Goedkope prijzen van meer dan 900 autoverhuur leveranciers

PINGOUIN-CARS Huurauto’s beschikbaar op Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport Luchthaven [MRU]

Kijk gerust naar de beschikbare PINGOUIN-CARS autohuur aanbiedingen op Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport Luchthaven. Bekijk deze aanbiedingen op Arport_Code Luchthaven om de beste te kiezen uit de momenteel beschikbare aanbiedingen.

Economy

Hyundai Grand i10

AUTO-UNION
M
5
5
2
Hyundai Grand i10

from

$31.79 per dag

Economy

Renault Captur

EUROPCAR
A
5
5
3
Renault Captur

from

$74.39 per dag

Mini

Kia Picanto

AUTO-UNION
M
4
3
2
Kia Picanto

from

$32.92 per dag

Mini

Datsun Go

GREEN MOTION
M
4
5
1
Datsun Go

from

$83.61 per dag

Compact

Kia Rio

AUTO-UNION
M
5
5
3
Kia Rio

from

$44.01 per dag

Compact

Nissan Magnite

GREEN MOTION
A
5
5
3
Nissan Magnite

from

$95.47 per dag

Standaard

Toyota Corolla

AUTO-UNION
M
5
4
4
Toyota Corolla

from

$55.09 per dag

Standaard

Skoda Octavia

GREEN MOTION
A
5
5
3
Skoda Octavia

from

$244.12 per dag

SUV

Renault Duster

EUROPCAR
A
5
5
3
Renault Duster

from

$64.47 per dag

SUV

Hyundai Tucson

AUTO-UNION
A
5
5
3
Hyundai Tucson

from

$208.72 per dag

7-zitter

Mitsubishi Xpander

EUROPCAR
A
7
5
4
Mitsubishi Xpander

from

$68.54 per dag

7-zitter

Toyota Avanza

AUTO-UNION
M
7
5
1
Toyota Avanza

from

$112.37 per dag

Minibus

Isuzu D-Max

FIRST
M
5
4
0
Isuzu D-Max

from

$75.55 per dag

Cabrio

Mini Cooper Convertible

EUROPCAR
A
4
2
1
Mini Cooper Convertible

from

$123.09 per dag

Informatie over PINGOUIN-CARS op Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport Luchthaven

In de onderstaande tabel vindt u PINGOUIN-CARS informatie over ophaallocatie, retouradres, telefoonnummer, openingstijden, brandstofbeleid, ophaaltype en bonussen die PINGOUIN-CARS geeft op Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport Luchthaven [MRU].

Pingouin Car Rental

Bedrijfsnaam:

Pingouin Car Rental

Adres:

SSR International Airport, FLIGHT NUMBER MANDATORY, Plaine Mangien

PINGOUIN-CARS locaties in de buurt van [MRU] Luchthaven

Om uw reis beter te plannen, kunt u op de onderstaande kaart navigeren met alle beschikbare autoverhuurlocaties in de buurt van Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport Luchthaven. Alle pictogrammen komen overeen met vier soorten ophaal- en retourlocaties: luchthaven, treinstation, haven en locaties in het centrum van de stad.

Autohuurlocaties in steden in de buurt van

Beste autoverhuurbedrijven op Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport Luchthaven [MRU]

Als alternatief voor PINGOUIN-CARS zijn er ook andere beschikbare lokale en internationale autoverhuurbedrijven die actief zijn op Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport Luchthaven [MRU]. Zorg ervoor dat u eventuele specials, kortingen of zelfs coupons van deze wereldwijd vertrouwde autoleveranciers in de gaten houdt en de beste optie kiest.

Avis Europe Franchise

Avis 7 reviews

7.2 / 10

OLA Mauritius Car Rental

OLA 31 reviews

7.2 / 10

First Car Rental

First 6 reviews

6.2 / 10

Als u een kleine auto nodig heeft voor uw volgende autorit vanaf Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport [MRU] Luchthaven, kunt u het beste de autoverhuuraanbiedingen van AUTO-UNION en EUROPCAR bekijken. Zij bieden het grootste aantal voertuigen van ECONOMY en autoverhuurklassen aan op Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport Luchthaven.

Een groot aantal middenklasse auto's wordt geleverd door AUTO-UNION en op Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport Luchthaven . Kijk goed naar deze verhuurders als u de goedkoopste STANDAARD en GROTE MIDDENKLASSE huurklassen wilt hebben.

Wanneer u een SUV-auto van EUROPCAR op Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport Luchthaven boekt, krijgt u één van de volgende auto's: SUV.

Indien u met een groep mensen reist en u heeft een 7-zits personenwagen nodig van FIRST op Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport Luchthaven, dan kunt u 7-ZITTER, MINIBUS huren.

Na het kiezen van de Cabrio autoverhuurklasse van EUROPCAR op Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport, zijn de volgende automodellen beschikbaar: LUXE, EXOTISCH en CABRIO .

Welke autoklasse u ook boekt, u heeft altijd de kans om een gratis upgrade van uw autoklasse te krijgen als er geen voertuigen beschikbaar zijn uit uw geboekte autoklasse.

Kies uw PINGOUIN-CARS huurauto op Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport op basis van uw behoeften

PINGOUIN-CARS levert een groot aantal auto's die passen bij elk budget en doel. Als u op een reis gaat met uw familie, dan zijn er voertuigen uit verschillende autoverhuurklassen die daarbij passen. Voor kleine gezinnen met één of twee kinderen en een kleine hoeveelheid bagage, kunnen Economy of Compact autoklassen wellicht geschikt zijn. Als u met meer bagage reist, zijn de SUV of Full-Size autoverhuurklasse beter geschikt. Voor een reis met meer passagiers moet u gaan voor 7-zitters, 9-zitters en misschien zelfs wel 12-zitters.

Als u op zoek bent naar een auto van PINGOUIN-CARS op Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport voor een roadtrip met uw geliefde, kunt u verschillende voertuigen van Mini, Economy, Cabrio tot zelfs Luxe autoverhuurklassen huren.

Voor zakenreizen in Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport zijn de meest geschikte voertuigen van PINGOUIN-CARS de Full Size, Luxe en Exotische autoverhuur klassen.

U kunt ook een geschikte auto van PINGOUIN-CARS vinden op Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport voor uw speciale gelegenheden zoals bruiloften, verjaardagen en andere soorten vieringen. Als u een auto nodig heeft voor een feestje, overweeg dan Luxe en Exotische autoverhuurklassen van PINGOUIN-CARS op Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport Luchthaven.

Voor jonge bestuurders heeft PINGOUIN-CARS ook enkele mogelijkheden om een auto te huren. Hiervoor zijn de Mini, Economy en Cabrio autohuurklassen van PINGOUIN-CARS op Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport Luchthaven geschikt.

FAQ - PINGOUIN-CARS huur een auto op Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport Luchthaven

Hoe een auto te huren op Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport ?

Voer in het zoekformulier de benodigde afhaal- en inleverlocatie in en selecteer de gewenste datum en huurperiode. Nadat u de zoekresultaten heeft ontvangen, kunt u deze filteren op basis van de door u gewenste criteria.

Hoeveel kost het om een auto te huren op [MRU] Luchthaven?

De prijzen voor het huren van een auto in Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport variëren van $31.79 per dag op basis van Hyundai Grand i10 en de gekozen opties.

Waar vindt u PINGOUIN-CARS-kantoor op Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport Luchthaven [MRU]?

  • De PINGOUIN-CARS autoverhuurbalie van PINGOUIN-CARS is te vinden op het terrein van de Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport Luchthaven. U kunt de exacte locatie vinden door op de plattegrond van de luchthaven te kijken.

Wat is de benzineprijs in de buurt van Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport Luchthaven?

De benzineprijzen bij [MRU] Luchthaven variëren van $4.36 tot $5.66.

Kan ik mijn PINGOUIN-CARS autohuur reservering met een pinpas betalen op Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport?

Ja, u kunt met een pinpas betalen voor de online reservering. Maar bij het ophalen van uw auto hebt u een creditcard nodig die op naam van de hoofdbestuurder is uitgegeven om de borg voor de autohuur te dekken.

Kan iemand anders dan ik met mijn huurauto rijden?

Dit is mogelijk als u tijdens uw online-reservering de optie ‘extra bestuurder’ selecteert. Meestal is dit een betaalde optie die bij de autoverhuurbalie in rekening wordt gebracht.

Kan ik tijdens mijn reservering een specifiek automodel reserveren?

Ja, aanbiedingen met specifieke automodellen zijn op de zoekresultatenpagina gemarkeerd met een "Gegarandeerd Automodel".

Biedt PINGOUIN-CARS een optie voor het huren van autostoeltjes voor kinderen aan op Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport Luchthaven [MRU]?

Ja, u kunt een kinderzitje reserveren tijdens uw online boeking en betalen bij de PINGOUIN-CARS autoverhuurbalie.

Moet ik een extra verzekering afsluiten voor mijn autohuur op Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport Luchthaven ?

Als u niet van plan bent om een volledige dekkingsverzekering af te sluiten, is het dus raadzaam om een verzekering af te sluiten om uw aanbetaling veilig te stellen. U moet uw leverancier een creditcard kunnen overleggen met voldoende saldo voor de borg van de auto. Als er dan sprake is van een annulering, zal de verzekeringsmaatschappij de kosten voor haar rekening nemen.

U kunt dit type verzekering tijdens het online boeken van een huurauto op onze website bijboeken.

14CARS.com Autoverhuur-app voor iOS en Android

Vind autoverhuur bij mij in de buurt, vergelijk prijzen en aanbiedingen en huur een auto die u zult hebben Liefde. Het is snel en gemakkelijk!