Goedkope prijzen van meer dan 900 autoverhuur leveranciers

Huurautotarieven in Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 [KUL]

Met onderstaande tabel kunt u gemakkelijk de huurprijzen van verschillende autoverhuur aanbiedingen in verschillende klassen vergelijken van betrouwbare leveranciers op luchthaven Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1.

Om uw keuze nog makkelijker te maken, hebben we op luchthaven KUL het goedkoopste aanbod van elke autohuurklasse in rood gemarkeerd.

Economy

Economy

Standaard

Standaard

Compact

Compact

Minibus

Minibus

SUV

SUV

SIXT Rent A Car
Europcar from$31.37 from$42.40
Go So Cars from$31.36 from$165.01
Kasina Rent A Car from$77.34

Beste autoverhuurders in Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 [KUL]

Autoverhuurbedrijven op luchthaven Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 kunnen aanzienlijk verschillen. Niet alleen in het aanbod van huurauto's en huurvoorwaarden, maar ook in de gemiddelde beoordelingsscores van onze klanten.

Kasina Rent a Car

Kasina 12 reviews

8.9 / 10

Paradise Car Rental

Paradise 14 reviews

8.3 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 7 reviews

6.1 / 10

Hawk Rent A Car

Hawk 50 reviews

6 / 10

Het aanbod aan huurauto's op luchthaven KUL zal u verbazen. Autoverhuur klassen beschikbaar op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 variëren van ECONOMY, STANDAARD, GROTE MIDDENKLASSE, LUXE, MINIBUS, SUV tot 7-ZITTER, 9-ZITTER. De grootste collectie huurauto's op luchthaven Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 wordt aangeboden door GALAXY ASIA CAR RENTAL.

Op luchthaven Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 kunt u de juiste verhuurder vinden voor elk soort reis. U vindt er verhuurders met aanbiedingen per uur, dagelijks, wekelijks, korte termijn, maandelijks, lange termijn en zelfs voor een enkele reis. U kunt ook aanbiedingen voor jonge bestuurders vinden op KUL Luchthaven.

Autoverhuurlocaties in de buurt van Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1

Als u uw perfecte huurauto niet kunt vinden op luchthaven Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1, vergeet dan niet om aanbiedingen te controleren in andere ophaallocaties die het dichtst bij luchthaven KUL liggen.

Het aanbod aan auto's op luchthaven Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 is meestal groter, maar op andere, minder populaire afhaallocaties zijn er goedkopere aanbiedingen te vinden: kleine of lokale vliegvelden, treinstations, havens en in het centrum van de stad.

Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Autoverhuur Fleet Overzicht

De autoverhuurders op luchthaven KUL bieden een grote verscheidenheid aan voertuigen die geschikt zullen zijn voor elk van uw reizen. Met onderstaande tabel vindt u een auto die precies bij u past.

Autoklasse Geschikt voor Mogelijke automodellen
Mini Relatief korte ritten zonder grote hoeveelheden bagage Smart, Fiat 500, Hyundai i10, Citroen DS3, Opel Adam, of gelijkwaardig
Economy Reizigers die de voorkeur geven aan een goedkopere huurauto Chevrolet Spark, Mitsubishi Mirage, of gelijkwaardig
Compact Mensen die op zoek zijn naar kleinere, zuinigere voertuigen Hyundai Accent, Nissan Versa, of gelijkwaardig
Middenklasse Voor mensen die behoefte hebben aan een geweldige combinatie van prijs en comfort Nissan Sentra, of gelijkwaardig
Standaard Comfortabel reizen met een groep van maximaal 5 personen tegen een betaalbaar tarief Audi A4, of gelijkwaardig
Grote middenklasse Voor wie op zoek is naar een grote, krachtige auto met veel bagageruimte Ford Taurus, Chevrolet Camaro, of gelijkwaardig
7-zitter Groepen mensen die meer ruimte nodig hebben dan de standaard 5-zitters Dodge Caravan, Toyota Sienna, of gelijkwaardig
Minibus / 9-12 seater Familiereizen of reizen met veel passagiers en bagage Mercedes Viano, Mercedes Sprinter, of gelijkwaardig
Premium Zakelijk reizen en autohuur voor belangrijke gelegenheden Buick Lacrosse, Lincoln MKS, of gelijkwaardig
SUV Voor dat 'king of the road' gevoel, zowel op de weg als offroad Toyota Rav4, Audi Q5, of gelijkwaardig
Luxe / Exotisch Voor mensen die op zoek zijn naar de beste rijervaring ondanks het prijskaartje Bentley, Rolls Royce, Ferrari, of gelijkwaardig
Cabrio Voor reizen bij warm en zonnig weer en een gevoel van vrijheid Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, of gelijkwaardig

FAQ - Huur een auto in Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1

Hoe een auto te huren op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1?

Voer in het zoekformulier de afhaal- en inleverlocatie in en selecteer de gewenste datum en huurperiode. Nadat de zoekresultaten worden weergegeven, kunt u deze filteren op basis van de door u gewenste criteria.

Hoeveel kost het om een auto te huren op luchthaven KUL?

De prijzen voor het huren van een auto op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 variëren van $31.36 per dag tot $77.19 per dag op basis van het gekozen model en de gekozen opties.

Wat is de meest populaire huurauto op luchthaven Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1?

Het meest geboekte voertuig door onze klanten op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Proton Persona. De prijs begint vanaf $35.84 op luchthaven KUL.

Wat is de meest aangevraagde autoverhuurklasse op luchthaven Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 KUL?

is de autoverhuur klasse die het vaakst wordt gekozen door onze klanten op luchthaven KUL. Het goedkoopste voertuig op luchthaven Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 is Perodua Myvi. De prijs begint bij $34.45 per dag.

Wat is het beste autoverhuurbedrijf op luchthaven Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1?

Het autoverhuurbedrijf dat momenteel de hoogste gebruikerswaardering op KUL heeft is KASINA RENT A CAR met een gemiddelde score van 8.9/10.

Welke autoverhuurbedrijven hebben een eigen balie op luchthaven Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1?

Autoverhuurbedrijven met een balie op luchthaven Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 zijn SIXT, AVIS, HAWK, PARADISE, SCR, AVIS, KASINA, EUROPCAR, HERTZ, .

Welke autoverhuurbedrijven halen u op bij luchthaven Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1?

bieden gratis pendelvervoer aan van luchthaven Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 naar hun autoverhuurkantoren.

Wat is de benzineprijs in de buurt van luchthaven Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1?

De benzineprijzen bij luchthaven KUL variëren van $1.63 tot $2.24.

Kan ik mijn huurauto reservering met een pinpas betalen op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven?

Ja, u kunt met een pinpas betalen voor de online reservering. Maar bij het ophalen van uw auto hebt u een creditcard nodig die op naam van de hoofdbestuurder is uitgegeven om de borg voor de autohuur te dekken.

Kan iemand anders dan ik met mijn huurauto rijden?

Dit is mogelijk als u tijdens uw online reservering de optie extra bestuurder selecteert. Meestal is dit een betaalde optie die bij de autoverhuurbalie in rekening wordt gebracht.

Kan ik tijdens mijn reservering een specifiek automodel reserveren?

Ja, aanbiedingen met specifieke automodellen zijn op de zoekresultatenpagina gemarkeerd met "Gegarandeerd Automodel".

Moet ik een extra verzekering afsluiten voor mijn autohuur op luchthaven Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1?

Als u niet van plan bent om een volledige dekkingsverzekering af te sluiten, is het raadzaam om een verzekering af te sluiten om uw aanbetaling veilig te stellen. U moet een creditcard beschikbaar hebben met voldoende saldo voor het betalen van de borg van uw auto aan de autoverhuurder. Als er dan sprake is van een annulering zal de verzekeringsmaatschappij de kosten voor haar rekening nemen. U kunt dit type verzekering bijboeken tijdens het online boeken van een huurauto op onze website.

14CARS.com Autoverhuur-app voor iOS en Android

Vind autoverhuur bij mij in de buurt, vergelijk prijzen en aanbiedingen en huur een auto die u zult hebben Liefde. Het is snel en gemakkelijk!