Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем HERTZ налични на Фалаборва, Летище [PHW]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на HERTZ на Фалаборва, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Datsun Go

bidvest
M
4
5
1
Datsun Go

от

$33.39 на ден

Икономичен

Toyota Yaris

bidvest
M
5
5
2
Toyota Yaris

от

$36.62 на ден

Компактен

Toyota Corolla Quest

bidvest
M
5
5
3
Toyota Corolla Quest

от

$39.84 на ден

SUV

Toyota Hilux Double

bidvest
A
4
4
0
Toyota Hilux Double

от

$110.94 на ден

Информация за HERTZ на Фалаборва, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на HERTZ за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които HERTZ предоставя на Фалаборва, Летище [PHW].

Hertz

Име на фирмата:

Hertz

Адрес:

President Steyn Street, Phalaborwa, 1390

Телефон:

(015) 781 3565

Най-добри фирми за коли под наем на Фалаборва, Летище [PHW]

Като алтернатива на HERTZ има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Фалаборва, Летище [PHW]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Avis Europe Franchise

Avis 67 reviews

7.9 / 10

Budget EMEA Franchise

Budget 79 reviews

7.8 / 10

EUROPCAR Direct

EUROPCAR 70 reviews

7.5 / 10

Bidvest

Bidvest 55 reviews

6.9 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Фалаборва, Летище [PHW], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от BIDVEST. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Фалаборва, Летище.

За да откриете най-добрата сделка за BIDVEST кола под наем на Фалаборва, Летище [PHW], разгледайте SUV-тата от HERTZ5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Фалаборва, Летище.

HERTZ Фалаборва, Летище Преглед на парк коли под наем

HERTZ на Фалаборва, Летище PHW предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Suv ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за HERTZ Фалаборва, Летище, подгответе се да вземете и Toyota Yaris или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Toyota Corolla Quest или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от HERTZ Фалаборва, Летище, ще получите една от следните коли: и Toyota Hilux Double .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от HERTZ Фалаборва, Летище според Вашата цел

HERTZ осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от HERTZ на Фалаборва, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Фалаборва, Летище, най-подходящите автомобили от HERTZ са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от HERTZ на Фалаборва, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от HERTZ на Фалаборва, Летище.
  • За млади шофьори HERTZ също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от HERTZ на Фалаборва, Летище.

Често задавани въпроси - HERTZ рент а кар на Фалаборва, Летище

Как да наема кола от HERTZ на Фалаборва, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от HERTZ на летище PHW?

Най-евтината кола от HERTZ на Фалаборва, Летище е Datsun Go. Съответната настояща цена е $33.39 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при HERTZ с дебитна карта на Фалаборва, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

HERTZ осигурява ли опция за детска седалка за кола на Фалаборва, Летище [PHW]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Фалаборва, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на HERTZ кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!