Billiga priser från över 900 biluthyrningleverantörer

ECONOMY hyrbilar som finns tillgängliga på Nosara Airport [NOB]

Kolla in våra fantastiska ECONOMY Nosara Airport biluthyrningserbjudanden och välj det lämpligaste erbjudandet för dig. Ta reda på hyrbilsmodeller, deras priser och leverantörer av ECONOMY hyrbilar som finns på NOB flygplats.

Ekonomi

Toyota Yaris

ECONOMY
M
5
5
2
Toyota Yaris

från

$16.94 per dag

Mini

Hyundai i10

ECONOMY
M
4
5
1
Hyundai i10

från

$16.06 per dag

Kompakt

Hyundai Accent

ECONOMY
M
5
5
3
Hyundai Accent

från

$16.43 per dag

Standard

Hyundai Elantra

ECONOMY
M
5
4
5
Hyundai Elantra

från

$19.85 per dag

Liten stadsjeep

Suzuki SX4

ECONOMY
M
4
3
2
Suzuki SX4

från

$29.08 per dag

Liten stadsjeep

Ford Escape

ECONOMY
A
5
5
3
Ford Escape

från

$96.71 per dag

Minibuss med 7 säten

Dodge Caravan

ECONOMY
A
7
5
1
Dodge Caravan

från

$88.24 per dag

Information om ECONOMY bilmodeller på Nosara Airport

Hyrbilsklassen kan också kallas "superminis" i Europa eller "subcompact" i Nordamerika. Ekonomibilar är vanligtvis lättare och mindre än standardbilar, men har både mer utrymme och komfort än minibilar.

Denna biluthyrningsklass är en bra kombination av lägre hyra och bra bränsleeffektivitet tack vare sin måttliga storlek. I sådana bilar kan vanligtvis upp till 4 passagerare resa bekvämt med ytterligare utrymme för bagage och personliga ägodelar.

Historiskt sett är ekonomiklassen en av de mest populära eftersom den är en billig lösning för att resa med vänner eller familj och göra personliga ärenden.

ECONOMY NOB Flygplatsuthyrning

ECONOMY biluthyrningsklasser på Nosara Airport erbjuder följande biluthyrningsmodeller: Toyota Yaris, eller liknande ECONOMY hyrbilar.

ECONOMY biluthyrningsställen nära Nosara Airport

Glöm inte att kolla in biluthyrningserbjudanden på plats och utanför flygplatser närmast Nosara Airport . Priserna och tillgången på bilar är vanligtvis olika. Se till att du gör det bästa valet.

Hyrbilar vid flygplatser i närheten av Nosara Airport [NOB] Uthyrningsplatser i städer nära Nosara Airport

Närliggande biluthyrningsplatser på flygplatser

Närliggande downtown biluthyrning platser

FAQ - ECONOMY hyra bil på Nosara Airport

Hur man bokar ECONOMY biluthyrning på Nosara Airport ?

Börja skriva in den nödvändiga upphämtningsplatsen och returadressen i sökformuläret och välj den lämpligaste från rullgardinslistan. Välj önskat datum och tid för uthyrningen. På sidan med sökresultat kan du filtrera och sortera alla biluthyrningserbjudanden utifrån din önskade hyrbilsklass.

Vad är den billigaste ECONOMY hyrbilen på NOB flygplats?

Den billigaste ECONOMY bilen på Nosara Airport är Toyota Yaris från ECONOMY. Det aktuella priset är $16.94 per dag.

Vad är den mest populära ECONOMY hyrbil på Nosara Airport [NOB] ?

De mest populära ECONOMY hyrbilen på Nosara Airport är närvarande Dodge Caravan. Det lägsta priset för detta fordon tillhandahålls av ECONOMY. Den kostar $88.24 per dag.

Hur mycket kommer jag att spendera på bränsle för ECONOMY bil på Nosara Airport?

Bensinpriserna nära NOB flygplats varierar från $3.34 till $4.68.

Du kommer alltså att spendera cirka $5.4 för att köra bil i 100 kilometer. En körning på 100 amerikanska mil i kostar cirka $8.65.

Vad behöver jag ha med mig när jag hämtar ut ECONOMY hyrbilen på Nosara Airport?

I allmänhet räcker det med att presentera:

  • Ett fullständigt körkort. Brittiska körkortsinnehavare måste också tillhandahålla fotokortet. Om ditt körkort inte är skrivet i det romerska alfabetet (det vill säga på arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska) måste du ta med dig ett internationellt körkort tillsammans med ditt nationella körkort.
  • Ett giltigt foto-ID (pass eller nationellt ID).
  • Ett giltigt kreditkort i huvudförarens namn. Den behövs för att förhandsauktorisera en biluthyrningsdeposition vid uthyrningsdisken.

Hur gammal måste jag vara för att hyra ECONOMY på Nosara Airport?

Du måste vanligtvis vara mellan 25 och 70 år gammal för att hyra en bilgrupp på flygplatsens flygplats. Åldersgränserna för biluthyrningsföretag i Nosara Airport varierar dramatiskt.

Om du inte omfattas av dessa åldersgränser kan du alltid hitta biluthyrare som tillåter dig att hyra ett fordon på villkor att du betalar en tilläggsavgift för unga förare eller äldre förare. Om inte kan du köpa en tilläggsförsäkring.

Är det möjligt att hyra ECONOMY bil för en enkel resa?

Ja, vissa leverantörer tillhandahåller ECONOMY hyrbilar på Nosara Airport. Var uppmärksam när du väljer leverantör. Om du letar efter envägsuthyrningar ska du vara beredd på att vissa restriktioner och tilläggsavgifter kan gälla. Glöm inte att kontakta företaget för att försäkra dig om att det finns tillgång till och att det kostar att hyra enkelbiljetter.

14CARS.com biluthyrningsapp för iOS och Android

Hitta en hyrbil nära mig, jämför priser och erbjudanden och hyr en bil som du kommer att älska. Det är snabbt och enkelt!