Goedkope prijzen van meer dan 900 autoverhuur leveranciers

Huurautotarieven in Lecco

Vergelijk de prijzen van de verschillende autoverhuur klasse aanbiedingen van de meest betrouwbare aanbieders in Lecco. Het goedkoopste autoverhuur aanbod van elke autoverhuur klasse die beschikbaar is in Lecco is in het rood aangegeven.

Economy

Economy

Compact

Compact

Standaard

Standaard

Minibus

Minibus

SUV

SUV

AVIS Car Rental from$88.79 from$61.76 from$208.28
Budget Car Rental from$47.65 from$60.75
Sixt from$55.91 from$49.96 from$213.80 from$74.93 from$87.79 from$91.83
Hertz Car Hire from$64.65 from$64.85

Beste autoverhuurders in Lecco

Autoverhuurbedrijven in Lecco kunnen aanzienlijk verschillen, niet alleen in het soort huurauto's en huurvoorwaarden, maar ook in de gemiddelde beoordelingsscores van onze klanten.

Budget EMEA Corporate

Budget 307 reviews

6.8 / 10

Hertz Corporate

Hertz 214 reviews

6.7 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 179 reviews

6.5 / 10

Maggiore DC

Maggiore 415 reviews

6.1 / 10

Er is een grote verscheidenheid aan huurauto's in Lecco. Autoverhuur klassen die kunnen worden gehuurd in Lecco variëren van ECONOMY, STANDAARD, MINIBUS, SUV, 9-ZITTER tot . De grootste collectie auto's in Lecco komt van SURPRICE.

Autoverhuurlocaties in de buurt van Lecco

Om de beste autoverhuur deal in Lecco te vinden, moet u bij het boeken niet alleen kijken naar de in ophaal- en afleverlocatie van de huurauto. Bekijk ook het autoverhuur aanbod op andere plaatsen in de buurt: luchthavens, treinstations, havens en in het centrum van de stad.

Lecco Overzicht Huurautovloot

Door een groot aantal autoverhuurbedrijven in Lecco, is het wagenpark heel erg gevarieerd en zijn er veel verschillende soorten voertuigen die u kunt huren. Gebruik de onderstaande tabel om een beter inzicht te krijgen in welk voertuig het beste bij u past op basis van uw specifieke wensen.

Autoklasse Geschikt voor Mogelijke automodellen
Mini Relatief korte ritten zonder grote hoeveelheden bagage Smart Fortwo, Fiat 500 Electric, of gelijkwaardig
Economy Reizigers die de voorkeur geven aan een goedkopere huurauto Ford Fiesta, Peugeot 208 Electric, of gelijkwaardig
Compact Mensen die op zoek zijn naar kleinere, zuinigere voertuigen Fiat Tipo, Audi A3, of gelijkwaardig
Middenklasse Voor mensen die behoefte hebben aan een geweldige combinatie van prijs en comfort Nissan Sentra, of gelijkwaardig
Standaard Comfortabel reizen met een groep van maximaal 5 personen tegen een betaalbaar tarief Audi A3 Sportback, Volkswagen ID.5, of gelijkwaardig
Grote middenklasse Voor wie op zoek is naar een grote, krachtige auto met veel bagageruimte Alfa Romeo Giulia, of gelijkwaardig
7-zitter Groepen mensen die meer ruimte nodig hebben dan de standaard 5-zitters Fiat Talento, Citroen C4 Grand Space Tourer, of gelijkwaardig
Minibus / 9-12 seater Familiereizen of reizen met veel passagiers en bagage Alfa Romeo Stelvio, Peugeot 5008, of gelijkwaardig
Premium Zakelijk reizen en autohuur voor belangrijke gelegenheden Buick Lacrosse, Lincoln MKS, of gelijkwaardig
SUV Voor dat 'king of the road' gevoel, zowel op de weg als offroad Nissan Juke, BMW X5, of gelijkwaardig
Luxe / Exotisch Voor mensen die op zoek zijn naar de beste rijervaring ondanks het prijskaartje Tesla Model 3, Mercedes E Class, of gelijkwaardig
Cabrio Voor reizen bij warm en zonnig weer en een gevoel van vrijheid Fiat 500 Convertible, of gelijkwaardig

FAQ – Autohuur in Lecco

Hoe een auto te huren op Lecco?

Voer in het zoekformulier de benodigde afhaal- en inleverlocatie in en selecteer de gewenste datum en huurperiode. Nadat u de zoekresultaten heeft ontvangen, kunt u deze filteren op basis van de door u gewenste criteria.

Hoeveel kost het om een auto te huren in Lecco?

De prijzen voor het huren van een auto in Lecco variëren van $13.47 per dag tot $331.38 per dag op basis van het gekozen model en de gekozen opties.

Welke locatie heeft de goedkoopste autohuur in Lecco ?

De goedkoopste autohuur in Lecco is te vinden in Lecco. De prijzen van de huurauto's beginnen vanaf $13.47 op deze locatie.

Wat is de meest aangevraagde autoverhuurklasse in Lecco?

ECONOMY is de autoverhuur klasse die het vaakst wordt gekozen door onze klanten in Lecco. Het goedkoopste ECONOMY voertuig in Lecco is Ford Fiesta. De prijs begint bij $14.79 per dag.

Welke autoverhuurbedrijven zijn actief in Lecco?

In Lecco kunt u een auto boeken bij bekende aanbieders als ECONOMY, STANDAARD, MINIBUS, SUV, en 9-ZITTER.

Wat is het hoogst gewaardeerde autoverhuurbedrijf in Lecco?

Het autoverhuurbedrijf dat momenteel de hoogste gebruikerswaardering in Lecco heeft, is Budget EMEA Corporate met een gemiddelde score van 6.8/10.

Wat is de benzineprijs in Lecco?

De benzineprijzen in Lecco variëren van $5.74 tot $6.80.

Kan ik mijn huur-auto-reservering met een pinpas betalen in Lecco?

Ja, u kunt met een pinpas betalen voor de online reservering. Maar bij het ophalen van uw auto hebt u een creditcard nodig die op naam van de hoofdbestuurder is uitgegeven om de borg voor de autohuur te dekken.

Kan iemand anders dan ik met mijn huurauto rijden?

Dit is mogelijk als u tijdens uw online-reservering de optie extra bestuurder selecteert. Meestal is dit een betaalde optie die bij de autoverhuurbalie in rekening wordt gebracht.

Kan ik tijdens mijn reservering een specifiek automodel reserveren?

Ja, aanbiedingen met specifieke automodellen zijn op de zoekresultatenpagina gemarkeerd met een "Gegarandeerd Automodel".

Moet ik een extra verzekering afsluiten voor mijn autohuur in Lecco?

Als u niet van plan bent om een volledige dekkingsverzekering af te sluiten, is het dus raadzaam om een verzekering af te sluiten om uw aanbetaling veilig te stellen. U moet uw leverancier een creditcard kunnen overleggen met voldoende saldo voor de borg van de auto. Als er dan sprake is van een annulering zal de verzekeringsmaatschappij de kosten voor haar rekening nemen. U kunt dit type verzekering tijdens het online boeken van een huurauto op onze website bijboeken.