Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в Валенсия

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в Валенсия. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в Валенсия, е маркирана в червено.

AVIS Car Rental от$36.62
Europcar от$34.97
Budget Car Rental от$36.62 от$67.96 от$76.98 от$54.39
SIXT Rent A Car от$77.37 от$33.01 от$37.10 от$49.52 от$69.16

Най-добрите коли под наем фирми в Валенсия

Агенциите за коли под наем в Валенсия могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

Alamo EHI

Alamo 98 reviews

8.2 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 149 reviews

7.9 / 10

Hertz Corporate

Hertz 15 reviews

7.7 / 10

SIXT Corporate

SIXT 145 reviews

7.6 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 162 reviews

7.5 / 10

Firefly Corporate

Firefly 89 reviews

7.5 / 10

Clickrent

Clickrent 18 reviews

7.3 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 10 reviews

7.1 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 9 reviews

7.1 / 10

Rhodium

Rhodium 17 reviews

7 / 10

InterRent Corporate

InterRent 18 reviews

6.6 / 10

CENTAURO

CENTAURO 29 reviews

6.5 / 10

Goldcar

Goldcar 118 reviews

6.3 / 10

DICKMANNS RENT A CAR

DICKMANNS 19 reviews

5.2 / 10

Drivalia Car Rental

Drivalia 8 reviews

5.1 / 10

Има огромно разнообразие на коли под наем в Валенсия. Класите коли под наем, които могат да се наемат в Валенсия, варират от Икономичен, Стандартен, Миниван, Със 7 седалки да се . Най-голямата колекция коли на Валенсия се предоставя от Ok rent a car.

В Валенсия, можете да намерите най-добрия доставчик за всяко от пътуванията си. COOLTRA, KEDDY предлагат краткосрочни, ежечасни, ежедневни, дългосрочни, ежеседмични, ежемесечни и дори еднопосочни сделки за коли под наем. Ще намерите и коли под наем за шофьори под 21 и 25 години в Валенсия.

Коли под наем в близост до места Валенсия

За да намерите най-добрата сделка за кола под наем в Валенсия, трябва да проверите колите ни под наем не само на обектите за вземане и връщане. Също така, погледнете офертите за коли под наем в другите най-близки места: летища, гари, пристаниваща и в центъра на града.

Валенсия Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в Валенсия, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Peugeot 108, Audi A1, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Volkswagen Polo, Peugeot 2008, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Peugeot 308, Alfa Romeo Giulietta, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена Seat Toledo, Renault Talisman, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място Mercedes C Class, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Seat Alhambra, SsangYong Rodius, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Ford C-Max, Citroen C4 Picasso, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Renault Captur, Jaguar F-Pace, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Mercedes E Class, BMW 7 Series, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода Fiat 500 Convertible, BMW 2 Series Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Валенсия

Как да наема кола в Валенсия?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в Валенсия?

Цените за наем на кола в Валенсия варират от $12.92 на ден до $156.22 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в Валенсия?

Най-евтината сделка за коли под наем в Валенсия може да се намери в Valencia - City. Цените за коли под наем стартират от $12.92 на този обект.

Кои фирми за коли под наем оперират в Валенсия?

В Валенсия можете да наемете кола от известни доставчици кат Икономичен, Стандартен, Миниван, и Със 7 седалки.

Коя е агенцията за коли под наем с най-висок рейтинг в Валенсия?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-високия потребителски рейтинг, е Alamo EHI with an average score of 8.2/1. Най-евтината кола от Alamo EHI в Валенсия е Citroen C4 Picasso. Настоящата съответна цена е $116.71 на ден.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в Валенсия?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в Валенсия?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.