Billiga priser från över 900 biluthyrningleverantörer

Hyra bil på Santarém Flygplats [STM]

Med vår tabell nedan kan du enkelt jämföra hyrpriserna för olika biluthyrningsklasserbjudanden från världskända Leverantörer på Santarém Flygplats.

För att förenkla ditt val ytterligare har vi markerat det billigaste hyrbilserbjudandet i rött för varje hyrbilsklass på STM Santarém Flygplatsygplats.

Ekonomi

Ekonomi

Unidas från$30.50

Uthyrningsplatser i närheten av Santarém Flygplats STM

Om du inte kan hitta ditt perfekta hyrbilsavtal på Santarém Flygplats, kom ihåg att kolla in erbjudanden på andra upphämtningsplatser närmast STM flygplats.

Utbudet av bilar är vanligtvis större på Santarém Flygplats, men du kan hitta billigare erbjudanden på andra mindre populära upphämtningsplatser: små eller lokala flygplatser, järnvägsstationer, hamnar och centrumområden.

Santarém Flygplats översikt över biluthyrningsflottan

BiluthyrningsLeverantörerna på STM flygplats erbjuder ett stort utbud av fordon som passar för alla dina resor. Med hjälp av vår tabell nedan kan du enkelt hitta en bil som passar dina behov.

Biluthyrningsklass Bäst för Möjliga biluthyrningsmodeller
Mini Budgetresor med ensamresor eller resor med en vän i SANTARéM, PARá en med brist på parkeringsplatser. Smart, Fiat 500, Hyundai i10, Citroen DS3, Opel Adam, eller liknande.
Ekonomi Ett par eller två vänner som vill spara pengar på bränsle. Chevrolet Spark, Mitsubishi Mirage, eller liknande.
Kompakt 2-4 resenärer som behöver lite förvaringsutrymme Hyundai Accent, Nissan Versa, eller liknande.
Mellanliggande Små familjer eller grupper på upp till 5 vänner som vill utforska SANTARéM, PARá Nissan Sentra eller liknande.
Standard Långa resor med upp till 5 passagerare under en lugn och bekväm resa. Audi A4 eller liknande.
Fullstorlek Bekväm långkörning med familjen och tillräckligt med bagage Ford Taurus, Chevrolet Camaro, eller liknande.
7-sitsig Bilresor om ditt sällskap består av fler än 5 passagerare med litet bagage. Dodge Caravan, Toyota Sienna, eller liknande.
Minivan / 9-12 platser Familjeresor med mycket bagage Mercedes Viano, Mercedes Sprinter eller liknande.
Premium Affärsresor som börjar på Santarém Flygplats Buick Lacrosse, Lincoln MKS eller liknande.
SUV Säkra och bekväma resor på motorväg eller i terräng Toyota Rav4, Audi Q5 eller liknande.
Lyx / Exotisk Särskilda tillfällen och körningar i ditt liv i SANTARéM, PARá Bentley, Rolls Royce, Ferrari, eller liknande.
Konvertibel Resor på egen hand eller tillsammans med din andra hälft för att känna friheten på SANTARéM, PARá vägar. Ford Mustang Cabriolet, Chrysler 200 Cabriolet, eller liknande.

Vanliga frågor - Hyr en bil på Santarém Flygplats

Hur hyr man en bil på Santarém Flygplats ?

Ange den nödvändiga hämtnings- och återlämningsplatsen i sökformuläret och välj önskat datum och tid för uthyrningen. När du har fått sökresultaten kan du filtrera dem utifrån dina önskade kriterier.

Hur mycket kostar det att hyra en bil på STM flygplats?

Priserna för att hyra en bil i Santarém Flygplats varierar från $30.50 per dag till $30.50 per dag beroende på vald modell och hyresalternativ.

Vilken är den mest populära hyrbilen i Santarém Flygplats ?

Det fordon som oftast bokas av våra kunder i Santarém Flygplats är Fiat Novo Uno. Priset börjar från $30.50 på STM flygplats.

Vilken är den mest efterfrågade hyrbilsklassen i Santarém Flygplats STM?

EKONOMI är den biluthyrningsklass som oftast väljs av våra kunder på STM flygplats. Det billigaste fordonet EKONOMI på Santarém Flygplats är Fiat Novo Uno. Priset börjar från $30.50 per dag.

14CARS.com biluthyrningsapp för iOS och Android

Hitta en hyrbil nära mig, jämför priser och erbjudanden och hyr en bil som du kommer att älska. Det är snabbt och enkelt!