82

Най-добрите коли под наем фирми в Порто

Агенциите за коли под наем в Порто могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

Guerin

Guerin 171 reviews

7.8 / 10

Hertz Corporate

Hertz 31 reviews

7.8 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 91 reviews

7.6 / 10

SIXT Franchise

SIXT 202 reviews

7.6 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 56 reviews

7.4 / 10

Enterprise

Enterprise 13 reviews

7.3 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 201 reviews

7.2 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 143 reviews

6.7 / 10

Има огромно разнообразие на коли под наем в Порто. Класите коли под наем, които могат да се наемат в Порто, варират от Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Кабриолет, Миниван, SUV да се Екзотичен, Със 7 седалки, Със 9 седалки. Най-голямата колекция коли на Порто се предоставя от Turisprime.

В Порто, можете да намерите най-добрия доставчик за всяко от пътуванията си. AVIS, EUROPCAR, THRIFTY, HERTZ, SIXT, BUDGET, GUERIN, IBERENT, SADO и SADORENT, ENTERPRISE, INTERNATIONAL SUPPLIER, SURPRICE предлагат краткосрочни, ежечасни, ежедневни, дългосрочни, ежеседмични, ежемесечни и дори еднопосочни сделки за коли под наем. Ще намерите и коли под наем за шофьори под 21 и 25 години в Порто.

Коли под наем в близост до места Порто

За да намерите най-добрата сделка за кола под наем в Порто, трябва да проверите колите ни под наем не само на обектите за вземане и връщане. Също така, погледнете офертите за коли под наем в другите най-близки места: летища, гари, пристаниваща и в центъра на града.

Порто Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в Порто, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Volkswagen Up, Smart Fortwo, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Volkswagen Polo, Mini Cooper, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Renault Megane, Audi A3, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена Audi Q2, Mercedes C Class Coupe, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място Volvo S60, BMW 3 Series, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Opel Zafira, Peugeot Traveller, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Mercedes Vito, Toyota Hilux, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Renault Captur, Mercedes GLC, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Mercedes CLA, Porsche 911, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода Smart Fortwo Convertible, Ford Mustang Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Порто

Как да наема кола в Порто?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в Порто?

Цените за наем на кола в Порто варират от $14.29 на ден до $220.15 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в Порто?

Най-евтината сделка за коли под наем в Порто може да се намери в Porto - Downtown. Цените за коли под наем стартират от $14.29 на този обект.

Кои фирми за коли под наем оперират в Порто?

В Порто можете да наемете кола от известни доставчици кат Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Кабриолет, Миниван, SUV, Екзотичен, Със 7 седалки, и Със 9 седалки.

Коя е агенцията за коли под наем с най-висок рейтинг в Порто?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-високия потребителски рейтинг, е Guerin with an average score of 7.8/1.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в Порто?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в Порто?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.