Goedkope prijzen van meer dan 900 autoverhuur leveranciers

Huurautotarieven in Aix-en-Provence

Vergelijk de prijzen van de verschillende autoverhuur klasse aanbiedingen van de meest betrouwbare aanbieders in Aix-en-Provence. Het goedkoopste autoverhuur aanbod van elke autoverhuur klasse die beschikbaar is in Aix-en-Provence is in het rood aangegeven.

Economy

Economy

Compact

Compact

Standaard

Standaard

Luxe

Luxe

SUV

SUV

Minibus

Minibus

Grote middenklasse

Grote middenklasse

AVIS Car Rental from$57.10 from$61.67 from$78.97
Budget Car Rental from$64.25 from$61.06 from$70.17
SIXT Rent A Car from$73.29 from$49.39 from$79.00 from$134.14 from$101.20 from$156.57
Thrifty Car Rental

Beste autoverhuurders in Aix-en-Provence

Autoverhuurbedrijven in Aix-en-Provence kunnen aanzienlijk verschillen, niet alleen in het soort huurauto's en huurvoorwaarden, maar ook in de gemiddelde beoordelingsscores van onze klanten.

SIXT Corporate

SIXT 1235 reviews

8 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 2281 reviews

7.7 / 10

Hertz Corporate

Hertz 1333 reviews

7.6 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 1989 reviews

7.6 / 10

Dollar Corporate

Dollar 347 reviews

7.6 / 10

ADA France

ADA 27 reviews

4.3 / 10

Er is een grote verscheidenheid aan huurauto's in Aix-en-Provence. Autoverhuur klassen die kunnen worden gehuurd in Aix-en-Provence variëren van ECONOMY, STANDAARD, GROTE MIDDENKLASSE, LUXE, CABRIO, MINIBUS, SUV tot EXOTISCH, 7-ZITTER, 9-ZITTER. De grootste collectie auto's in Aix-en-Provence komt van SIXT.

Aix-en-Provence Overzicht Huurautovloot

Door een groot aantal autoverhuurbedrijven in Aix-en-Provence, is het wagenpark heel erg gevarieerd en zijn er veel verschillende soorten voertuigen die u kunt huren. Gebruik de onderstaande tabel om een beter inzicht te krijgen in welk voertuig het beste bij u past op basis van uw specifieke wensen.

Autoklasse Geschikt voor Mogelijke automodellen
Mini Relatief korte ritten zonder grote hoeveelheden bagage Peugeot 108, Fiat 500 Electric, of gelijkwaardig
Economy Reizigers die de voorkeur geven aan een goedkopere huurauto Ford Fiesta, Volkswagen Polo, of gelijkwaardig
Compact Mensen die op zoek zijn naar kleinere, zuinigere voertuigen Mercedes A Class, Citroen DS3, of gelijkwaardig
Middenklasse Voor mensen die behoefte hebben aan een geweldige combinatie van prijs en comfort Nissan Sentra, of gelijkwaardig
Standaard Comfortabel reizen met een groep van maximaal 5 personen tegen een betaalbaar tarief Opel Insignia, BMW 4 Series Gran Coupe, of gelijkwaardig
Grote middenklasse Voor wie op zoek is naar een grote, krachtige auto met veel bagageruimte BMW 3 Series, of gelijkwaardig
7-zitter Groepen mensen die meer ruimte nodig hebben dan de standaard 5-zitters Volkswagen Touran, Renault Grand Scenic, of gelijkwaardig
Minibus / 9-12 seater Familiereizen of reizen met veel passagiers en bagage Renault Scenic, of gelijkwaardig
Premium Zakelijk reizen en autohuur voor belangrijke gelegenheden Buick Lacrosse, Lincoln MKS, of gelijkwaardig
SUV Voor dat 'king of the road' gevoel, zowel op de weg als offroad Peugeot 3008, BMW X5, of gelijkwaardig
Luxe / Exotisch Voor mensen die op zoek zijn naar de beste rijervaring ondanks het prijskaartje Tesla Model 3, Audi A5, of gelijkwaardig
Cabrio Voor reizen bij warm en zonnig weer en een gevoel van vrijheid Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, of gelijkwaardig

FAQ – Autohuur in Aix-en-Provence

Hoe een auto te huren op Aix-en-Provence?

Voer in het zoekformulier de benodigde afhaal- en inleverlocatie in en selecteer de gewenste datum en huurperiode. Nadat u de zoekresultaten heeft ontvangen, kunt u deze filteren op basis van de door u gewenste criteria.

Hoeveel kost het om een auto te huren in Aix-en-Provence?

De prijzen voor het huren van een auto in Aix-en-Provence variëren van $27.41 per dag tot $303.29 per dag op basis van het gekozen model en de gekozen opties.

Welke locatie heeft de goedkoopste autohuur in Aix-en-Provence ?

De goedkoopste autohuur in Aix-en-Provence is te vinden in Aix-en-Provence. De prijzen van de huurauto's beginnen vanaf $27.41 op deze locatie.

Wat is de meest aangevraagde autoverhuurklasse in Aix-en-Provence?

is de autoverhuur klasse die het vaakst wordt gekozen door onze klanten in Aix-en-Provence. Het goedkoopste voertuig in Aix-en-Provence is Peugeot 108. De prijs begint bij $46.28 per dag.

Welke autoverhuurbedrijven zijn actief in Aix-en-Provence?

In Aix-en-Provence kunt u een auto boeken bij bekende aanbieders als ECONOMY, STANDAARD, GROTE MIDDENKLASSE, LUXE, CABRIO, MINIBUS, SUV, EXOTISCH, 7-ZITTER, en 9-ZITTER.

Wat is het hoogst gewaardeerde autoverhuurbedrijf in Aix-en-Provence?

Het autoverhuurbedrijf dat momenteel de hoogste gebruikerswaardering in Aix-en-Provence heeft, is SIXT Corporate met een gemiddelde score van 8/10.

Kan ik mijn huur-auto-reservering met een pinpas betalen in Aix-en-Provence?

Ja, u kunt met een pinpas betalen voor de online reservering. Maar bij het ophalen van uw auto hebt u een creditcard nodig die op naam van de hoofdbestuurder is uitgegeven om de borg voor de autohuur te dekken.

Kan iemand anders dan ik met mijn huurauto rijden?

Dit is mogelijk als u tijdens uw online-reservering de optie extra bestuurder selecteert. Meestal is dit een betaalde optie die bij de autoverhuurbalie in rekening wordt gebracht.

Kan ik tijdens mijn reservering een specifiek automodel reserveren?

Ja, aanbiedingen met specifieke automodellen zijn op de zoekresultatenpagina gemarkeerd met een "Gegarandeerd Automodel".

Moet ik een extra verzekering afsluiten voor mijn autohuur in Aix-en-Provence?

Als u niet van plan bent om een volledige dekkingsverzekering af te sluiten, is het dus raadzaam om een verzekering af te sluiten om uw aanbetaling veilig te stellen. U moet uw leverancier een creditcard kunnen overleggen met voldoende saldo voor de borg van de auto. Als er dan sprake is van een annulering zal de verzekeringsmaatschappij de kosten voor haar rekening nemen. U kunt dit type verzekering tijdens het online boeken van een huurauto op onze website bijboeken.