Goedkope prijzen van meer dan 900 autoverhuur leveranciers

Huurautotarieven in Ciutadella de Menorca

Vergelijk de prijzen van de verschillende autoverhuur klasse aanbiedingen van de meest betrouwbare aanbieders in Ciutadella de Menorca. Het goedkoopste autoverhuur aanbod van elke autoverhuur klasse die beschikbaar is in Ciutadella de Menorca is in het rood aangegeven.

AVIS Car Rental from$86.85
Budget Car Rental from$81.21
Thrifty Car Rental from$60.79 from$81.92 from$93.66 from$92.27
Europcar from$42.23 from$53.60 from$83.98

Beste autoverhuurders in Ciutadella de Menorca

Autoverhuurbedrijven in Ciutadella de Menorca kunnen aanzienlijk verschillen, niet alleen in het soort huurauto's en huurvoorwaarden, maar ook in de gemiddelde beoordelingsscores van onze klanten.

Thrifty Balearics (Proa)

Thrifty 10 reviews

9.5 / 10

Dollar Balearics (Proa)

Dollar 21 reviews

9.2 / 10

Hertz Balearics (Proa)

Hertz 10 reviews

8.9 / 10

Hiper Rent a Car

Hiper 43 reviews

8.8 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 12 reviews

8.3 / 10

InterRent Corporate

InterRent 11 reviews

8.3 / 10

Enterprise Corporate

Enterprise 202 reviews

8.2 / 10

Alamo EHI

Alamo 123 reviews

8.1 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 167 reviews

7.9 / 10

OWNERS CARS

OWNERS 33 reviews

7.7 / 10

Er is een grote verscheidenheid aan huurauto's in Ciutadella de Menorca. Autoverhuur klassen die kunnen worden gehuurd in Ciutadella de Menorca variëren van . De grootste collectie auto's in Ciutadella de Menorca komt van SIXT.

Ciutadella de Menorca Overzicht Huurautovloot

Door een groot aantal autoverhuurbedrijven in Ciutadella de Menorca, is het wagenpark heel erg gevarieerd en zijn er veel verschillende soorten voertuigen die u kunt huren. Gebruik de onderstaande tabel om een beter inzicht te krijgen in welk voertuig het beste bij u past op basis van uw specifieke wensen.

Autoklasse Geschikt voor Mogelijke automodellen
Mini Relatief korte ritten zonder grote hoeveelheden bagage Ford Ka, Toyota Aygo, of gelijkwaardig
Economy Reizigers die de voorkeur geven aan een goedkopere huurauto Seat Ibiza, Renault Clio, of gelijkwaardig
Compact Mensen die op zoek zijn naar kleinere, zuinigere voertuigen Peugeot 308, Toyota C-HR Hybrid, of gelijkwaardig
Middenklasse Voor mensen die behoefte hebben aan een geweldige combinatie van prijs en comfort Nissan Sentra, of gelijkwaardig
Standaard Comfortabel reizen met een groep van maximaal 5 personen tegen een betaalbaar tarief Skoda Octavia, Opel Crossland X, of gelijkwaardig
Grote middenklasse Voor wie op zoek is naar een grote, krachtige auto met veel bagageruimte Ford Taurus, Chevrolet Camaro, of gelijkwaardig
7-zitter Groepen mensen die meer ruimte nodig hebben dan de standaard 5-zitters Renault Grand Scenic, Volkswagen Caddy Maxi, of gelijkwaardig
Minibus / 9-12 seater Familiereizen of reizen met veel passagiers en bagage Citroen Berlingo, Renault Kangoo, of gelijkwaardig
Premium Zakelijk reizen en autohuur voor belangrijke gelegenheden Buick Lacrosse, Lincoln MKS, of gelijkwaardig
SUV Voor dat 'king of the road' gevoel, zowel op de weg als offroad Seat Arona, Audi Q3, of gelijkwaardig
Luxe / Exotisch Voor mensen die op zoek zijn naar de beste rijervaring ondanks het prijskaartje Bentley, Rolls Royce, Ferrari, of gelijkwaardig
Cabrio Voor reizen bij warm en zonnig weer en een gevoel van vrijheid Fiat 500 Convertible, BMW 4 Series Convertible, of gelijkwaardig

FAQ – Autohuur in Ciutadella de Menorca

Hoe een auto te huren op Ciutadella de Menorca?

Voer in het zoekformulier de benodigde afhaal- en inleverlocatie in en selecteer de gewenste datum en huurperiode. Nadat u de zoekresultaten heeft ontvangen, kunt u deze filteren op basis van de door u gewenste criteria.

Hoeveel kost het om een auto te huren in Ciutadella de Menorca?

De prijzen voor het huren van een auto in Ciutadella de Menorca variëren van $18.81 per dag tot $100.61 per dag op basis van het gekozen model en de gekozen opties.

Welke locatie heeft de goedkoopste autohuur in Ciutadella de Menorca ?

De goedkoopste autohuur in Ciutadella de Menorca is te vinden in Ciutadella de Menorca. De prijzen van de huurauto's beginnen vanaf $18.81 op deze locatie.

Wat is het hoogst gewaardeerde autoverhuurbedrijf in Ciutadella de Menorca?

Het autoverhuurbedrijf dat momenteel de hoogste gebruikerswaardering in Ciutadella de Menorca heeft, is Thrifty Balearics (Proa) met een gemiddelde score van 9.5/10.

Kan ik mijn huur-auto-reservering met een pinpas betalen in Ciutadella de Menorca?

Ja, u kunt met een pinpas betalen voor de online reservering. Maar bij het ophalen van uw auto hebt u een creditcard nodig die op naam van de hoofdbestuurder is uitgegeven om de borg voor de autohuur te dekken.

Kan iemand anders dan ik met mijn huurauto rijden?

Dit is mogelijk als u tijdens uw online-reservering de optie extra bestuurder selecteert. Meestal is dit een betaalde optie die bij de autoverhuurbalie in rekening wordt gebracht.

Kan ik tijdens mijn reservering een specifiek automodel reserveren?

Ja, aanbiedingen met specifieke automodellen zijn op de zoekresultatenpagina gemarkeerd met een "Gegarandeerd Automodel".

Moet ik een extra verzekering afsluiten voor mijn autohuur in Ciutadella de Menorca?

Als u niet van plan bent om een volledige dekkingsverzekering af te sluiten, is het dus raadzaam om een verzekering af te sluiten om uw aanbetaling veilig te stellen. U moet uw leverancier een creditcard kunnen overleggen met voldoende saldo voor de borg van de auto. Als er dan sprake is van een annulering zal de verzekeringsmaatschappij de kosten voor haar rekening nemen. U kunt dit type verzekering tijdens het online boeken van een huurauto op onze website bijboeken.