Goedkope prijzen van meer dan 900 autoverhuur leveranciers

PRIMA-ODYSSEY Huurauto’s beschikbaar op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven [KUL]

Kijk gerust naar de beschikbare PRIMA-ODYSSEY autohuur aanbiedingen op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven. Bekijk deze aanbiedingen op Arport_Code Luchthaven om de beste te kiezen uit de momenteel beschikbare aanbiedingen.

Economy

Proton Saga

GO SO CARS
A
5
3
2
Proton Saga

from

$33.07 per dag

Compact

Perodua Bezza

GO SO CARS
A
5
5
3
Perodua Bezza

from

$33.33 per dag

Compact

Toyota Vios

GALAXY ASIA CAR RENTAL
A
5
3
3
Toyota Vios

from

$49.40 per dag

Mini

Perodua Myvi

GO SO CARS
A
4
5
2
Perodua Myvi

from

$33.60 per dag

Mini

Honda Jazz

SIXT
A
4
3
2
Honda Jazz

from

$67.97 per dag

Standaard

Nissan Almera

GALAXY ASIA CAR RENTAL
A
5
3
4
Nissan Almera

from

$46.90 per dag

Standaard

Proton Perdana

GO SO CARS
A
5
4
4
Proton Perdana

from

$159.38 per dag

Minibus

Perodua Alza

GALAXY ASIA CAR RENTAL
A
5
5
3
Perodua Alza

from

$66.33 per dag

Minibus

Hyundai Starex

GALAXY ASIA CAR RENTAL
A
12
5
4
Hyundai Starex

from

$159.38 per dag

7-zitter

Proton Exora

GALAXY ASIA CAR RENTAL
A
7
5
1
Proton Exora

from

$66.33 per dag

SUV

Hyundai Tucson

GALAXY ASIA CAR RENTAL
A
5
5
4
Hyundai Tucson

from

$74.78 per dag

SUV

Honda CR-V

GALAXY ASIA CAR RENTAL
A
5
5
4
Honda CR-V

from

$101.29 per dag

Informatie over PRIMA-ODYSSEY op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven

In de onderstaande tabel vindt u PRIMA-ODYSSEY informatie over ophaallocatie, retouradres, telefoonnummer, openingstijden, brandstofbeleid, ophaaltype en bonussen die PRIMA-ODYSSEY geeft op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven [KUL].

Prima Odyssey

Bedrijfsnaam:

Prima Odyssey

Adres:

Telefoon:

PRIMA-ODYSSEY locaties in de buurt van [KUL] Luchthaven

Om uw reis beter te plannen, kunt u op de onderstaande kaart navigeren met alle beschikbare autoverhuurlocaties in de buurt van Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven. Alle pictogrammen komen overeen met vier soorten ophaal- en retourlocaties: luchthaven, treinstation, haven en locaties in het centrum van de stad.

Autohuurlocaties op luchthavens in de buurt van

Autohuurlocaties in steden in de buurt van

Beste autoverhuurbedrijven op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven [KUL]

Als alternatief voor PRIMA-ODYSSEY zijn er ook andere beschikbare lokale en internationale autoverhuurbedrijven die actief zijn op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven [KUL]. Zorg ervoor dat u eventuele specials, kortingen of zelfs coupons van deze wereldwijd vertrouwde autoleveranciers in de gaten houdt en de beste optie kiest.

Kasina Rent a Car

Kasina 12 reviews

8.9 / 10

Paradise Car Rental

Paradise 14 reviews

8.3 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 7 reviews

6.1 / 10

Hawk Rent A Car

Hawk 50 reviews

6 / 10

Als u een kleine auto nodig heeft voor uw volgende autorit vanaf Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 [KUL] Luchthaven, kunt u het beste de autoverhuuraanbiedingen van en bekijken. Zij bieden het grootste aantal voertuigen van ECONOMY en autoverhuurklassen aan op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven.

Een groot aantal middenklasse auto's wordt geleverd door en op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven . Kijk goed naar deze verhuurders als u de goedkoopste STANDAARD en GROTE MIDDENKLASSE huurklassen wilt hebben.

Welke autoklasse u ook boekt, u heeft altijd de kans om een gratis upgrade van uw autoklasse te krijgen als er geen voertuigen beschikbaar zijn uit uw geboekte autoklasse.

Kies uw PRIMA-ODYSSEY huurauto op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 op basis van uw behoeften

PRIMA-ODYSSEY levert een groot aantal auto's die passen bij elk budget en doel. Als u op een reis gaat met uw familie, dan zijn er voertuigen uit verschillende autoverhuurklassen die daarbij passen. Voor kleine gezinnen met één of twee kinderen en een kleine hoeveelheid bagage, kunnen Economy of Compact autoklassen wellicht geschikt zijn. Als u met meer bagage reist, zijn de SUV of Full-Size autoverhuurklasse beter geschikt. Voor een reis met meer passagiers moet u gaan voor 7-zitters, 9-zitters en misschien zelfs wel 12-zitters.

Als u op zoek bent naar een auto van PRIMA-ODYSSEY op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 voor een roadtrip met uw geliefde, kunt u verschillende voertuigen van Mini, Economy, Cabrio tot zelfs Luxe autoverhuurklassen huren.

Voor zakenreizen in Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 zijn de meest geschikte voertuigen van PRIMA-ODYSSEY de Full Size, Luxe en Exotische autoverhuur klassen.

U kunt ook een geschikte auto van PRIMA-ODYSSEY vinden op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 voor uw speciale gelegenheden zoals bruiloften, verjaardagen en andere soorten vieringen. Als u een auto nodig heeft voor een feestje, overweeg dan Luxe en Exotische autoverhuurklassen van PRIMA-ODYSSEY op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven.

Voor jonge bestuurders heeft PRIMA-ODYSSEY ook enkele mogelijkheden om een auto te huren. Hiervoor zijn de Mini, Economy en Cabrio autohuurklassen van PRIMA-ODYSSEY op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven geschikt.

FAQ - PRIMA-ODYSSEY huur een auto op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven

Hoe een auto te huren op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 ?

Voer in het zoekformulier de benodigde afhaal- en inleverlocatie in en selecteer de gewenste datum en huurperiode. Nadat u de zoekresultaten heeft ontvangen, kunt u deze filteren op basis van de door u gewenste criteria.

Hoeveel kost het om een auto te huren op [KUL] Luchthaven?

De prijzen voor het huren van een auto in Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 variëren van $33.07 per dag op basis van Proton Saga en de gekozen opties.

Waar vindt u PRIMA-ODYSSEY-kantoor op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven [KUL]?

  • De PRIMA-ODYSSEY autoverhuurbalie van PRIMA-ODYSSEY is te vinden op het terrein van de Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven. U kunt de exacte locatie vinden door op de plattegrond van de luchthaven te kijken.

Wat is de benzineprijs in de buurt van Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven?

De benzineprijzen bij [KUL] Luchthaven variëren van $1.63 tot $2.24.

Kan ik mijn PRIMA-ODYSSEY autohuur reservering met een pinpas betalen op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1?

Ja, u kunt met een pinpas betalen voor de online reservering. Maar bij het ophalen van uw auto hebt u een creditcard nodig die op naam van de hoofdbestuurder is uitgegeven om de borg voor de autohuur te dekken.

Kan iemand anders dan ik met mijn huurauto rijden?

Dit is mogelijk als u tijdens uw online-reservering de optie ‘extra bestuurder’ selecteert. Meestal is dit een betaalde optie die bij de autoverhuurbalie in rekening wordt gebracht.

Kan ik tijdens mijn reservering een specifiek automodel reserveren?

Ja, aanbiedingen met specifieke automodellen zijn op de zoekresultatenpagina gemarkeerd met een "Gegarandeerd Automodel".

Biedt PRIMA-ODYSSEY een optie voor het huren van autostoeltjes voor kinderen aan op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven [KUL]?

Ja, u kunt een kinderzitje reserveren tijdens uw online boeking en betalen bij de PRIMA-ODYSSEY autoverhuurbalie.

Moet ik een extra verzekering afsluiten voor mijn autohuur op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven ?

Als u niet van plan bent om een volledige dekkingsverzekering af te sluiten, is het dus raadzaam om een verzekering af te sluiten om uw aanbetaling veilig te stellen. U moet uw leverancier een creditcard kunnen overleggen met voldoende saldo voor de borg van de auto. Als er dan sprake is van een annulering, zal de verzekeringsmaatschappij de kosten voor haar rekening nemen.

U kunt dit type verzekering tijdens het online boeken van een huurauto op onze website bijboeken.

14CARS.com Autoverhuur-app voor iOS en Android

Vind autoverhuur bij mij in de buurt, vergelijk prijzen en aanbiedingen en huur een auto die u zult hebben Liefde. Het is snel en gemakkelijk!