Billiga priser från över 900 biluthyrningleverantörer

Hyra bil på Clermont Ferrand Flygplats [CFE]

Med vår tabell nedan kan du enkelt jämföra hyrpriserna för olika biluthyrningsklasserbjudanden från världskända Leverantörer på Clermont Ferrand Flygplats.

För att förenkla ditt val ytterligare har vi markerat det billigaste hyrbilserbjudandet i rött för varje hyrbilsklass på CFE Clermont Ferrand Flygplatsygplats.

Ekonomi

Ekonomi

Kompakt

Kompakt

Standard

Standard

Fullstor

Fullstor

Lyx

Lyx

Minibuss

Minibuss

Liten stadsjeep

Liten stadsjeep

SIXT Rent A Car från$52.06 från$83.26 från$76.01 från$87.51 från$104.66 från$86.96 från$98.17
Hertz Car Hire från$80.75
Alamo från$48.35 från$49.57 från$60.30 från$52.03
Dollar Car Rental från$65.46 från$72.75

Bästa hyrbilsbolagen på Clermont Ferrand Flygplats [CFE]

Biluthyrningsfirmor i Clermont Ferrand Flygplats kan skilja sig avsevärt åt, inte bara när det gäller olika typer av hyrbilar och deras hyresvillkor, utan också när det gäller de genomsnittliga betygsresultaten från våra tidigare kunder.

Hertz Corporate

Hertz 246 reviews

8.1 / 10

SIXT Corporate

SIXT 88 reviews

8 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 440 reviews

7.9 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 133 reviews

7.8 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 181 reviews

7.8 / 10

Alamo EHI

Alamo 225 reviews

7.8 / 10

Enterprise Corporate

Enterprise 129 reviews

7.7 / 10

Dollar Corporate

Dollar 42 reviews

7.6 / 10

Du kommer att fascineras av utbudet av hyrbilar på CFE Clermont Ferrand Flygplatsygplats. De biluthyrningsklasser som finns tillgängliga i Clermont Ferrand Flygplats sträcker sig från EKONOMI, STANDARD, FULLSTOR, LYX, CABRIOLET, MINIBUSS, LITEN STADSJEEP till MINIBUSS MED 7 SäTEN, MINIBUSS MED 9 SäTEN. Det största utbudet av bilar på Clermont Ferrand Flygplats erbjuds av SIXT .

På Clermont Ferrand Flygplats kan du hitta rätt Leverantör för alla dina resor. Du hittar Leverantörer som erbjuder biluthyrning per timme, dag, vecka, kortsiktigt, månadsvis, långsiktigt och till och med enkelriktat. Du kan också hitta erbjudanden för unga förare i CFE Airport.

Uthyrningsplatser i närheten av Clermont Ferrand Flygplats CFE

Om du inte kan hitta ditt perfekta hyrbilsavtal på Clermont Ferrand Flygplats, kom ihåg att kolla in erbjudanden på andra upphämtningsplatser närmast CFE flygplats.

Utbudet av bilar är vanligtvis större på Clermont Ferrand Flygplats, men du kan hitta billigare erbjudanden på andra mindre populära upphämtningsplatser: små eller lokala flygplatser, järnvägsstationer, hamnar och centrumområden.

Clermont Ferrand Flygplats översikt över biluthyrningsflottan

BiluthyrningsLeverantörerna på CFE flygplats erbjuder ett stort utbud av fordon som passar för alla dina resor. Med hjälp av vår tabell nedan kan du enkelt hitta en bil som passar dina behov.

Biluthyrningsklass Bäst för Möjliga biluthyrningsmodeller
Mini Budgetresor med ensamresor eller resor med en vän i CLERMONT-FERRAND en med brist på parkeringsplatser. Smart, Fiat 500, Hyundai i10, Citroen DS3, Opel Adam, eller liknande.
Ekonomi Ett par eller två vänner som vill spara pengar på bränsle. Chevrolet Spark, Mitsubishi Mirage, eller liknande.
Kompakt 2-4 resenärer som behöver lite förvaringsutrymme Hyundai Accent, Nissan Versa, eller liknande.
Mellanliggande Små familjer eller grupper på upp till 5 vänner som vill utforska CLERMONT-FERRAND Nissan Sentra eller liknande.
Standard Långa resor med upp till 5 passagerare under en lugn och bekväm resa. Audi A4 eller liknande.
Fullstorlek Bekväm långkörning med familjen och tillräckligt med bagage Ford Taurus, Chevrolet Camaro, eller liknande.
7-sitsig Bilresor om ditt sällskap består av fler än 5 passagerare med litet bagage. Dodge Caravan, Toyota Sienna, eller liknande.
Minivan / 9-12 platser Familjeresor med mycket bagage Mercedes Viano, Mercedes Sprinter eller liknande.
Premium Affärsresor som börjar på Clermont Ferrand Flygplats Buick Lacrosse, Lincoln MKS eller liknande.
SUV Säkra och bekväma resor på motorväg eller i terräng Toyota Rav4, Audi Q5 eller liknande.
Lyx / Exotisk Särskilda tillfällen och körningar i ditt liv i CLERMONT-FERRAND Bentley, Rolls Royce, Ferrari, eller liknande.
Konvertibel Resor på egen hand eller tillsammans med din andra hälft för att känna friheten på CLERMONT-FERRAND vägar. Ford Mustang Cabriolet, Chrysler 200 Cabriolet, eller liknande.

Vanliga frågor - Hyr en bil på Clermont Ferrand Flygplats

Hur hyr man en bil på Clermont Ferrand Flygplats ?

Ange den nödvändiga hämtnings- och återlämningsplatsen i sökformuläret och välj önskat datum och tid för uthyrningen. När du har fått sökresultaten kan du filtrera dem utifrån dina önskade kriterier.

Hur mycket kostar det att hyra en bil på CFE flygplats?

Priserna för att hyra en bil i Clermont Ferrand Flygplats varierar från $47.39 per dag till $120.80 per dag beroende på vald modell och hyresalternativ.

Vilken är den mest populära hyrbilen i Clermont Ferrand Flygplats ?

Det fordon som oftast bokas av våra kunder i Clermont Ferrand Flygplats är Fiat 500. Priset börjar från $47.39 på CFE flygplats.

Vilken är den mest efterfrågade hyrbilsklassen i Clermont Ferrand Flygplats CFE?

är den biluthyrningsklass som oftast väljs av våra kunder på CFE flygplats. Det billigaste fordonet på Clermont Ferrand Flygplats är Peugeot 308. Priset börjar från $49.57 per dag.

Vilket är det bästa biluthyrningsföretaget på Clermont Ferrand Flygplats?

Det biluthyrningsföretag som för närvarande har högst användarbetyg i CFE är HERTZ CORPORATE med ett genomsnittligt betyg på 8.1/10.

Vilka biluthyrningsföretag har biluthyrningsdiskar på Clermont Ferrand Flygplats?

De biluthyrningsföretag som har tillgängliga biluthyrningsdiskar på Clermont Ferrand Flygplats är BUDGET, AVIS, SIXT, THRIFTY, HERTZ, ENTERPRISE, ALAMO, DOLLAR, EUROPCAR, NATIONAL .

14CARS.com biluthyrningsapp för iOS och Android

Hitta en hyrbil nära mig, jämför priser och erbjudanden och hyr en bil som du kommer att älska. Det är snabbt och enkelt!