Goedkope prijzen van meer dan 900 autoverhuur leveranciers

Huurautotarieven in Nîmes

Vergelijk de prijzen van de verschillende autoverhuur klasse aanbiedingen van de meest betrouwbare aanbieders in Nîmes. Het goedkoopste autoverhuur aanbod van elke autoverhuur klasse die beschikbaar is in Nîmes is in het rood aangegeven.

Economy

Economy

Compact

Compact

Standaard

Standaard

SUV

SUV

Hertz Car Hire from$45.83 from$49.11 from$73.67
Thrifty Car Rental from$64.67 from$105.50
SIXT Rent A Car from$43.31 from$191.51 from$201.78 from$282.17
Alamo from$54.43 from$59.98 from$81.05 from$62.99

Beste autoverhuurders in Nîmes

Autoverhuurbedrijven in Nîmes kunnen aanzienlijk verschillen, niet alleen in het soort huurauto's en huurvoorwaarden, maar ook in de gemiddelde beoordelingsscores van onze klanten.

Thrifty Corporate

Thrifty 11 reviews

9.1 / 10

Enterprise Corporate

Enterprise 12 reviews

8.8 / 10

FLIZZR Corporate

FLIZZR 8 reviews

8.7 / 10

Hertz Corporate

Hertz 15 reviews

8 / 10

SIXT Corporate

SIXT 93 reviews

7.7 / 10

Alamo EHI

Alamo 216 reviews

7.2 / 10

Er is een grote verscheidenheid aan huurauto's in Nîmes. Autoverhuur klassen die kunnen worden gehuurd in Nîmes variëren van ECONOMY, STANDAARD, MINIBUS, SUV, 7-ZITTER tot 9-ZITTER. De grootste collectie auto's in Nîmes komt van HERTZ.

Autoverhuurlocaties in de buurt van Nîmes

Om de beste autoverhuur deal in Nîmes te vinden, moet u bij het boeken niet alleen kijken naar de in ophaal- en afleverlocatie van de huurauto. Bekijk ook het autoverhuur aanbod op andere plaatsen in de buurt: luchthavens, treinstations, havens en in het centrum van de stad.

Nîmes Overzicht Huurautovloot

Door een groot aantal autoverhuurbedrijven in Nîmes, is het wagenpark heel erg gevarieerd en zijn er veel verschillende soorten voertuigen die u kunt huren. Gebruik de onderstaande tabel om een beter inzicht te krijgen in welk voertuig het beste bij u past op basis van uw specifieke wensen.

Autoklasse Geschikt voor Mogelijke automodellen
Mini Relatief korte ritten zonder grote hoeveelheden bagage Fiat 500, Chevrolet Spark, of gelijkwaardig
Economy Reizigers die de voorkeur geven aan een goedkopere huurauto Peugeot 208, Ford Fiesta, of gelijkwaardig
Compact Mensen die op zoek zijn naar kleinere, zuinigere voertuigen Renault Captur, Volkswagen T-Roc, of gelijkwaardig
Middenklasse Voor mensen die behoefte hebben aan een geweldige combinatie van prijs en comfort Nissan Sentra, of gelijkwaardig
Standaard Comfortabel reizen met een groep van maximaal 5 personen tegen een betaalbaar tarief Citroen C5, Peugeot 3008, of gelijkwaardig
Grote middenklasse Voor wie op zoek is naar een grote, krachtige auto met veel bagageruimte Ford Taurus, Chevrolet Camaro, of gelijkwaardig
7-zitter Groepen mensen die meer ruimte nodig hebben dan de standaard 5-zitters Peugeot 5008, of gelijkwaardig
Minibus / 9-12 seater Familiereizen of reizen met veel passagiers en bagage Mercedes Viano, Mercedes Sprinter, of gelijkwaardig
Premium Zakelijk reizen en autohuur voor belangrijke gelegenheden Buick Lacrosse, Lincoln MKS, of gelijkwaardig
SUV Voor dat 'king of the road' gevoel, zowel op de weg als offroad Opel Mokka, BMW X3, of gelijkwaardig
Luxe / Exotisch Voor mensen die op zoek zijn naar de beste rijervaring ondanks het prijskaartje Bentley, Rolls Royce, Ferrari, of gelijkwaardig
Cabrio Voor reizen bij warm en zonnig weer en een gevoel van vrijheid Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, of gelijkwaardig

FAQ – Autohuur in Nîmes

Hoe een auto te huren op Nîmes?

Voer in het zoekformulier de benodigde afhaal- en inleverlocatie in en selecteer de gewenste datum en huurperiode. Nadat u de zoekresultaten heeft ontvangen, kunt u deze filteren op basis van de door u gewenste criteria.

Hoeveel kost het om een auto te huren in Nîmes?

De prijzen voor het huren van een auto in Nîmes variëren van $43.31 per dag tot $221.50 per dag op basis van het gekozen model en de gekozen opties.

Welke locatie heeft de goedkoopste autohuur in Nîmes ?

De goedkoopste autohuur in Nîmes is te vinden in Nîmes. De prijzen van de huurauto's beginnen vanaf $43.31 op deze locatie.

Wat is de meest populaire huurauto in Nîmes?

Het meest geboekte voertuig door onze klanten in Nîmes is Fiat 500. De prijs begint vanaf $45.02 in Nîmes.

Wat is de meest aangevraagde autoverhuurklasse in Nîmes?

is de autoverhuur klasse die het vaakst wordt gekozen door onze klanten in Nîmes. Het goedkoopste voertuig in Nîmes is Fiat 500. De prijs begint bij $45.02 per dag.

Welke autoverhuurbedrijven zijn actief in Nîmes?

In Nîmes kunt u een auto boeken bij bekende aanbieders als ECONOMY, STANDAARD, MINIBUS, SUV, 7-ZITTER, en 9-ZITTER.

Wat is het hoogst gewaardeerde autoverhuurbedrijf in Nîmes?

Het autoverhuurbedrijf dat momenteel de hoogste gebruikerswaardering in Nîmes heeft, is Thrifty Corporate met een gemiddelde score van 9.1/10.

Wat is de benzineprijs in Nîmes?

De benzineprijzen in Nîmes variëren van $5.07 tot $6.40.

Kan ik mijn huur-auto-reservering met een pinpas betalen in Nîmes?

Ja, u kunt met een pinpas betalen voor de online reservering. Maar bij het ophalen van uw auto hebt u een creditcard nodig die op naam van de hoofdbestuurder is uitgegeven om de borg voor de autohuur te dekken.

Kan iemand anders dan ik met mijn huurauto rijden?

Dit is mogelijk als u tijdens uw online-reservering de optie extra bestuurder selecteert. Meestal is dit een betaalde optie die bij de autoverhuurbalie in rekening wordt gebracht.

Kan ik tijdens mijn reservering een specifiek automodel reserveren?

Ja, aanbiedingen met specifieke automodellen zijn op de zoekresultatenpagina gemarkeerd met een "Gegarandeerd Automodel".

Moet ik een extra verzekering afsluiten voor mijn autohuur in Nîmes?

Als u niet van plan bent om een volledige dekkingsverzekering af te sluiten, is het dus raadzaam om een verzekering af te sluiten om uw aanbetaling veilig te stellen. U moet uw leverancier een creditcard kunnen overleggen met voldoende saldo voor de borg van de auto. Als er dan sprake is van een annulering zal de verzekeringsmaatschappij de kosten voor haar rekening nemen. U kunt dit type verzekering tijdens het online boeken van een huurauto op onze website bijboeken.