Billiga priser från över 900 biluthyrningleverantörer

Hyra bil på Ishigaki Flygplats [ISG]

Med vår tabell nedan kan du enkelt jämföra hyrpriserna för olika biluthyrningsklasserbjudanden från världskända Leverantörer på Ishigaki Flygplats.

För att förenkla ditt val ytterligare har vi markerat det billigaste hyrbilserbjudandet i rött för varje hyrbilsklass på ISG Ishigaki Flygplatsygplats.

Ekonomi

Ekonomi

Europcar från$52.42
Nissan Rent A Car från$52.40

Bästa hyrbilsbolagen på Ishigaki Flygplats [ISG]

Biluthyrningsfirmor i Ishigaki Flygplats kan skilja sig avsevärt åt, inte bara när det gäller olika typer av hyrbilar och deras hyresvillkor, utan också när det gäller de genomsnittliga betygsresultaten från våra tidigare kunder.

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 20 reviews

7.1 / 10

Times Japan

Times 10 reviews

7.1 / 10

Du kommer att fascineras av utbudet av hyrbilar på ISG Ishigaki Flygplatsygplats. De biluthyrningsklasser som finns tillgängliga i Ishigaki Flygplats sträcker sig från EKONOMI, STANDARD, FULLSTOR, LYX, CABRIOLET, MINIBUSS, LITEN STADSJEEP till EXOTISK, MINIBUSS MED 7 SäTEN, MINIBUSS MED 9 SäTEN. Det största utbudet av bilar på Ishigaki Flygplats erbjuds av NISSAN .

På Ishigaki Flygplats kan du hitta rätt Leverantör för alla dina resor. Du hittar Leverantörer som erbjuder biluthyrning per timme, dag, vecka, kortsiktigt, månadsvis, långsiktigt och till och med enkelriktat. Du kan också hitta erbjudanden för unga förare i ISG Airport.

Uthyrningsplatser i närheten av Ishigaki Flygplats ISG

Om du inte kan hitta ditt perfekta hyrbilsavtal på Ishigaki Flygplats, kom ihåg att kolla in erbjudanden på andra upphämtningsplatser närmast ISG flygplats.

Utbudet av bilar är vanligtvis större på Ishigaki Flygplats, men du kan hitta billigare erbjudanden på andra mindre populära upphämtningsplatser: små eller lokala flygplatser, järnvägsstationer, hamnar och centrumområden.

Ishigaki Flygplats översikt över biluthyrningsflottan

BiluthyrningsLeverantörerna på ISG flygplats erbjuder ett stort utbud av fordon som passar för alla dina resor. Med hjälp av vår tabell nedan kan du enkelt hitta en bil som passar dina behov.

Biluthyrningsklass Bäst för Möjliga biluthyrningsmodeller
Mini Budgetresor med ensamresor eller resor med en vän i ISHIGAKI en med brist på parkeringsplatser. Smart, Fiat 500, Hyundai i10, Citroen DS3, Opel Adam, eller liknande.
Ekonomi Ett par eller två vänner som vill spara pengar på bränsle. Chevrolet Spark, Mitsubishi Mirage, eller liknande.
Kompakt 2-4 resenärer som behöver lite förvaringsutrymme Hyundai Accent, Nissan Versa, eller liknande.
Mellanliggande Små familjer eller grupper på upp till 5 vänner som vill utforska ISHIGAKI Nissan Sentra eller liknande.
Standard Långa resor med upp till 5 passagerare under en lugn och bekväm resa. Audi A4 eller liknande.
Fullstorlek Bekväm långkörning med familjen och tillräckligt med bagage Ford Taurus, Chevrolet Camaro, eller liknande.
7-sitsig Bilresor om ditt sällskap består av fler än 5 passagerare med litet bagage. Dodge Caravan, Toyota Sienna, eller liknande.
Minivan / 9-12 platser Familjeresor med mycket bagage Mercedes Viano, Mercedes Sprinter eller liknande.
Premium Affärsresor som börjar på Ishigaki Flygplats Buick Lacrosse, Lincoln MKS eller liknande.
SUV Säkra och bekväma resor på motorväg eller i terräng Toyota Rav4, Audi Q5 eller liknande.
Lyx / Exotisk Särskilda tillfällen och körningar i ditt liv i ISHIGAKI Bentley, Rolls Royce, Ferrari, eller liknande.
Konvertibel Resor på egen hand eller tillsammans med din andra hälft för att känna friheten på ISHIGAKI vägar. Ford Mustang Cabriolet, Chrysler 200 Cabriolet, eller liknande.

Vanliga frågor - Hyr en bil på Ishigaki Flygplats

Hur hyr man en bil på Ishigaki Flygplats ?

Ange den nödvändiga hämtnings- och återlämningsplatsen i sökformuläret och välj önskat datum och tid för uthyrningen. När du har fått sökresultaten kan du filtrera dem utifrån dina önskade kriterier.

Hur mycket kostar det att hyra en bil på ISG flygplats?

Priserna för att hyra en bil i Ishigaki Flygplats varierar från $52.40 per dag till $52.40 per dag beroende på vald modell och hyresalternativ.

Vilken är den mest efterfrågade hyrbilsklassen i Ishigaki Flygplats ISG?

EKONOMI är den biluthyrningsklass som oftast väljs av våra kunder på ISG flygplats. Det billigaste fordonet EKONOMI på Ishigaki Flygplats är Nissan Note. Priset börjar från $52.40 per dag.

Vilket är det bästa biluthyrningsföretaget på Ishigaki Flygplats?

Det biluthyrningsföretag som för närvarande har högst användarbetyg i ISG är EUROPCAR FRANCHISE med ett genomsnittligt betyg på 7.1/10.

Vilka hyrbilsLeverantörer hämtar dig på Ishigaki Flygplats?

EUROPCAR, TIMES, erbjuder gratis bussresor från Ishigaki Flygplats till sina hyrbilskontor.

14CARS.com biluthyrningsapp för iOS och Android

Hitta en hyrbil nära mig, jämför priser och erbjudanden och hyr en bil som du kommer att älska. Det är snabbt och enkelt!