Billiga priser från över 900 biluthyrningleverantörer

Hyra bil i Aachen

Jämför biluthyrningspriser på olika biluthyrningsklasserbjudanden från de mest pålitliga Leverantörerna i Aachen. Det billigaste biluthyrningserbjudandet för varje biluthyrningsklass som finns i Aachen är markerat med rött.

Ekonomi

Ekonomi

Kompakt

Kompakt

Standard

Standard

Fullstor

Fullstor

Lyx

Lyx

Minibuss

Minibuss

Liten stadsjeep

Liten stadsjeep

Flizzr från$102.67 från$45.55 från$135.95 från$178.41 från$80.03 från$64.00 från$61.27

Bästa biluthyrningsföretag för att hyra bil i Aachen

Biluthyrningsföretag i Aachen kan skilja sig avsevärt åt, inte bara när det gäller olika hyrbilar och deras uthyrningsvillkor, utan också när det gäller genomsnittliga betygsresultat från våra tidigare kunder.

Enterprise Corporate

Enterprise 87 reviews

8 / 10

SIXT Corporate

SIXT 77 reviews

7.9 / 10

Hertz Corporate

Hertz 173 reviews

7.9 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 235 reviews

7.9 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 187 reviews

7.5 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 48 reviews

7.1 / 10

Det finns ett stort utbud av hyrbilar i Aachen. Biluthyrningsklasser som kan hyras i Aachen varierar från EKONOMI, STANDARD, FULLSTOR, LYX, CABRIOLET, MINIBUSS, LITEN STADSJEEP till EXOTISK, MINIBUSS MED 7 SäTEN, MINIBUSS MED 9 SäTEN.

Den största samlingen av bilar i Aachen tillhandahålls av Enterprise Corporate.

I Aachen kan du hitta den bästa Leverantören för alla dina resor. SIXT Corporate, Hertz Corporate, EUROPCAR Corporate, erbjuder korttids-, tim-, dags-, långtids-, vecko-, månads- och till och med enkelbilsuthyrning. Du hittar också biluthyrning för förare under 21 och 25 år i Aachen.

Uthyrningsplatser i Aachen

För att hitta det bästa biluthyrningsavtalet i Aachen bör du kolla in biluthyrningar som inte bara finns på en plats för upphämtning och återlämning. Titta också på biluthyrningserbjudanden på andra närliggande platser: flygplatser, järnvägsstationer, hamnar och i centrum.

Aachen översikt över biluthyrningsflottanu

På grund av det stora antalet biluthyrningsLeverantörer i Aachen är bilparken representerad av ett stort antal olika fordon. Använd tabellen nedan för att få en bättre förståelse för vilket fordon som passar bäst för dig utifrån dina specifika krav.

Biluthyrningsklass Bäst för Möjliga biluthyrningsmodeller
Mini Relativt korta resor utan stora mängder bagage. Smart, Fiat 500, Hyundai i10, Citroen DS3, Opel Adam, eller liknande.
Ekonomi Resenärer som prioriterar billigare biluthyrning Chevrolet Spark, Mitsubishi Mirage, eller liknande.
Kompakt Människor som söker mindre bränslesnåla fordon. Hyundai Accent, Nissan Versa, eller liknande.
Mellanliggande De som behöver en bra kombination av pris och komfort i en hyrbil. Nissan Sentra, eller liknande.
Standard Bekvämt resande med en grupp på upp till 5 passagerare till ett överkomligt pris. Audi A4, eller liknande.
Fullstorlek De som letar efter stora kraftfulla bilar med gott om utrymme. Ford Taurus, Chevrolet Camaro, eller liknande.
7-sitsig Grupper av personer som behöver mer utrymme än vad som finns i vanliga 5-sitsiga bilar. Dodge Caravan, Toyota Sienna, eller liknande.
Minivan / 9-12 platser Familjeresor eller resor med många passagerare och mycket gods. Mercedes Viano, Mercedes Sprinter, eller liknande.
Premium Affärsresor och biluthyrning vid viktiga tillfällen Buick Lacrosse, Lincoln MKS, eller liknande.
SUV Resenärer som vill känna sig som en boss både på och utanför vägen Toyota Rav4, Audi Q5, eller liknande.
Lyx / Exotisk Personer som vill ha en förstklassig körupplevelse trots prislappen. Bentley, Rolls Royce, Ferrari, eller liknande.
Konvertibel Resa under varmt soligt väder och en känsla av frihet Ford Mustang Cabriolet, Chrysler 200 Cabriolet, eller liknande.

Vanliga frågor - Hyr en bil på Aachen

Hur hyr man en bil i Aachen ?

Ange den nödvändiga hämtnings- och återlämningsplatsen i sökformuläret och välj önskat datum och tid för uthyrningen. När du har fått sökresultaten kan du filtrera dem utifrån dina önskade kriterier.

Hur mycket kostar det att hyra bil i Aachen?

Priserna för att hyra en bil i Aachen varierar från $149.56 per dag till $296.03 per dag beroende på önskad modell, upphämtningsplats och hyresalternativ.

Vilken plats har den billigaste hyrbilen i Aachen?

Det billigaste hyrbilsavtalet i Aachen hittar du på Aachen - City Centre. Biluthyrningspriserna börjar från $149.56 på denna plats.

Vilken är den mest populära hyrbilen i Aachen ?

Det fordon som oftast bokas av våra kunder i Aachen är Volkswagen Touran. Priset börjar från $296.03 i Aachen.

Vilken är den mest efterfrågade hyrbilsklassen i Aachen?

LYX är den biluthyrningsklass som oftast väljs av våra kunder i Aachen. Det billigaste fordonet Mercedes E Class i Aachen är Mercedes E Class Priset börjar från $233.60 per dag.

Vilka biluthyrningsföretag finns i Aachen?

I Aachen kan du boka en bil hos välkända Leverantörer som AVIS, SIXT, HERTZ, THRIFTY, EUROPCAR, ENTERPRISE, INTERNATIONAL SUPPLIER, och BUDGET.

Vilken är den högst rankade biluthyrningsfirman i Aachen?

Det biluthyrningsföretag som för närvarande har högst användarbetyg i Aachen är Enterprise Corporate, med en genomsnittlig poäng på 8/10.

Kan jag betala min hyrbilsbokning med betalkort i Aachen?

Ja, du kan använda ett betalkort för att betala för onlinebokningen. När du hämtar bilen behöver du dock ett kreditkort utfärdat i huvudförarens namn för att täcka depositionen för hyrbilen.

Kan någon annan än jag köra min hyrbil?

Detta är möjligt om du väljer alternativet extra förare vid din bokning online. Oftast är detta ett betalalternativ som debiteras i biluthyrningsdisken.

Kan jag reservera en specifik hyrbilsmodell under min bokning?

Ja, erbjudanden som omfattar specifika bilmodeller markeras med en "Garanterad bilmodell"-skylt på sidan med sökresultat.

Ska jag köpa en tilläggsförsäkring för min hyrbil i Aachen ?

Om du inte tänker köpa en heltäckande försäkring är det alltså lämpligt att köpa en försäkring för att säkra din insättning. Du måste förse säljaren med ett kreditkort med ett tillräckligt stort belopp för bilens deposition. Men om det sker några uttag täcker försäkringsbolaget kostnaderna. Du kan köpa den här typen av försäkring när du bokar en hyrbil online på vår webbplats.