Billiga priser från över 900 biluthyrningleverantörer

SUV hyrbilar som finns tillgängliga på San José Tobías Bolaños Flygplats [SYQ]

Kolla in våra fantastiska SUV San José Tobías Bolaños Flygplats biluthyrningserbjudanden och välj det lämpligaste erbjudandet för dig. Ta reda på hyrbilsmodeller, deras priser och leverantörer av SUV hyrbilar som finns på SYQ flygplats.

Liten stadsjeep

Suzuki SX4

ECONOMY
M
4
3
2
Suzuki SX4

från

$52.91 per dag

Liten stadsjeep

Ford Escape

ECONOMY
A
5
5
3
Ford Escape

från

$73.45 per dag

Mini

Hyundai i10

ECONOMY
M
4
5
1
Hyundai i10

från

$37.14 per dag

Ekonomi

Toyota Yaris

ECONOMY
M
5
5
2
Toyota Yaris

från

$39.17 per dag

Kompakt

Toyota Corolla

ECONOMY
M
5
5
3
Toyota Corolla

från

$44.26 per dag

Standard

Hyundai Elantra

ECONOMY
M
5
4
5
Hyundai Elantra

från

$47.44 per dag

Information om SUV bilmodeller på San José Tobías Bolaños Flygplats

En sport utility vehicle, mer känd under förkortningen SUV, är en stor bil med förhöjd markfrigång och gott om utrymme som vanligtvis är utrustad med fyrhjulsdrift. Bilar i den här hyresklassen är perfekta för aktiv turism och familjesemester utomhus.

Den tillgängliga fyrhjulsdriften tillsammans med en optimerad växellåda och en kraftfull motor gör SUV:s kapabel till bekväm terrängkörning. Det finns också gott om bagageutrymme och inredningsutrymme för att få plats med en stor mängd bagage eller utrustning som annars inte skulle få plats i ett mindre fordon.

Att köra en fyrhjulsdriven SUV är också mycket bekvämt och får dig definitivt att känna att du är den verkliga chefen på vägen.

SUV SYQ Flygplatsuthyrning

SUV biluthyrningsklasser på San José Tobías Bolaños Flygplats erbjuder följande biluthyrningsmodeller: Suzuki SX4, Ford Escape, eller liknande SUV hyrbilar.

FAQ - SUV hyra bil på San José Tobías Bolaños Flygplats

Hur man bokar SUV biluthyrning på San José Tobías Bolaños Flygplats ?

Börja skriva in den nödvändiga upphämtningsplatsen och returadressen i sökformuläret och välj den lämpligaste från rullgardinslistan. Välj önskat datum och tid för uthyrningen. På sidan med sökresultat kan du filtrera och sortera alla biluthyrningserbjudanden utifrån din önskade hyrbilsklass.

Vad är den billigaste SUV hyrbilen på SYQ flygplats?

Den billigaste SUV bilen på San José Tobías Bolaños Flygplats är Suzuki SX4 från ECONOMY. Det aktuella priset är $52.91 per dag.

Hur mycket kommer jag att spendera på bränsle för SUV bil på San José Tobías Bolaños Flygplats?

Bensinpriserna nära SYQ flygplats varierar från $3.10 till $3.89.

Du kommer alltså att spendera cirka $7.9 för att köra bil i 100 kilometer. En körning på 100 amerikanska mil i kostar cirka $12.75.

Vad behöver jag ha med mig när jag hämtar ut SUV hyrbilen på San José Tobías Bolaños Flygplats?

I allmänhet räcker det med att presentera:

  • Ett fullständigt körkort. Brittiska körkortsinnehavare måste också tillhandahålla fotokortet. Om ditt körkort inte är skrivet i det romerska alfabetet (det vill säga på arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska) måste du ta med dig ett internationellt körkort tillsammans med ditt nationella körkort.
  • Ett giltigt foto-ID (pass eller nationellt ID).
  • Ett giltigt kreditkort i huvudförarens namn. Den behövs för att förhandsauktorisera en biluthyrningsdeposition vid uthyrningsdisken.

Hur gammal måste jag vara för att hyra SUV på San José Tobías Bolaños Flygplats?

Du måste vanligtvis vara mellan 25 och 70 år gammal för att hyra en bilgrupp på flygplatsens flygplats. Åldersgränserna för biluthyrningsföretag i San José Tobías Bolaños Flygplats varierar dramatiskt.

Om du inte omfattas av dessa åldersgränser kan du alltid hitta biluthyrare som tillåter dig att hyra ett fordon på villkor att du betalar en tilläggsavgift för unga förare eller äldre förare. Om inte kan du köpa en tilläggsförsäkring.

Är det möjligt att hyra SUV bil för en enkel resa?

Ja, vissa leverantörer tillhandahåller SUV hyrbilar på San José Tobías Bolaños Flygplats. Var uppmärksam när du väljer leverantör. Om du letar efter envägsuthyrningar ska du vara beredd på att vissa restriktioner och tilläggsavgifter kan gälla. Glöm inte att kontakta företaget för att försäkra dig om att det finns tillgång till och att det kostar att hyra enkelbiljetter.

14CARS.com biluthyrningsapp för iOS och Android

Hitta en hyrbil nära mig, jämför priser och erbjudanden och hyr en bil som du kommer att älska. Det är snabbt och enkelt!