Goedkope prijzen van meer dan 900 autoverhuur leveranciers

LUXURY huurauto’s beschikbaar op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 [KUL]

Bekijk onze fantastische LUXURY Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 aanbiedingen voor autohuur en kies de aanbieding die het beste bij u past. Bekijk onze categorieën, prijzen, verhuurbedrijven van LUXURY huurauto’s die beschikbaar zijn op KUL Luchthaven.

Standaard

Proton Perdana

GO SO CARS
A
5
4
4
Proton Perdana

from

$165.01 per dag

Standaard

Toyota Vios

HAWK
A
5
4
4
Toyota Vios

from

$40.72 per dag

Minibus

Hyundai Starex

GALAXY ASIA CAR RENTAL
A
12
5
4
Hyundai Starex

from

$133.63 per dag

Minibus

Perodua Alza

GALAXY ASIA CAR RENTAL
A
5
5
3
Perodua Alza

from

$58.16 per dag

SUV

Honda CR-V

GALAXY ASIA CAR RENTAL
A
5
5
4
Honda CR-V

from

$101.29 per dag

7-zitter

Toyota Innova

GALAXY ASIA CAR RENTAL
A
7
5
1
Toyota Innova

from

$80.12 per dag

Mini

Honda Jazz

SIXT
A
4
3
2
Honda Jazz

from

$67.97 per dag

Mini

Perodua Myvi

GO SO CARS
A
4
5
2
Perodua Myvi

from

$34.45 per dag

Compact

Honda BR-V

HAWK
A
5
5
3
Honda BR-V

from

$45.32 per dag

Economy

Perodua Bezza

EUROPCAR
A
5
3
2
Perodua Bezza

from

$31.37 per dag

Informatie over LUXURY autohuurcategorie op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1

In de luxe huurauto klasse vindt u enkel de beste en mooiste voertuigen die er zijn. Deze auto's brengen uw rijervaring naar een geheel nieuw niveau. De auto’s uit deze klasse zijn geoptimaliseerd met superieure geluidsisolatie en een modern en rijk uitgerust interieur. Deze auto’s zullen u zelfs na de kortste ritjes niet onverschillig laten.

Als geld geen rol speelt bij het huren van een auto, is de luxe huurauto klasse de allerbeste keus waar het gaat om comfort en stijl. In deze auto's maakt u de rit van uw leven, als u het ten minste niet erg vindt als mensen u op straat nakijken.

LUXURY KUL Luchthaven autohuur

LUXURY Op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 zijn de volgende automodellen beschikbaar: or gelijkwaardige LUXURY huurauto’s.

LUXURY huurauto locaties in de buurt van Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1

Vergeet niet om de autohuur aanbiedingen ter plaatse en buiten de luchthaven die het dichtst bij Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 liggen te bekijken. De prijzen en beschikbaarheid van auto's kunnen variëren. Zorg ervoor dat u de beste keuze maakt.

Autohuurlocaties op luchthavens in de buurt van

Autohuurlocaties in steden in de buurt van

Beste aanbieders van LUXURY Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 autoverhuur

Om de beste keuze te maken voor een autohuur aanbieding op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 [KUL] , moet u niet alleen letten op het model en de prijs van de autohuur, maar ook op de autoverhuurder die deze deal aanbiedt. Autoverhuurbedrijven die voertuigen van LUXURY in Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 aanbieden, hebben andere autoverhuurvoorwaarden en een andere gemiddelde beoordeling dan onze vorige klanten.

Het grootste aanbod aan LUXURY autoverhuur aanbiedingen op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Airport wordt aangeboden door KASINA RENT A CAR.

Kasina Rent a Car

Kasina 12 reviews

8.9 / 10

Paradise Car Rental

Paradise 14 reviews

8.3 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 7 reviews

6.1 / 10

Hawk Rent A Car

Hawk 50 reviews

6 / 10

FAQ - LUXURY huur een auto op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1

Hoe een LUXURY auto te huren op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 ?

Begin met het invoeren van de gewenste ophaal- en afleverlocatie in het zoekformulier en selecteer de meest geschikte uit de vervolgkeuzelijst. Kies de gewenste datum en duur van uw autohuur. Op de pagina met zoekresultaten kunt u alle autoverhuur aanbiedingen filteren en sorteren op basis van de door u gewenste autohuurklasse.

Wat is de goedkoopste LUXURY huurauto op KUL Luchthaven?

De goedkoopste LUXURY auto op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 is Proton Perdana van GO SO CARS. De huidige relevante prijs is $165.01 per dag.

Hoeveel ga ik uitgeven aan brandstof voor de LUXURY auto van op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1?

De benzineprijzen bij KUL Luchthaven variëren van $1.63 tot $2.24.

Mini 4.5l/100km 51 US mpg
Economy 5.1l/100km 46 US mpg
Compact 5.3l/100km 44 US mpg
Middenklasse 7.0l/100km 33 US mpg
Standaard 7.0l/100km 33 US mpg
Full Size 7.4l/100km 31 US mpg
7-zits 7.4l/100km 31 US mpg
Premium 9.1l/100km 25 US mpg
Minibusje 7.8-11.6l/100km 20-30 US mpg
SUV 8.6l/100km 27 US mpg
Busje 11.6l/100km 20 US mpg
Exotisch 10.6l/100km 22 US mpg
Cabrio 5-9l/100km 26-47 US mpg

U zult dus ongeveer $4.65 besteden aan 100 kilometer rijden met LUXE met de auto. Een rit van 100 US mijl in LUXE auto kost u ongeveer $7.5.

Wat heb ik nodig bij het ophalen van een huurauto van de LUXURY op luchthaven Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1?

Normaliter moet u het volgende kunnen overleggen:

  • Een geldig en volledig rijbewijs. Bij een Brits rijbewijs moet u ook een fotokaart kunnen overleggen. Als uw rijbewijs niet in het Romeinse alfabet (d.w.z. in het Arabisch, Grieks, Cyrillisch of Chinees) is opgesteld, bent u verplicht een internationaal rijbewijs mee te nemen naast uw eigen rijbewijs.
  • Een geldig foto-ID (paspoort of nationaal ID).
  • Een geldige creditcard op naam van de hoofdbestuurder. Het is noodzakelijk om vooraf de borg voor de huurauto te autoriseren bij de verhuurbalie.

Hoe oud moet ik zijn om een auto van de LUXURY te huren op luchthaven Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1?

U moet tussen de 25 en 70 jaar oud zijn om een auto te huren op luchthaven Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1. Leeftijdsbeperkingen van autoverhuurbedrijven in Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Airport kunnen verschillen.

Als u buiten deze leeftijdsgrenzen valt, zijn er altijd autoverhuurbedrijven die aan u een voertuig willen verhuren op voorwaarde dat u een extra toeslag voor jonge of oudere bestuurder betaalt of een extra verzekering afsluit.

Is het mogelijk om auto's van de LUXURY ergens anders in te leveren?

Ja, bij sommige LUXURY aanbieders op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 is het mogelijk om de huurauto ergens anders in te leveren. Kijk hiernaar als u een aanbieder uitzoekt. Als u de huurauto op een andere locatie in wilt leveren, is het mogelijk dat er beperkingen en extra toeslagen van toepassing zijn. Vergeet niet om contact op te nemen met het verhuurbedrijf voor de actuele beschikbaarheid en de kosten voor het inleveren op een andere locatie.

14CARS.com Autoverhuur-app voor iOS en Android

Vind autoverhuur bij mij in de buurt, vergelijk prijzen en aanbiedingen en huur een auto die u zult hebben Liefde. Het is snel en gemakkelijk!