Goedkope prijzen van meer dan 900 autoverhuur leveranciers

EUROPCAR Huurauto’s beschikbaar op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven [KUL]

Kijk gerust naar de beschikbare EUROPCAR autohuur aanbiedingen op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven. Bekijk deze aanbiedingen op Arport_Code Luchthaven om de beste te kiezen uit de momenteel beschikbare aanbiedingen.

Economy

Perodua Bezza

EUROPCAR
A
5
3
2
Perodua Bezza

from

$31.99 per dag

Compact

Proton Persona

EUROPCAR
A
5
3
3
Proton Persona

from

$38.30 per dag

Standaard

Honda City

EUROPCAR
A
5
4
4
Honda City

from

$45.96 per dag

Economy

Proton Saga

GO SO CARS
A
5
3
2
Proton Saga

from

$31.98 per dag

Compact

Toyota Vios

KASINA
A
5
3
3
Toyota Vios

from

$54.24 per dag

Standaard

Hyundai Elantra

HERTZ
A
5
4
4
Hyundai Elantra

from

$58.87 per dag

Standaard

Honda Civic

GALAXY ASIA CAR RENTAL
A
5
4
4
Honda Civic

from

$108.21 per dag

Mini

Honda Jazz

SIXT
A
4
3
2
Honda Jazz

from

$61.24 per dag

Mini

Perodua Axia

MERGE CAR RENTAL
A
4
5
2
Perodua Axia

from

$75.34 per dag

Minibus

Proton Exora

AVIS
A
6
4
3
Proton Exora

from

$65.78 per dag

Minibus

Hyundai Starex

GALAXY ASIA CAR RENTAL
A
12
5
4
Hyundai Starex

from

$176.03 per dag

SUV

Ford Ranger

HERTZ
M
5
5
5
Ford Ranger

from

$73.88 per dag

SUV

Proton X70

AVIS
A
5
5
4
Proton X70

from

$106.00 per dag

7-zitter

Toyota Innova

KASINA
A
7
5
1
Toyota Innova

from

$94.28 per dag

Grote middenklasse

Toyota Camry

HAWK
A
5
4
5
Toyota Camry

from

$119.39 per dag

Informatie over EUROPCAR op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven

In de onderstaande tabel vindt u EUROPCAR informatie over ophaallocatie, retouradres, telefoonnummer, openingstijden, brandstofbeleid, ophaaltype en bonussen die EUROPCAR geeft op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven [KUL].

Europcar

Bedrijfsnaam:

Europcar

Adres:

GROUND FLOOR BLOCK D, CAR RENTAL PARKING LOT, SEPANG, SELANGOR, MAIN TERMINAL, KUALA LUMPUR, 64000

Telefoon:

60 10 2980267

Brandstofbeleid

Ophalen en terugkeren vol

Ophaaltype

Airport Terminal Pickup

Bonussen

  • - Luchthavenvergoeding
  • - Snelheidshulp
  • - Onbeperkte kilometers

EUROPCAR locaties in de buurt van [KUL] Luchthaven

Om uw reis beter te plannen, kunt u op de onderstaande kaart navigeren met alle beschikbare autoverhuurlocaties in de buurt van Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven. Alle pictogrammen komen overeen met vier soorten ophaal- en retourlocaties: luchthaven, treinstation, haven en locaties in het centrum van de stad.

Autohuurlocaties op luchthavens in de buurt van

Autohuurlocaties in steden in de buurt van

Beste autoverhuurbedrijven op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven [KUL]

Als alternatief voor EUROPCAR zijn er ook andere beschikbare lokale en internationale autoverhuurbedrijven die actief zijn op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven [KUL]. Zorg ervoor dat u eventuele specials, kortingen of zelfs coupons van deze wereldwijd vertrouwde autoleveranciers in de gaten houdt en de beste optie kiest.

Kasina Rent a Car

Kasina 12 reviews

8.9 / 10

Paradise Car Rental

Paradise 14 reviews

8.3 / 10

Hawk Rent A Car

Hawk 50 reviews

6 / 10

Als u een kleine auto nodig heeft voor uw volgende autorit vanaf Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 [KUL] Luchthaven, kunt u het beste de autoverhuuraanbiedingen van EUROPCAR en bekijken. Zij bieden het grootste aantal voertuigen van ECONOMY en autoverhuurklassen aan op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven.

Een groot aantal middenklasse auto's wordt geleverd door EUROPCAR en HERTZ op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven . Kijk goed naar deze verhuurders als u de goedkoopste STANDAARD en GROTE MIDDENKLASSE huurklassen wilt hebben.

Wanneer u een SUV-auto van HERTZ op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven boekt, krijgt u één van de volgende auto's: SUV.

Indien u met een groep mensen reist en u heeft een 7-zits personenwagen nodig van AVIS en op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven, dan kunt u 7-ZITTER, MINIBUS huren.

Welke autoklasse u ook boekt, u heeft altijd de kans om een gratis upgrade van uw autoklasse te krijgen als er geen voertuigen beschikbaar zijn uit uw geboekte autoklasse.

Kies uw EUROPCAR huurauto op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 op basis van uw behoeften

EUROPCAR levert een groot aantal auto's die passen bij elk budget en doel. Als u op een reis gaat met uw familie, dan zijn er voertuigen uit verschillende autoverhuurklassen die daarbij passen. Voor kleine gezinnen met één of twee kinderen en een kleine hoeveelheid bagage, kunnen Economy of Compact autoklassen wellicht geschikt zijn. Als u met meer bagage reist, zijn de SUV of Full-Size autoverhuurklasse beter geschikt. Voor een reis met meer passagiers moet u gaan voor 7-zitters, 9-zitters en misschien zelfs wel 12-zitters.

Als u op zoek bent naar een auto van EUROPCAR op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 voor een roadtrip met uw geliefde, kunt u verschillende voertuigen van Mini, Economy, Cabrio tot zelfs Luxe autoverhuurklassen huren.

Voor zakenreizen in Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 zijn de meest geschikte voertuigen van EUROPCAR de Full Size, Luxe en Exotische autoverhuur klassen.

U kunt ook een geschikte auto van EUROPCAR vinden op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 voor uw speciale gelegenheden zoals bruiloften, verjaardagen en andere soorten vieringen. Als u een auto nodig heeft voor een feestje, overweeg dan Luxe en Exotische autoverhuurklassen van EUROPCAR op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven.

Voor jonge bestuurders heeft EUROPCAR ook enkele mogelijkheden om een auto te huren. Hiervoor zijn de Mini, Economy en Cabrio autohuurklassen van EUROPCAR op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven geschikt.

FAQ - EUROPCAR huur een auto op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven

Hoe een auto te huren op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 ?

Voer in het zoekformulier de benodigde afhaal- en inleverlocatie in en selecteer de gewenste datum en huurperiode. Nadat u de zoekresultaten heeft ontvangen, kunt u deze filteren op basis van de door u gewenste criteria.

Hoeveel kost het om een auto te huren op [KUL] Luchthaven?

De prijzen voor het huren van een auto in Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 variëren van $31.99 per dag op basis van Perodua Bezza en de gekozen opties.

Waar vindt u EUROPCAR-kantoor op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven [KUL]?

  • De EUROPCAR autoverhuurbalie van EUROPCAR is te vinden op het terrein van de Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven. U kunt de exacte locatie vinden door op de plattegrond van de luchthaven te kijken.

Wat is de benzineprijs in de buurt van Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven?

De benzineprijzen bij [KUL] Luchthaven variëren van $1.63 tot $2.24.

Kan ik mijn EUROPCAR autohuur reservering met een pinpas betalen op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1?

Ja, u kunt met een pinpas betalen voor de online reservering. Maar bij het ophalen van uw auto hebt u een creditcard nodig die op naam van de hoofdbestuurder is uitgegeven om de borg voor de autohuur te dekken.

Kan iemand anders dan ik met mijn huurauto rijden?

Dit is mogelijk als u tijdens uw online-reservering de optie ‘extra bestuurder’ selecteert. Meestal is dit een betaalde optie die bij de autoverhuurbalie in rekening wordt gebracht.

Kan ik tijdens mijn reservering een specifiek automodel reserveren?

Ja, aanbiedingen met specifieke automodellen zijn op de zoekresultatenpagina gemarkeerd met een "Gegarandeerd Automodel".

Biedt EUROPCAR een optie voor het huren van autostoeltjes voor kinderen aan op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven [KUL]?

Ja, u kunt een kinderzitje reserveren tijdens uw online boeking en betalen bij de EUROPCAR autoverhuurbalie.

Moet ik een extra verzekering afsluiten voor mijn autohuur op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven ?

Als u niet van plan bent om een volledige dekkingsverzekering af te sluiten, is het dus raadzaam om een verzekering af te sluiten om uw aanbetaling veilig te stellen. U moet uw leverancier een creditcard kunnen overleggen met voldoende saldo voor de borg van de auto. Als er dan sprake is van een annulering, zal de verzekeringsmaatschappij de kosten voor haar rekening nemen.

U kunt dit type verzekering tijdens het online boeken van een huurauto op onze website bijboeken.

14CARS.com Autoverhuur-app voor iOS en Android

Vind autoverhuur bij mij in de buurt, vergelijk prijzen en aanbiedingen en huur een auto die u zult hebben Liefde. Het is snel en gemakkelijk!