Goedkope prijzen van meer dan 900 autoverhuur leveranciers

BUDGET Huurauto’s beschikbaar op Invercargill - Luchthaven Luchthaven [IVC]

Kijk gerust naar de beschikbare BUDGET autohuur aanbiedingen op Invercargill - Luchthaven Luchthaven. Bekijk deze aanbiedingen op Arport_Code Luchthaven om de beste te kiezen uit de momenteel beschikbare aanbiedingen.

SUV

Holden Trax

BUDGET
A
5
5
3
Holden Trax

from

$165.46 per dag

Grote middenklasse

Toyota Camry

BUDGET
A
5
4
2
Toyota Camry

from

$169.71 per dag

Compact

Toyota Corolla

EZI
A
5
5
2
Toyota Corolla

from

$113.68 per dag

Standaard

Hyundai Elantra

AVIS
A
5
4
4
Hyundai Elantra

from

$164.60 per dag

SUV

Mitsubishi ASX

EZI
A
5
5
3
Mitsubishi ASX

from

$165.41 per dag

SUV

Kia Stonic

EUROPCAR
A
5
5
3
Kia Stonic

from

$219.11 per dag

Economy

Suzuki Swift

EUROPCAR
A
5
5
2
Suzuki Swift

from

$216.91 per dag

Minibus

Kia Carnival

EUROPCAR
A
8
4
3
Kia Carnival

from

$285.71 per dag

Informatie over BUDGET op Invercargill - Luchthaven Luchthaven

In de onderstaande tabel vindt u BUDGET informatie over ophaallocatie, retouradres, telefoonnummer, openingstijden, brandstofbeleid, ophaaltype en bonussen die BUDGET geeft op Invercargill - Luchthaven Luchthaven [IVC].

Budget Car Rental

Bedrijfsnaam:

Budget Car Rental

Adres:

79 Airport Ave, Invercargill, 9879, XX

Telefoon:

Brandstofbeleid

Ophalen en terugkeren vol

Ophaaltype

Adres: Bekijk adres

Bonussen

  • - Luchthavenvergoeding
  • - Snelheidshulp
  • - Onbeperkte kilometers
  • - Premium locatiekosten

Beste autoverhuurbedrijven op Invercargill - Luchthaven Luchthaven [IVC]

Als alternatief voor BUDGET zijn er ook andere beschikbare lokale en internationale autoverhuurbedrijven die actief zijn op Invercargill - Luchthaven Luchthaven [IVC]. Zorg ervoor dat u eventuele specials, kortingen of zelfs coupons van deze wereldwijd vertrouwde autoleveranciers in de gaten houdt en de beste optie kiest.

Europcar Corporate

Europcar 13 reviews

7.9 / 10

Thrifty

Thrifty 30 reviews

7.9 / 10

Als u een kleine auto nodig heeft voor uw volgende autorit vanaf Invercargill - Luchthaven [IVC] Luchthaven, kunt u het beste de autoverhuuraanbiedingen van EZI en EUROPCAR bekijken. Zij bieden het grootste aantal voertuigen van ECONOMY en autoverhuurklassen aan op Invercargill - Luchthaven Luchthaven.

Een groot aantal middenklasse auto's wordt geleverd door BUDGET en AVIS op Invercargill - Luchthaven Luchthaven . Kijk goed naar deze verhuurders als u de goedkoopste STANDAARD en GROTE MIDDENKLASSE huurklassen wilt hebben.

Wanneer u een SUV-auto van BUDGET op Invercargill - Luchthaven Luchthaven boekt, krijgt u één van de volgende auto's: SUV.

Indien u met een groep mensen reist en u heeft een 7-zits personenwagen nodig van EUROPCAR op Invercargill - Luchthaven Luchthaven, dan kunt u 7-ZITTER, MINIBUS huren.

Welke autoklasse u ook boekt, u heeft altijd de kans om een gratis upgrade van uw autoklasse te krijgen als er geen voertuigen beschikbaar zijn uit uw geboekte autoklasse.

Kies uw BUDGET huurauto op Invercargill - Luchthaven op basis van uw behoeften

BUDGET levert een groot aantal auto's die passen bij elk budget en doel. Als u op een reis gaat met uw familie, dan zijn er voertuigen uit verschillende autoverhuurklassen die daarbij passen. Voor kleine gezinnen met één of twee kinderen en een kleine hoeveelheid bagage, kunnen Economy of Compact autoklassen wellicht geschikt zijn. Als u met meer bagage reist, zijn de SUV of Full-Size autoverhuurklasse beter geschikt. Voor een reis met meer passagiers moet u gaan voor 7-zitters, 9-zitters en misschien zelfs wel 12-zitters.

Als u op zoek bent naar een auto van BUDGET op Invercargill - Luchthaven voor een roadtrip met uw geliefde, kunt u verschillende voertuigen van Mini, Economy, Cabrio tot zelfs Luxe autoverhuurklassen huren.

Voor zakenreizen in Invercargill - Luchthaven zijn de meest geschikte voertuigen van BUDGET de Full Size, Luxe en Exotische autoverhuur klassen.

U kunt ook een geschikte auto van BUDGET vinden op Invercargill - Luchthaven voor uw speciale gelegenheden zoals bruiloften, verjaardagen en andere soorten vieringen. Als u een auto nodig heeft voor een feestje, overweeg dan Luxe en Exotische autoverhuurklassen van BUDGET op Invercargill - Luchthaven Luchthaven.

Voor jonge bestuurders heeft BUDGET ook enkele mogelijkheden om een auto te huren. Hiervoor zijn de Mini, Economy en Cabrio autohuurklassen van BUDGET op Invercargill - Luchthaven Luchthaven geschikt.

FAQ - BUDGET huur een auto op Invercargill - Luchthaven Luchthaven

Hoe een auto te huren op Invercargill - Luchthaven ?

Voer in het zoekformulier de benodigde afhaal- en inleverlocatie in en selecteer de gewenste datum en huurperiode. Nadat u de zoekresultaten heeft ontvangen, kunt u deze filteren op basis van de door u gewenste criteria.

Hoeveel kost het om een auto te huren op [IVC] Luchthaven?

De prijzen voor het huren van een auto in Invercargill - Luchthaven variëren van $165.46 per dag op basis van Holden Trax en de gekozen opties.

Waar vindt u BUDGET-kantoor op Invercargill - Luchthaven Luchthaven [IVC]?

  • De BUDGET autoverhuurbalie van BUDGET is te vinden op het terrein van de Invercargill - Luchthaven Luchthaven. U kunt de exacte locatie vinden door op de plattegrond van de luchthaven te kijken.

Wat is de benzineprijs in de buurt van Invercargill - Luchthaven Luchthaven?

De benzineprijzen bij [IVC] Luchthaven variëren van $4.89 tot $5.82.

Kan ik mijn BUDGET autohuur reservering met een pinpas betalen op Invercargill - Luchthaven?

Ja, u kunt met een pinpas betalen voor de online reservering. Maar bij het ophalen van uw auto hebt u een creditcard nodig die op naam van de hoofdbestuurder is uitgegeven om de borg voor de autohuur te dekken.

Kan iemand anders dan ik met mijn huurauto rijden?

Dit is mogelijk als u tijdens uw online-reservering de optie ‘extra bestuurder’ selecteert. Meestal is dit een betaalde optie die bij de autoverhuurbalie in rekening wordt gebracht.

Kan ik tijdens mijn reservering een specifiek automodel reserveren?

Ja, aanbiedingen met specifieke automodellen zijn op de zoekresultatenpagina gemarkeerd met een "Gegarandeerd Automodel".

Biedt BUDGET een optie voor het huren van autostoeltjes voor kinderen aan op Invercargill - Luchthaven Luchthaven [IVC]?

Ja, u kunt een kinderzitje reserveren tijdens uw online boeking en betalen bij de BUDGET autoverhuurbalie.

Moet ik een extra verzekering afsluiten voor mijn autohuur op Invercargill - Luchthaven Luchthaven ?

Als u niet van plan bent om een volledige dekkingsverzekering af te sluiten, is het dus raadzaam om een verzekering af te sluiten om uw aanbetaling veilig te stellen. U moet uw leverancier een creditcard kunnen overleggen met voldoende saldo voor de borg van de auto. Als er dan sprake is van een annulering, zal de verzekeringsmaatschappij de kosten voor haar rekening nemen.

U kunt dit type verzekering tijdens het online boeken van een huurauto op onze website bijboeken.

14CARS.com Autoverhuur-app voor iOS en Android

Vind autoverhuur bij mij in de buurt, vergelijk prijzen en aanbiedingen en huur een auto die u zult hebben Liefde. Het is snel en gemakkelijk!