Goedkope prijzen van meer dan 900 autoverhuur leveranciers

Huurautotarieven in Valencia

Vergelijk de prijzen van de verschillende autoverhuur klasse aanbiedingen van de meest betrouwbare aanbieders in Valencia. Het goedkoopste autoverhuur aanbod van elke autoverhuur klasse die beschikbaar is in Valencia is in het rood aangegeven.

AVIS Car Rental from$52.29 from$53.88
Hertz Car Hire from$48.17
Thrifty Car Rental from$38.53 from$38.53 from$45.03
SIXT Rent A Car from$58.29 from$48.35 from$74.32

Beste autoverhuurders in Valencia

Autoverhuurbedrijven in Valencia kunnen aanzienlijk verschillen, niet alleen in het soort huurauto's en huurvoorwaarden, maar ook in de gemiddelde beoordelingsscores van onze klanten.

Key'n Go

Key'n 6 reviews

8.1 / 10

RECORD

RECORD 6 reviews

8 / 10

FLIZZR Corporate

FLIZZR 39 reviews

8 / 10

Interrent (GC)

Interrent 7 reviews

7.9 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 354 reviews

7.5 / 10

Alamo EHI

Alamo 7 reviews

7.5 / 10

SIXT Corporate

SIXT 24 reviews

7.5 / 10

Enterprise Corporate

Enterprise 201 reviews

7.4 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 434 reviews

7.4 / 10

Leasys

Leasys 12 reviews

7.2 / 10

Er is een grote verscheidenheid aan huurauto's in Valencia. Autoverhuur klassen die kunnen worden gehuurd in Valencia variëren van ECONOMY, STANDAARD, MINIBUS, 7-ZITTER tot . De grootste collectie auto's in Valencia komt van SIXT.

Autoverhuurlocaties in de buurt van Valencia

Om de beste autoverhuur deal in Valencia te vinden, moet u bij het boeken niet alleen kijken naar de in ophaal- en afleverlocatie van de huurauto. Bekijk ook het autoverhuur aanbod op andere plaatsen in de buurt: luchthavens, treinstations, havens en in het centrum van de stad.

Valencia Overzicht Huurautovloot

Door een groot aantal autoverhuurbedrijven in Valencia, is het wagenpark heel erg gevarieerd en zijn er veel verschillende soorten voertuigen die u kunt huren. Gebruik de onderstaande tabel om een beter inzicht te krijgen in welk voertuig het beste bij u past op basis van uw specifieke wensen.

Autoklasse Geschikt voor Mogelijke automodellen
Mini Relatief korte ritten zonder grote hoeveelheden bagage Fiat 500, Audi A1, of gelijkwaardig
Economy Reizigers die de voorkeur geven aan een goedkopere huurauto Ford Fiesta, Peugeot 208, of gelijkwaardig
Compact Mensen die op zoek zijn naar kleinere, zuinigere voertuigen Nissan Pulsar, Fiat 500L, of gelijkwaardig
Middenklasse Voor mensen die behoefte hebben aan een geweldige combinatie van prijs en comfort Nissan Sentra, of gelijkwaardig
Standaard Comfortabel reizen met een groep van maximaal 5 personen tegen een betaalbaar tarief Renault Kadjar, Audi A4, of gelijkwaardig
Grote middenklasse Voor wie op zoek is naar een grote, krachtige auto met veel bagageruimte BMW 3 Series, of gelijkwaardig
7-zitter Groepen mensen die meer ruimte nodig hebben dan de standaard 5-zitters Dacia Lodgy, SsangYong Rodius, of gelijkwaardig
Minibus / 9-12 seater Familiereizen of reizen met veel passagiers en bagage Citroen Berlingo, Peugeot Partner, of gelijkwaardig
Premium Zakelijk reizen en autohuur voor belangrijke gelegenheden Buick Lacrosse, Lincoln MKS, of gelijkwaardig
SUV Voor dat 'king of the road' gevoel, zowel op de weg als offroad Peugeot 3008, Jaguar F-Pace, of gelijkwaardig
Luxe / Exotisch Voor mensen die op zoek zijn naar de beste rijervaring ondanks het prijskaartje Mercedes E Class, of gelijkwaardig
Cabrio Voor reizen bij warm en zonnig weer en een gevoel van vrijheid Fiat 500 Convertible, BMW 4 Series Convertible, of gelijkwaardig

FAQ – Autohuur in Valencia

Hoe een auto te huren op Valencia?

Voer in het zoekformulier de benodigde afhaal- en inleverlocatie in en selecteer de gewenste datum en huurperiode. Nadat u de zoekresultaten heeft ontvangen, kunt u deze filteren op basis van de door u gewenste criteria.

Hoeveel kost het om een auto te huren in Valencia?

De prijzen voor het huren van een auto in Valencia variëren van $24.80 per dag tot $319.42 per dag op basis van het gekozen model en de gekozen opties.

Welke locatie heeft de goedkoopste autohuur in Valencia ?

De goedkoopste autohuur in Valencia is te vinden in Valencia. De prijzen van de huurauto's beginnen vanaf $24.80 op deze locatie.

Welke autoverhuurbedrijven zijn actief in Valencia?

In Valencia kunt u een auto boeken bij bekende aanbieders als ECONOMY, STANDAARD, MINIBUS, en 7-ZITTER.

Wat is het hoogst gewaardeerde autoverhuurbedrijf in Valencia?

Het autoverhuurbedrijf dat momenteel de hoogste gebruikerswaardering in Valencia heeft, is Key'n Go met een gemiddelde score van 8.1/10.

Kan ik mijn huur-auto-reservering met een pinpas betalen in Valencia?

Ja, u kunt met een pinpas betalen voor de online reservering. Maar bij het ophalen van uw auto hebt u een creditcard nodig die op naam van de hoofdbestuurder is uitgegeven om de borg voor de autohuur te dekken.

Kan iemand anders dan ik met mijn huurauto rijden?

Dit is mogelijk als u tijdens uw online-reservering de optie extra bestuurder selecteert. Meestal is dit een betaalde optie die bij de autoverhuurbalie in rekening wordt gebracht.

Kan ik tijdens mijn reservering een specifiek automodel reserveren?

Ja, aanbiedingen met specifieke automodellen zijn op de zoekresultatenpagina gemarkeerd met een "Gegarandeerd Automodel".

Moet ik een extra verzekering afsluiten voor mijn autohuur in Valencia?

Als u niet van plan bent om een volledige dekkingsverzekering af te sluiten, is het dus raadzaam om een verzekering af te sluiten om uw aanbetaling veilig te stellen. U moet uw leverancier een creditcard kunnen overleggen met voldoende saldo voor de borg van de auto. Als er dan sprake is van een annulering zal de verzekeringsmaatschappij de kosten voor haar rekening nemen. U kunt dit type verzekering tijdens het online boeken van een huurauto op onze website bijboeken.