Goedkope prijzen van meer dan 900 autoverhuur leveranciers

Huurautotarieven in Tulsa

Vergelijk de prijzen van de verschillende autoverhuur klasse aanbiedingen van de meest betrouwbare aanbieders in Tulsa. Het goedkoopste autoverhuur aanbod van elke autoverhuur klasse die beschikbaar is in Tulsa is in het rood aangegeven.

Economy

Economy

Standaard

Standaard

SUV

SUV

Compact

Compact

Grote middenklasse

Grote middenklasse

Luxe

Luxe

Minibus

Minibus

Alamo from$68.94 from$227.20 from$81.29 from$77.42 from$89.03 from$127.44
AVIS Car Rental from$130.71
Thrifty Car Rental from$59.63 from$67.20 from$61.20 from$84.50
Budget Car Rental from$79.54 from$75.91 from$98.70 from$175.72

Beste autoverhuurders in Tulsa

Autoverhuurbedrijven in Tulsa kunnen aanzienlijk verschillen, niet alleen in het soort huurauto's en huurvoorwaarden, maar ook in de gemiddelde beoordelingsscores van onze klanten.

Enterprise

Enterprise 164 reviews

8.2 / 10

Hertz Corporate

Hertz 110 reviews

7.4 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 282 reviews

7.1 / 10

Er is een grote verscheidenheid aan huurauto's in Tulsa. Autoverhuur klassen die kunnen worden gehuurd in Tulsa variëren van ECONOMY, STANDAARD, GROTE MIDDENKLASSE, LUXE, CABRIO, MINIBUS, SUV tot EXOTISCH, 7-ZITTER. De grootste collectie auto's in Tulsa komt van DOLLAR.

Autoverhuurlocaties in de buurt van Tulsa OK

Om de beste autoverhuur deal in Tulsa te vinden, moet u bij het boeken niet alleen kijken naar de in ophaal- en afleverlocatie van de huurauto. Bekijk ook het autoverhuur aanbod op andere plaatsen in de buurt: luchthavens, treinstations, havens en in het centrum van de stad.

Tulsa OK Overzicht Huurautovloot

Door een groot aantal autoverhuurbedrijven in Tulsa, is het wagenpark heel erg gevarieerd en zijn er veel verschillende soorten voertuigen die u kunt huren. Gebruik de onderstaande tabel om een beter inzicht te krijgen in welk voertuig het beste bij u past op basis van uw specifieke wensen.

Autoklasse Geschikt voor Mogelijke automodellen
Mini Relatief korte ritten zonder grote hoeveelheden bagage Smart, Fiat 500, Hyundai i10, Citroen DS3, Opel Adam, of gelijkwaardig
Economy Reizigers die de voorkeur geven aan een goedkopere huurauto Ford Fiesta, Hyundai Accent, of gelijkwaardig
Compact Mensen die op zoek zijn naar kleinere, zuinigere voertuigen Kia Rio, Dodge Neon, of gelijkwaardig
Middenklasse Voor mensen die behoefte hebben aan een geweldige combinatie van prijs en comfort Nissan Sentra, of gelijkwaardig
Standaard Comfortabel reizen met een groep van maximaal 5 personen tegen een betaalbaar tarief Hyundai Elantra, BMW 3 Series, of gelijkwaardig
Grote middenklasse Voor wie op zoek is naar een grote, krachtige auto met veel bagageruimte Chevrolet Malibu, Ford Taurus, of gelijkwaardig
7-zitter Groepen mensen die meer ruimte nodig hebben dan de standaard 5-zitters Dodge Caravan, Toyota Sienna, of gelijkwaardig
Minibus / 9-12 seater Familiereizen of reizen met veel passagiers en bagage Nissan Quest, Dodge Grand Caravan, of gelijkwaardig
Premium Zakelijk reizen en autohuur voor belangrijke gelegenheden Buick Lacrosse, Lincoln MKS, of gelijkwaardig
SUV Voor dat 'king of the road' gevoel, zowel op de weg als offroad Buick Encore, BMW X3, of gelijkwaardig
Luxe / Exotisch Voor mensen die op zoek zijn naar de beste rijervaring ondanks het prijskaartje Chevrolet Impala, Dodge Challenger, of gelijkwaardig
Cabrio Voor reizen bij warm en zonnig weer en een gevoel van vrijheid Ford Mustang Convertible, of gelijkwaardig

FAQ – Autohuur in Tulsa OK

Hoe een auto te huren op Tulsa OK?

Voer in het zoekformulier de benodigde afhaal- en inleverlocatie in en selecteer de gewenste datum en huurperiode. Nadat u de zoekresultaten heeft ontvangen, kunt u deze filteren op basis van de door u gewenste criteria.

Hoeveel kost het om een auto te huren in Tulsa?

De prijzen voor het huren van een auto in Tulsa variëren van $50.87 per dag tot $240.30 per dag op basis van het gekozen model en de gekozen opties.

Welke locatie heeft de goedkoopste autohuur in Tulsa ?

De goedkoopste autohuur in Tulsa is te vinden in Tulsa. De prijzen van de huurauto's beginnen vanaf $50.87 op deze locatie.

Wat is de meest populaire huurauto in Tulsa OK?

Het meest geboekte voertuig door onze klanten in Tulsa is Dodge Grand Caravan. De prijs begint vanaf $183.95 in Tulsa.

Wat is de meest aangevraagde autoverhuurklasse in Tulsa?

STANDAARD is de autoverhuur klasse die het vaakst wordt gekozen door onze klanten in Tulsa. Het goedkoopste STANDAARD voertuig in Tulsa is Hyundai Elantra. De prijs begint bij $50.87 per dag.

Welke autoverhuurbedrijven zijn actief in Tulsa?

In Tulsa kunt u een auto boeken bij bekende aanbieders als ECONOMY, STANDAARD, GROTE MIDDENKLASSE, LUXE, CABRIO, MINIBUS, SUV, EXOTISCH, en 7-ZITTER.

Wat is het hoogst gewaardeerde autoverhuurbedrijf in Tulsa?

Het autoverhuurbedrijf dat momenteel de hoogste gebruikerswaardering in Tulsa heeft, is Enterprise met een gemiddelde score van 8.2/10.

Kan ik mijn huur-auto-reservering met een pinpas betalen in Tulsa?

Ja, u kunt met een pinpas betalen voor de online reservering. Maar bij het ophalen van uw auto hebt u een creditcard nodig die op naam van de hoofdbestuurder is uitgegeven om de borg voor de autohuur te dekken.

Kan iemand anders dan ik met mijn huurauto rijden?

Dit is mogelijk als u tijdens uw online-reservering de optie extra bestuurder selecteert. Meestal is dit een betaalde optie die bij de autoverhuurbalie in rekening wordt gebracht.

Kan ik tijdens mijn reservering een specifiek automodel reserveren?

Ja, aanbiedingen met specifieke automodellen zijn op de zoekresultatenpagina gemarkeerd met een "Gegarandeerd Automodel".

Moet ik een extra verzekering afsluiten voor mijn autohuur in Tulsa?

Als u niet van plan bent om een volledige dekkingsverzekering af te sluiten, is het dus raadzaam om een verzekering af te sluiten om uw aanbetaling veilig te stellen. U moet uw leverancier een creditcard kunnen overleggen met voldoende saldo voor de borg van de auto. Als er dan sprake is van een annulering zal de verzekeringsmaatschappij de kosten voor haar rekening nemen. U kunt dit type verzekering tijdens het online boeken van een huurauto op onze website bijboeken.