Goedkope prijzen van meer dan 900 autoverhuur leveranciers

Huurautotarieven in Málaga

Vergelijk de prijzen van de verschillende autoverhuur klasse aanbiedingen van de meest betrouwbare aanbieders in Málaga. Het goedkoopste autoverhuur aanbod van elke autoverhuur klasse die beschikbaar is in Málaga is in het rood aangegeven.

AVIS Car Rental from$55.66 from$153.87 from$131.59
Alamo from$47.77 from$71.01 from$79.20 from$97.89 from$73.74
Budget Car Rental from$390.02
Thrifty Car Rental from$48.28 from$50.54

Beste autoverhuurders in Málaga

Autoverhuurbedrijven in Málaga kunnen aanzienlijk verschillen, niet alleen in het soort huurauto's en huurvoorwaarden, maar ook in de gemiddelde beoordelingsscores van onze klanten.

Enterprise Corporate

Enterprise 6 reviews

8.5 / 10

Alamo EHI

Alamo 117 reviews

8.2 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 12 reviews

8.1 / 10

Hertz Vans

Hertz 35 reviews

7.8 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 24 reviews

7.6 / 10

SIXT Corporate

SIXT 15 reviews

7.5 / 10

NIZA CARS

NIZA 70 reviews

7.5 / 10

Maggiore

Maggiore 44 reviews

7.2 / 10

FLIZZR Corporate

FLIZZR 6 reviews

7.2 / 10

CENTAURO

CENTAURO 87 reviews

7.2 / 10

Er is een grote verscheidenheid aan huurauto's in Málaga. Autoverhuur klassen die kunnen worden gehuurd in Málaga variëren van . De grootste collectie auto's in Málaga komt van SURPRICE.

Autoverhuurlocaties in de buurt van Málaga

Om de beste autoverhuur deal in Málaga te vinden, moet u bij het boeken niet alleen kijken naar de in ophaal- en afleverlocatie van de huurauto. Bekijk ook het autoverhuur aanbod op andere plaatsen in de buurt: luchthavens, treinstations, havens en in het centrum van de stad.

Málaga Overzicht Huurautovloot

Door een groot aantal autoverhuurbedrijven in Málaga, is het wagenpark heel erg gevarieerd en zijn er veel verschillende soorten voertuigen die u kunt huren. Gebruik de onderstaande tabel om een beter inzicht te krijgen in welk voertuig het beste bij u past op basis van uw specifieke wensen.

Autoklasse Geschikt voor Mogelijke automodellen
Mini Relatief korte ritten zonder grote hoeveelheden bagage Toyota Aygo, Skoda Citigo, of gelijkwaardig
Economy Reizigers die de voorkeur geven aan een goedkopere huurauto Seat Ibiza, Peugeot 2008, of gelijkwaardig
Compact Mensen die op zoek zijn naar kleinere, zuinigere voertuigen Seat Leon, Honda Civic, of gelijkwaardig
Middenklasse Voor mensen die behoefte hebben aan een geweldige combinatie van prijs en comfort Nissan Sentra, of gelijkwaardig
Standaard Comfortabel reizen met een groep van maximaal 5 personen tegen een betaalbaar tarief Ford Mondeo, Opel Zafira, of gelijkwaardig
Grote middenklasse Voor wie op zoek is naar een grote, krachtige auto met veel bagageruimte BMW 3 Series, of gelijkwaardig
7-zitter Groepen mensen die meer ruimte nodig hebben dan de standaard 5-zitters Dacia Lodgy, Volkswagen Caddy Maxi, of gelijkwaardig
Minibus / 9-12 seater Familiereizen of reizen met veel passagiers en bagage Peugeot Partner, Volkswagen Caddy, of gelijkwaardig
Premium Zakelijk reizen en autohuur voor belangrijke gelegenheden Buick Lacrosse, Lincoln MKS, of gelijkwaardig
SUV Voor dat 'king of the road' gevoel, zowel op de weg als offroad Renault Captur, Honda CR-V, of gelijkwaardig
Luxe / Exotisch Voor mensen die op zoek zijn naar de beste rijervaring ondanks het prijskaartje Mercedes E Class, BMW 7 Series, of gelijkwaardig
Cabrio Voor reizen bij warm en zonnig weer en een gevoel van vrijheid Fiat 500 Convertible, Volkswagen Golf Convertible, of gelijkwaardig

FAQ – Autohuur in Málaga

Hoe een auto te huren op Málaga?

Voer in het zoekformulier de benodigde afhaal- en inleverlocatie in en selecteer de gewenste datum en huurperiode. Nadat u de zoekresultaten heeft ontvangen, kunt u deze filteren op basis van de door u gewenste criteria.

Hoeveel kost het om een auto te huren in Málaga?

De prijzen voor het huren van een auto in Málaga variëren van $19.02 per dag tot $382.48 per dag op basis van het gekozen model en de gekozen opties.

Welke locatie heeft de goedkoopste autohuur in Málaga ?

De goedkoopste autohuur in Málaga is te vinden in Málaga. De prijzen van de huurauto's beginnen vanaf $19.02 op deze locatie.

Wat is het hoogst gewaardeerde autoverhuurbedrijf in Málaga?

Het autoverhuurbedrijf dat momenteel de hoogste gebruikerswaardering in Málaga heeft, is Enterprise Corporate met een gemiddelde score van 8.5/10.

Kan ik mijn huur-auto-reservering met een pinpas betalen in Málaga?

Ja, u kunt met een pinpas betalen voor de online reservering. Maar bij het ophalen van uw auto hebt u een creditcard nodig die op naam van de hoofdbestuurder is uitgegeven om de borg voor de autohuur te dekken.

Kan iemand anders dan ik met mijn huurauto rijden?

Dit is mogelijk als u tijdens uw online-reservering de optie extra bestuurder selecteert. Meestal is dit een betaalde optie die bij de autoverhuurbalie in rekening wordt gebracht.

Kan ik tijdens mijn reservering een specifiek automodel reserveren?

Ja, aanbiedingen met specifieke automodellen zijn op de zoekresultatenpagina gemarkeerd met een "Gegarandeerd Automodel".

Moet ik een extra verzekering afsluiten voor mijn autohuur in Málaga?

Als u niet van plan bent om een volledige dekkingsverzekering af te sluiten, is het dus raadzaam om een verzekering af te sluiten om uw aanbetaling veilig te stellen. U moet uw leverancier een creditcard kunnen overleggen met voldoende saldo voor de borg van de auto. Als er dan sprake is van een annulering zal de verzekeringsmaatschappij de kosten voor haar rekening nemen. U kunt dit type verzekering tijdens het online boeken van een huurauto op onze website bijboeken.