Goedkope prijzen van meer dan 900 autoverhuur leveranciers

Huurautotarieven in Lyon

Vergelijk de prijzen van de verschillende autoverhuur klasse aanbiedingen van de meest betrouwbare aanbieders in Lyon. Het goedkoopste autoverhuur aanbod van elke autoverhuur klasse die beschikbaar is in Lyon is in het rood aangegeven.

Standaard

Standaard

SUV

SUV

Economy

Economy

Compact

Compact

Grote middenklasse

Grote middenklasse

Luxe

Luxe

Minibus

Minibus

AVIS Car Rental from$60.59 from$51.42 from$39.46
Budget Car Rental from$51.14 from$36.51 from$39.28
Thrifty Car Rental
Europcar from$41.66 from$47.62

Beste autoverhuurders in Lyon

Autoverhuurbedrijven in Lyon kunnen aanzienlijk verschillen, niet alleen in het soort huurauto's en huurvoorwaarden, maar ook in de gemiddelde beoordelingsscores van onze klanten.

SIXT Corporate

SIXT 93 reviews

8 / 10

Hertz Corporate

Hertz 282 reviews

7.9 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 214 reviews

7.9 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 149 reviews

7.8 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 505 reviews

7.8 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 287 reviews

7.8 / 10

Enterprise Corporate

Enterprise 135 reviews

7.6 / 10

Er is een grote verscheidenheid aan huurauto's in Lyon. Autoverhuur klassen die kunnen worden gehuurd in Lyon variëren van ECONOMY, STANDAARD, GROTE MIDDENKLASSE, LUXE, MINIBUS, SUV tot 7-ZITTER, 9-ZITTER. De grootste collectie auto's in Lyon komt van SIXT.

Lyon Overzicht Huurautovloot

Door een groot aantal autoverhuurbedrijven in Lyon, is het wagenpark heel erg gevarieerd en zijn er veel verschillende soorten voertuigen die u kunt huren. Gebruik de onderstaande tabel om een beter inzicht te krijgen in welk voertuig het beste bij u past op basis van uw specifieke wensen.

Autoklasse Geschikt voor Mogelijke automodellen
Mini Relatief korte ritten zonder grote hoeveelheden bagage Fiat 500, Ford Ka, of gelijkwaardig
Economy Reizigers die de voorkeur geven aan een goedkopere huurauto Renault Clio, Ford Fiesta, of gelijkwaardig
Compact Mensen die op zoek zijn naar kleinere, zuinigere voertuigen Citroen C3 Aircross, Hyundai Kona Electric, of gelijkwaardig
Middenklasse Voor mensen die behoefte hebben aan een geweldige combinatie van prijs en comfort Nissan Sentra, of gelijkwaardig
Standaard Comfortabel reizen met een groep van maximaal 5 personen tegen een betaalbaar tarief Peugeot 508, Citroen C5, of gelijkwaardig
Grote middenklasse Voor wie op zoek is naar een grote, krachtige auto met veel bagageruimte BMW 3 Series, of gelijkwaardig
7-zitter Groepen mensen die meer ruimte nodig hebben dan de standaard 5-zitters Peugeot 5008, Citroen Jumpy, of gelijkwaardig
Minibus / 9-12 seater Familiereizen of reizen met veel passagiers en bagage Renault Scenic, BMW 2 Series Gran Tourer, of gelijkwaardig
Premium Zakelijk reizen en autohuur voor belangrijke gelegenheden Buick Lacrosse, Lincoln MKS, of gelijkwaardig
SUV Voor dat 'king of the road' gevoel, zowel op de weg als offroad Skoda Kamiq, BMW X5 Hybrid, of gelijkwaardig
Luxe / Exotisch Voor mensen die op zoek zijn naar de beste rijervaring ondanks het prijskaartje Audi A5, BMW 7 Series, of gelijkwaardig
Cabrio Voor reizen bij warm en zonnig weer en een gevoel van vrijheid Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, of gelijkwaardig

FAQ – Autohuur in Lyon

Hoe een auto te huren op Lyon?

Voer in het zoekformulier de benodigde afhaal- en inleverlocatie in en selecteer de gewenste datum en huurperiode. Nadat u de zoekresultaten heeft ontvangen, kunt u deze filteren op basis van de door u gewenste criteria.

Hoeveel kost het om een auto te huren in Lyon?

De prijzen voor het huren van een auto in Lyon variëren van $36.51 per dag tot $252.27 per dag op basis van het gekozen model en de gekozen opties.

Welke locatie heeft de goedkoopste autohuur in Lyon ?

De goedkoopste autohuur in Lyon is te vinden in Lyon. De prijzen van de huurauto's beginnen vanaf $36.51 op deze locatie.

Wat is de meest populaire huurauto in Lyon?

Het meest geboekte voertuig door onze klanten in Lyon is Ford Ka. De prijs begint vanaf $109.52 in Lyon.

Wat is de meest aangevraagde autoverhuurklasse in Lyon?

ECONOMY is de autoverhuur klasse die het vaakst wordt gekozen door onze klanten in Lyon. Het goedkoopste ECONOMY voertuig in Lyon is Renault Clio. De prijs begint bij $36.51 per dag.

Welke autoverhuurbedrijven zijn actief in Lyon?

In Lyon kunt u een auto boeken bij bekende aanbieders als ECONOMY, STANDAARD, GROTE MIDDENKLASSE, LUXE, MINIBUS, SUV, 7-ZITTER, en 9-ZITTER.

Wat is het hoogst gewaardeerde autoverhuurbedrijf in Lyon?

Het autoverhuurbedrijf dat momenteel de hoogste gebruikerswaardering in Lyon heeft, is SIXT Corporate met een gemiddelde score van 8/10.

Wat is de benzineprijs in Lyon?

De benzineprijzen in Lyon variëren van $5.30 tot $6.62.

Kan ik mijn huur-auto-reservering met een pinpas betalen in Lyon?

Ja, u kunt met een pinpas betalen voor de online reservering. Maar bij het ophalen van uw auto hebt u een creditcard nodig die op naam van de hoofdbestuurder is uitgegeven om de borg voor de autohuur te dekken.

Kan iemand anders dan ik met mijn huurauto rijden?

Dit is mogelijk als u tijdens uw online-reservering de optie extra bestuurder selecteert. Meestal is dit een betaalde optie die bij de autoverhuurbalie in rekening wordt gebracht.

Kan ik tijdens mijn reservering een specifiek automodel reserveren?

Ja, aanbiedingen met specifieke automodellen zijn op de zoekresultatenpagina gemarkeerd met een "Gegarandeerd Automodel".

Moet ik een extra verzekering afsluiten voor mijn autohuur in Lyon?

Als u niet van plan bent om een volledige dekkingsverzekering af te sluiten, is het dus raadzaam om een verzekering af te sluiten om uw aanbetaling veilig te stellen. U moet uw leverancier een creditcard kunnen overleggen met voldoende saldo voor de borg van de auto. Als er dan sprake is van een annulering zal de verzekeringsmaatschappij de kosten voor haar rekening nemen. U kunt dit type verzekering tijdens het online boeken van een huurauto op onze website bijboeken.