Goedkope prijzen van meer dan 900 autoverhuur leveranciers

Huurautotarieven in León

Vergelijk de prijzen van de verschillende autoverhuur klasse aanbiedingen van de meest betrouwbare aanbieders in León. Het goedkoopste autoverhuur aanbod van elke autoverhuur klasse die beschikbaar is in León is in het rood aangegeven.

AVIS Car Rental from$25.94 from$33.01

Beste autoverhuurders in León

Autoverhuurbedrijven in León kunnen aanzienlijk verschillen, niet alleen in het soort huurauto's en huurvoorwaarden, maar ook in de gemiddelde beoordelingsscores van onze klanten.

Enterprise Corporate

Enterprise 243 reviews

7.5 / 10

Er is een grote verscheidenheid aan huurauto's in León. Autoverhuur klassen die kunnen worden gehuurd in León variëren van ECONOMY, STANDAARD, MINIBUS, SUV tot . De grootste collectie auto's in León komt van AVIS.

Autoverhuurlocaties in de buurt van León

Om de beste autoverhuur deal in León te vinden, moet u bij het boeken niet alleen kijken naar de in ophaal- en afleverlocatie van de huurauto. Bekijk ook het autoverhuur aanbod op andere plaatsen in de buurt: luchthavens, treinstations, havens en in het centrum van de stad.

León Overzicht Huurautovloot

Door een groot aantal autoverhuurbedrijven in León, is het wagenpark heel erg gevarieerd en zijn er veel verschillende soorten voertuigen die u kunt huren. Gebruik de onderstaande tabel om een beter inzicht te krijgen in welk voertuig het beste bij u past op basis van uw specifieke wensen.

Autoklasse Geschikt voor Mogelijke automodellen
Mini Relatief korte ritten zonder grote hoeveelheden bagage Fiat Panda, of gelijkwaardig
Economy Reizigers die de voorkeur geven aan een goedkopere huurauto Volkswagen Polo, of gelijkwaardig
Compact Mensen die op zoek zijn naar kleinere, zuinigere voertuigen Seat Leon, of gelijkwaardig
Middenklasse Voor mensen die behoefte hebben aan een geweldige combinatie van prijs en comfort Nissan Sentra, of gelijkwaardig
Standaard Comfortabel reizen met een groep van maximaal 5 personen tegen een betaalbaar tarief Audi A4, of gelijkwaardig
Grote middenklasse Voor wie op zoek is naar een grote, krachtige auto met veel bagageruimte Ford Taurus, Chevrolet Camaro, of gelijkwaardig
7-zitter Groepen mensen die meer ruimte nodig hebben dan de standaard 5-zitters Dodge Caravan, Toyota Sienna, of gelijkwaardig
Minibus / 9-12 seater Familiereizen of reizen met veel passagiers en bagage Mercedes Viano, Mercedes Sprinter, of gelijkwaardig
Premium Zakelijk reizen en autohuur voor belangrijke gelegenheden Buick Lacrosse, Lincoln MKS, of gelijkwaardig
SUV Voor dat 'king of the road' gevoel, zowel op de weg als offroad Toyota Rav4, Audi Q5, of gelijkwaardig
Luxe / Exotisch Voor mensen die op zoek zijn naar de beste rijervaring ondanks het prijskaartje Bentley, Rolls Royce, Ferrari, of gelijkwaardig
Cabrio Voor reizen bij warm en zonnig weer en een gevoel van vrijheid Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, of gelijkwaardig

FAQ – Autohuur in León

Hoe een auto te huren op León?

Voer in het zoekformulier de benodigde afhaal- en inleverlocatie in en selecteer de gewenste datum en huurperiode. Nadat u de zoekresultaten heeft ontvangen, kunt u deze filteren op basis van de door u gewenste criteria.

Hoeveel kost het om een auto te huren in León?

De prijzen voor het huren van een auto in León variëren van $21.36 per dag tot $33.01 per dag op basis van het gekozen model en de gekozen opties.

Welke locatie heeft de goedkoopste autohuur in León ?

De goedkoopste autohuur in León is te vinden in León. De prijzen van de huurauto's beginnen vanaf $21.36 op deze locatie.

Welke autoverhuurbedrijven zijn actief in León?

In León kunt u een auto boeken bij bekende aanbieders als ECONOMY, STANDAARD, MINIBUS, en SUV.

Wat is het hoogst gewaardeerde autoverhuurbedrijf in León?

Het autoverhuurbedrijf dat momenteel de hoogste gebruikerswaardering in León heeft, is Enterprise Corporate met een gemiddelde score van 7.5/10.

Kan ik mijn huur-auto-reservering met een pinpas betalen in León?

Ja, u kunt met een pinpas betalen voor de online reservering. Maar bij het ophalen van uw auto hebt u een creditcard nodig die op naam van de hoofdbestuurder is uitgegeven om de borg voor de autohuur te dekken.

Kan iemand anders dan ik met mijn huurauto rijden?

Dit is mogelijk als u tijdens uw online-reservering de optie extra bestuurder selecteert. Meestal is dit een betaalde optie die bij de autoverhuurbalie in rekening wordt gebracht.

Kan ik tijdens mijn reservering een specifiek automodel reserveren?

Ja, aanbiedingen met specifieke automodellen zijn op de zoekresultatenpagina gemarkeerd met een "Gegarandeerd Automodel".

Moet ik een extra verzekering afsluiten voor mijn autohuur in León?

Als u niet van plan bent om een volledige dekkingsverzekering af te sluiten, is het dus raadzaam om een verzekering af te sluiten om uw aanbetaling veilig te stellen. U moet uw leverancier een creditcard kunnen overleggen met voldoende saldo voor de borg van de auto. Als er dan sprake is van een annulering zal de verzekeringsmaatschappij de kosten voor haar rekening nemen. U kunt dit type verzekering tijdens het online boeken van een huurauto op onze website bijboeken.