Goedkope prijzen van meer dan 900 autoverhuur leveranciers

SUV huurauto’s beschikbaar op San Jose Tobias Bolanos - Luchthaven [SYQ]

Bekijk onze fantastische SUV San Jose Tobias Bolanos - Luchthaven aanbiedingen voor autohuur en kies de aanbieding die het beste bij u past. Bekijk onze categorieën, prijzen, verhuurbedrijven van SUV huurauto’s die beschikbaar zijn op SYQ Luchthaven.

SUV

Suzuki SX4

ECONOMY
M
4
3
2
Suzuki SX4

from

$52.91 per dag

SUV

Ford Escape

ECONOMY
A
5
5
3
Ford Escape

from

$73.45 per dag

Mini

Hyundai i10

ECONOMY
M
4
5
1
Hyundai i10

from

$37.14 per dag

Economy

Toyota Yaris

ECONOMY
M
5
5
2
Toyota Yaris

from

$39.17 per dag

Compact

Toyota Corolla

ECONOMY
M
5
5
3
Toyota Corolla

from

$44.26 per dag

Standaard

Hyundai Elantra

ECONOMY
M
5
4
5
Hyundai Elantra

from

$47.44 per dag

Informatie over SUV autohuurcategorie op San Jose Tobias Bolanos - Luchthaven

Een sports utility vehicle, beter bekend onder de afkorting SUV, is een grote auto met meer bodemvrijheid, veel ruimte en heeft meestal de beschikking over vierwielaandrijving. Auto's uit deze huurklasse zijn ideaal voor actieve reizen en familievakanties in de natuur.

De vierwielaandrijving, de geoptimaliseerde transmissie en de krachtige motor maken SUV's uitermate geschikt om comfortabel off-road te rijden. Ook biedt een SUV voldoende ruimte voor grote hoeveelheden bagage of uitrusting die minder goed in kleinere voertuigen passen.

Daarbij is het rijden met een 4x4 SUV zeer comfortabel en geeft u het gevoel dat u de baas op de weg bent.

SUV SYQ Luchthaven autohuur

SUV Op San Jose Tobias Bolanos - Luchthaven zijn de volgende automodellen beschikbaar: Suzuki SX4, Ford Escape, or gelijkwaardige SUV huurauto’s.

FAQ - SUV huur een auto op San Jose Tobias Bolanos - Luchthaven

Hoe een SUV auto te huren op San Jose Tobias Bolanos - Luchthaven ?

Begin met het invoeren van de gewenste ophaal- en afleverlocatie in het zoekformulier en selecteer de meest geschikte uit de vervolgkeuzelijst. Kies de gewenste datum en duur van uw autohuur. Op de pagina met zoekresultaten kunt u alle autoverhuur aanbiedingen filteren en sorteren op basis van de door u gewenste autohuurklasse.

Wat is de goedkoopste SUV huurauto op SYQ Luchthaven?

De goedkoopste SUV auto op San Jose Tobias Bolanos - Luchthaven is Suzuki SX4 van ECONOMY. De huidige relevante prijs is $52.91 per dag.

Hoeveel ga ik uitgeven aan brandstof voor de SUV auto van op San Jose Tobias Bolanos - Luchthaven?

De benzineprijzen bij SYQ Luchthaven variëren van $3.10 tot $3.89.

Mini 4.5l/100km 51 US mpg
Economy 5.1l/100km 46 US mpg
Compact 5.3l/100km 44 US mpg
Middenklasse 7.0l/100km 33 US mpg
Standaard 7.0l/100km 33 US mpg
Full Size 7.4l/100km 31 US mpg
7-zits 7.4l/100km 31 US mpg
Premium 9.1l/100km 25 US mpg
Minibusje 7.8-11.6l/100km 20-30 US mpg
SUV 8.6l/100km 27 US mpg
Busje 11.6l/100km 20 US mpg
Exotisch 10.6l/100km 22 US mpg
Cabrio 5-9l/100km 26-47 US mpg

U zult dus ongeveer $7.9 besteden aan 100 kilometer rijden met SUV met de auto. Een rit van 100 US mijl in SUV auto kost u ongeveer $12.75.

Wat heb ik nodig bij het ophalen van een huurauto van de SUV op luchthaven San Jose Tobias Bolanos - Luchthaven?

Normaliter moet u het volgende kunnen overleggen:

  • Een geldig en volledig rijbewijs. Bij een Brits rijbewijs moet u ook een fotokaart kunnen overleggen. Als uw rijbewijs niet in het Romeinse alfabet (d.w.z. in het Arabisch, Grieks, Cyrillisch of Chinees) is opgesteld, bent u verplicht een internationaal rijbewijs mee te nemen naast uw eigen rijbewijs.
  • Een geldig foto-ID (paspoort of nationaal ID).
  • Een geldige creditcard op naam van de hoofdbestuurder. Het is noodzakelijk om vooraf de borg voor de huurauto te autoriseren bij de verhuurbalie.

Hoe oud moet ik zijn om een auto van de SUV te huren op luchthaven San Jose Tobias Bolanos - Luchthaven?

U moet tussen de 25 en 70 jaar oud zijn om een auto te huren op luchthaven San Jose Tobias Bolanos - Luchthaven. Leeftijdsbeperkingen van autoverhuurbedrijven in San Jose Tobias Bolanos - Luchthaven Airport kunnen verschillen.

Als u buiten deze leeftijdsgrenzen valt, zijn er altijd autoverhuurbedrijven die aan u een voertuig willen verhuren op voorwaarde dat u een extra toeslag voor jonge of oudere bestuurder betaalt of een extra verzekering afsluit.

Is het mogelijk om auto's van de SUV ergens anders in te leveren?

Ja, bij sommige SUV aanbieders op San Jose Tobias Bolanos - Luchthaven is het mogelijk om de huurauto ergens anders in te leveren. Kijk hiernaar als u een aanbieder uitzoekt. Als u de huurauto op een andere locatie in wilt leveren, is het mogelijk dat er beperkingen en extra toeslagen van toepassing zijn. Vergeet niet om contact op te nemen met het verhuurbedrijf voor de actuele beschikbaarheid en de kosten voor het inleveren op een andere locatie.

14CARS.com Autoverhuur-app voor iOS en Android

Vind autoverhuur bij mij in de buurt, vergelijk prijzen en aanbiedingen en huur een auto die u zult hebben Liefde. Het is snel en gemakkelijk!