Billiga priser från över 900 biluthyrningleverantörer

SUV hyrbilar som finns tillgängliga på Whakatane Flygplats [WHK]

Kolla in våra fantastiska SUV Whakatane Flygplats biluthyrningserbjudanden och välj det lämpligaste erbjudandet för dig. Ta reda på hyrbilsmodeller, deras priser och leverantörer av SUV hyrbilar som finns på WHK flygplats.

Liten stadsjeep

Mitsubishi ASX

HERTZ
A
5
5
3
Mitsubishi ASX

från

$71.05 per dag

Liten stadsjeep

Toyota Highlander

HERTZ
A
5
5
6
Toyota Highlander

från

$153.70 per dag

Ekonomi

Holden Barina

HERTZ
A
5
5
2
Holden Barina

från

$64.29 per dag

Kompakt

Toyota Corolla

HERTZ
A
5
5
2
Toyota Corolla

från

$65.26 per dag

Minibuss med 7 säten

Kia Carnival

HERTZ
A
7
5
4
Kia Carnival

från

$93.80 per dag

Minibuss

Ford Ranger Double Cab

HERTZ
A
5
4
4
Ford Ranger Double Cab

från

$106.54 per dag

Minibuss

Renault Master Cargo Van

HERTZ
A
2
2
0
Renault Master Cargo Van

från

$106.77 per dag

Information om SUV bilmodeller på Whakatane Flygplats

En sport utility vehicle, mer känd under förkortningen SUV, är en stor bil med förhöjd markfrigång och gott om utrymme som vanligtvis är utrustad med fyrhjulsdrift. Bilar i den här hyresklassen är perfekta för aktiv turism och familjesemester utomhus.

Den tillgängliga fyrhjulsdriften tillsammans med en optimerad växellåda och en kraftfull motor gör SUV:s kapabel till bekväm terrängkörning. Det finns också gott om bagageutrymme och inredningsutrymme för att få plats med en stor mängd bagage eller utrustning som annars inte skulle få plats i ett mindre fordon.

Att köra en fyrhjulsdriven SUV är också mycket bekvämt och får dig definitivt att känna att du är den verkliga chefen på vägen.

SUV WHK Flygplatsuthyrning

SUV biluthyrningsklasser på Whakatane Flygplats erbjuder följande biluthyrningsmodeller: Mitsubishi ASX, Toyota Highlander, eller liknande SUV hyrbilar.

SUV biluthyrningsställen nära Whakatane Flygplats

Glöm inte att kolla in biluthyrningserbjudanden på plats och utanför flygplatser närmast Whakatane Flygplats . Priserna och tillgången på bilar är vanligtvis olika. Se till att du gör det bästa valet.

Hyrbilar vid flygplatser i närheten av Whakatane Flygplats [WHK] Uthyrningsplatser i städer nära Whakatane Flygplats

Närliggande downtown biluthyrning platser

FAQ - SUV hyra bil på Whakatane Flygplats

Hur man bokar SUV biluthyrning på Whakatane Flygplats ?

Börja skriva in den nödvändiga upphämtningsplatsen och returadressen i sökformuläret och välj den lämpligaste från rullgardinslistan. Välj önskat datum och tid för uthyrningen. På sidan med sökresultat kan du filtrera och sortera alla biluthyrningserbjudanden utifrån din önskade hyrbilsklass.

Vad är den billigaste SUV hyrbilen på WHK flygplats?

Den billigaste SUV bilen på Whakatane Flygplats är Mitsubishi ASX från HERTZ. Det aktuella priset är $71.05 per dag.

Hur mycket kommer jag att spendera på bränsle för SUV bil på Whakatane Flygplats?

Bensinpriserna nära WHK flygplats varierar från $3.97 till $5.28.

Du kommer alltså att spendera cirka $10.5 för att köra bil i 100 kilometer. En körning på 100 amerikanska mil i kostar cirka $16.9.

Vad behöver jag ha med mig när jag hämtar ut SUV hyrbilen på Whakatane Flygplats?

I allmänhet räcker det med att presentera:

  • Ett fullständigt körkort. Brittiska körkortsinnehavare måste också tillhandahålla fotokortet. Om ditt körkort inte är skrivet i det romerska alfabetet (det vill säga på arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska) måste du ta med dig ett internationellt körkort tillsammans med ditt nationella körkort.
  • Ett giltigt foto-ID (pass eller nationellt ID).
  • Ett giltigt kreditkort i huvudförarens namn. Den behövs för att förhandsauktorisera en biluthyrningsdeposition vid uthyrningsdisken.

Hur gammal måste jag vara för att hyra SUV på Whakatane Flygplats?

Du måste vanligtvis vara mellan 25 och 70 år gammal för att hyra en bilgrupp på flygplatsens flygplats. Åldersgränserna för biluthyrningsföretag i Whakatane Flygplats varierar dramatiskt.

Om du inte omfattas av dessa åldersgränser kan du alltid hitta biluthyrare som tillåter dig att hyra ett fordon på villkor att du betalar en tilläggsavgift för unga förare eller äldre förare. Om inte kan du köpa en tilläggsförsäkring.

Är det möjligt att hyra SUV bil för en enkel resa?

Ja, vissa leverantörer tillhandahåller SUV hyrbilar på Whakatane Flygplats. Var uppmärksam när du väljer leverantör. Om du letar efter envägsuthyrningar ska du vara beredd på att vissa restriktioner och tilläggsavgifter kan gälla. Glöm inte att kontakta företaget för att försäkra dig om att det finns tillgång till och att det kostar att hyra enkelbiljetter.

14CARS.com biluthyrningsapp för iOS och Android

Hitta en hyrbil nära mig, jämför priser och erbjudanden och hyr en bil som du kommer att älska. Det är snabbt och enkelt!