Goedkope prijzen van meer dan 900 autoverhuur leveranciers

Huurautotarieven in Bergerac

Vergelijk de prijzen van de verschillende autoverhuur klasse aanbiedingen van de meest betrouwbare aanbieders in Bergerac. Het goedkoopste autoverhuur aanbod van elke autoverhuur klasse die beschikbaar is in Bergerac is in het rood aangegeven.

Economy

Economy

Compact

Compact

Standaard

Standaard

AVIS Car Rental from$80.28 from$96.37 from$131.85
SIXT Rent A Car from$89.60 from$106.23 from$120.13
Thrifty Car Rental from$84.61
Hertz Car Hire

Beste autoverhuurders in Bergerac

Autoverhuurbedrijven in Bergerac kunnen aanzienlijk verschillen, niet alleen in het soort huurauto's en huurvoorwaarden, maar ook in de gemiddelde beoordelingsscores van onze klanten.

Enterprise Corporate

Enterprise 16 reviews

8.6 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 42 reviews

8.6 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 32 reviews

8.1 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 10 reviews

8 / 10

SIXT Corporate

SIXT 119 reviews

8 / 10

Dollar Corporate

Dollar 67 reviews

7.7 / 10

Alamo EHI

Alamo 8 reviews

7.4 / 10

Hertz Corporate

Hertz 23 reviews

6.8 / 10

Er is een grote verscheidenheid aan huurauto's in Bergerac. Autoverhuur klassen die kunnen worden gehuurd in Bergerac variëren van ECONOMY, STANDAARD. De grootste collectie auto's in Bergerac komt van ALAMO.

Autoverhuurlocaties in de buurt van Bergerac

Om de beste autoverhuur deal in Bergerac te vinden, moet u bij het boeken niet alleen kijken naar de in ophaal- en afleverlocatie van de huurauto. Bekijk ook het autoverhuur aanbod op andere plaatsen in de buurt: luchthavens, treinstations, havens en in het centrum van de stad.

Bergerac Overzicht Huurautovloot

Door een groot aantal autoverhuurbedrijven in Bergerac, is het wagenpark heel erg gevarieerd en zijn er veel verschillende soorten voertuigen die u kunt huren. Gebruik de onderstaande tabel om een beter inzicht te krijgen in welk voertuig het beste bij u past op basis van uw specifieke wensen.

Autoklasse Geschikt voor Mogelijke automodellen
Mini Relatief korte ritten zonder grote hoeveelheden bagage Ford Ka, Fiat 500, of gelijkwaardig
Economy Reizigers die de voorkeur geven aan een goedkopere huurauto Fiat 500X, Ford Fiesta, of gelijkwaardig
Compact Mensen die op zoek zijn naar kleinere, zuinigere voertuigen Volkswagen Golf, Peugeot 2008, of gelijkwaardig
Middenklasse Voor mensen die behoefte hebben aan een geweldige combinatie van prijs en comfort Nissan Sentra, of gelijkwaardig
Standaard Comfortabel reizen met een groep van maximaal 5 personen tegen een betaalbaar tarief Peugeot 508, of gelijkwaardig
Grote middenklasse Voor wie op zoek is naar een grote, krachtige auto met veel bagageruimte Ford Taurus, Chevrolet Camaro, of gelijkwaardig
7-zitter Groepen mensen die meer ruimte nodig hebben dan de standaard 5-zitters Peugeot 5008, of gelijkwaardig
Minibus / 9-12 seater Familiereizen of reizen met veel passagiers en bagage Ford C-Max, of gelijkwaardig
Premium Zakelijk reizen en autohuur voor belangrijke gelegenheden Buick Lacrosse, Lincoln MKS, of gelijkwaardig
SUV Voor dat 'king of the road' gevoel, zowel op de weg als offroad Opel Mokka, Seat Tarraco, of gelijkwaardig
Luxe / Exotisch Voor mensen die op zoek zijn naar de beste rijervaring ondanks het prijskaartje Bentley, Rolls Royce, Ferrari, of gelijkwaardig
Cabrio Voor reizen bij warm en zonnig weer en een gevoel van vrijheid Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, of gelijkwaardig

FAQ – Autohuur in Bergerac

Hoe een auto te huren op Bergerac?

Voer in het zoekformulier de benodigde afhaal- en inleverlocatie in en selecteer de gewenste datum en huurperiode. Nadat u de zoekresultaten heeft ontvangen, kunt u deze filteren op basis van de door u gewenste criteria.

Hoeveel kost het om een auto te huren in Bergerac?

De prijzen voor het huren van een auto in Bergerac variëren van $56.86 per dag tot $167.61 per dag op basis van het gekozen model en de gekozen opties.

Welke locatie heeft de goedkoopste autohuur in Bergerac ?

De goedkoopste autohuur in Bergerac is te vinden in Bergerac. De prijzen van de huurauto's beginnen vanaf $56.86 op deze locatie.

Welke autoverhuurbedrijven zijn actief in Bergerac?

In Bergerac kunt u een auto boeken bij bekende aanbieders als ECONOMY, en STANDAARD.

Wat is het hoogst gewaardeerde autoverhuurbedrijf in Bergerac?

Het autoverhuurbedrijf dat momenteel de hoogste gebruikerswaardering in Bergerac heeft, is Enterprise Corporate met een gemiddelde score van 8.6/10.

Kan ik mijn huur-auto-reservering met een pinpas betalen in Bergerac?

Ja, u kunt met een pinpas betalen voor de online reservering. Maar bij het ophalen van uw auto hebt u een creditcard nodig die op naam van de hoofdbestuurder is uitgegeven om de borg voor de autohuur te dekken.

Kan iemand anders dan ik met mijn huurauto rijden?

Dit is mogelijk als u tijdens uw online-reservering de optie extra bestuurder selecteert. Meestal is dit een betaalde optie die bij de autoverhuurbalie in rekening wordt gebracht.

Kan ik tijdens mijn reservering een specifiek automodel reserveren?

Ja, aanbiedingen met specifieke automodellen zijn op de zoekresultatenpagina gemarkeerd met een "Gegarandeerd Automodel".

Moet ik een extra verzekering afsluiten voor mijn autohuur in Bergerac?

Als u niet van plan bent om een volledige dekkingsverzekering af te sluiten, is het dus raadzaam om een verzekering af te sluiten om uw aanbetaling veilig te stellen. U moet uw leverancier een creditcard kunnen overleggen met voldoende saldo voor de borg van de auto. Als er dan sprake is van een annulering zal de verzekeringsmaatschappij de kosten voor haar rekening nemen. U kunt dit type verzekering tijdens het online boeken van een huurauto op onze website bijboeken.