Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем THRIFTY налични на Кругер Мпумаланга, Летище [MQP]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на THRIFTY на Кругер Мпумаланга, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Kia Picanto

avis
M
4
5
1
Kia Picanto

от

$12.94 на ден

Мини

Suzuki Celerio

sixt
M
4
5
1
Suzuki Celerio

от

$21.20 на ден

Икономичен

Ford Fiesta

bidvest
M
5
5
2
Ford Fiesta

от

$13.89 на ден

Икономичен

Chevrolet Sonic

sixt
A
4
5
1
Chevrolet Sonic

от

$34.63 на ден

Компактен

Toyota Corolla

bidvest
M
5
5
3
Toyota Corolla

от

$15.40 на ден

Компактен

Nissan Almera

first
A
5
5
2
Nissan Almera

от

$29.13 на ден

Миниван

Toyota Avanza

bidvest
M
6
5
2
Toyota Avanza

от

$32.75 на ден

Миниван

Volkswagen T5

bidvest
A
8
5
3
Volkswagen T5

от

$97.72 на ден

Стандартен

Toyota Corolla Quest

keddy by europcar
A
5
4
4
Toyota Corolla Quest

от

$33.14 на ден

Стандартен

Audi A4

bidvest
A
5
4
4
Audi A4

от

$57.38 на ден

SUV

Nissan Qashqai

bidvest
M
5
5
3
Nissan Qashqai

от

$38.30 на ден

SUV

Land Rover Discovery

first
A
5
3
4
Land Rover Discovery

от

$182.23 на ден

В пълен размер

BMW 3 Series

avis
A
5
4
4
BMW 3 Series

от

$45.28 на ден

Луксозен

Mercedes CLA

keddy by europcar
A
5
4
4
Mercedes CLA

от

$47.89 на ден

Със 7 седалки

Hyundai H1

avis
A
7
5
4
Hyundai H1

от

$59.68 на ден

Информация за THRIFTY на Кругер Мпумаланга, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на THRIFTY за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които THRIFTY предоставя на Кругер Мпумаланга, Летище [MQP].

Thrifty Car Rental

Име на фирмата:

Thrifty Car Rental

Адрес:

Kruger Mpumalanga Intl Airport, Off R538 Road, White River, Mpumalanga

Телефон:

+27 13 751 3052/3

Най-добри фирми за коли под наем на Кругер Мпумаланга, Летище [MQP]

Като алтернатива на THRIFTY има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Кругер Мпумаланга, Летище [MQP]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Budget EMEA Franchise

Budget 44 reviews

8.1 / 10

EUROPCAR Direct

EUROPCAR 28 reviews

7.4 / 10

Hertz

Hertz 55 reviews

7.3 / 10

First Car Rental

First 15 reviews

7.1 / 10

Avis Europe Franchise

Avis 23 reviews

6.9 / 10

Dollar

Dollar 10 reviews

6.7 / 10

Firefly

Firefly 15 reviews

6.7 / 10

Tempest Car Hire

Tempest 9 reviews

5.8 / 10

Bidvest

Bidvest 25 reviews

5.5 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Кругер Мпумаланга, Летище [MQP], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от AVIS и SIXT. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Кругер Мпумаланга, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от и BIDVEST на Кругер Мпумаланга, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за BIDVEST кола под наем на Кругер Мпумаланга, Летище [MQP], разгледайте SUV-тата от THRIFTY5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Кругер Мпумаланга, Летище.

Ако търсите голяма кола на Кругер Мпумаланга, Летище, трябва да обмислите сделките от BIDVEST. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

THRIFTY Кругер Мпумаланга, Летище Преглед на парк коли под наем

THRIFTY на Кругер Мпумаланга, Летище MQP предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Van , Standard , Suv , Fullsize , Luxury , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за THRIFTY Кругер Мпумаланга, Летище, подгответе се да вземете Ford Fiesta, и Chevrolet Sonic или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Toyota Corolla, и Nissan Almera или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от THRIFTY Кругер Мпумаланга, Летище, можете да вземете Toyota Corolla Quest, и Audi A4 .

THRIFTY клас коли под наем в пълен размер на Кругер Мпумаланга, Летище включва следните модели на коли под наем: и BMW 3 Series .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от THRIFTY Кругер Мпумаланга, Летище, ще получите една от следните коли: Nissan Qashqai, и Land Rover Discovery .

Премиум клас коли под наем, осигурен от THRIFTY Кругер Мпумаланга, Летище се състои от следните модели коли: и Mercedes CLA .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от THRIFTY Кругер Мпумаланга, Летище, можете да наемете и Hyundai H1 .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от THRIFTY Кругер Мпумаланга, Летище според Вашата цел

THRIFTY осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от THRIFTY на Кругер Мпумаланга, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Кругер Мпумаланга, Летище, най-подходящите автомобили от THRIFTY са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от THRIFTY на Кругер Мпумаланга, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от THRIFTY на Кругер Мпумаланга, Летище.
  • За млади шофьори THRIFTY също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от THRIFTY на Кругер Мпумаланга, Летище.

Често задавани въпроси - THRIFTY рент а кар на Кругер Мпумаланга, Летище

Как да наема кола от THRIFTY на Кругер Мпумаланга, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от THRIFTY на летище MQP?

Най-евтината кола от THRIFTY на Кругер Мпумаланга, Летище е Kia Picanto. Съответната настояща цена е $12.94 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Кругер Мпумаланга, Летище?

Цените на бензин близо до летище MQP варират от $3.31 до $4.14.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при THRIFTY с дебитна карта на Кругер Мпумаланга, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

THRIFTY осигурява ли опция за детска седалка за кола на Кругер Мпумаланга, Летище [MQP]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Кругер Мпумаланга, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на THRIFTY кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!