Billiga priser från över 900 biluthyrningleverantörer

Hyra bil i Baton Rouge LA

Jämför biluthyrningspriser på olika biluthyrningsklasserbjudanden från de mest pålitliga Leverantörerna i Baton Rouge. Det billigaste biluthyrningserbjudandet för varje biluthyrningsklass som finns i Baton Rouge är markerat med rött.

Ekonomi

Ekonomi

Standard

Standard

Liten stadsjeep

Liten stadsjeep

Kompakt

Kompakt

Lyx

Lyx

Minibuss

Minibuss

Fullstor

Fullstor

AVIS Car Rental från$152.86 från$198.44 från$157.86
Budget Car Rental från$107.83 från$107.83 från$163.87 från$111.41 från$187.72 från$113.80
Hertz Car Hire från$100.93 från$106.28 från$128.67
Enterprise från$108.05 från$113.08 från$150.73 från$151.98 från$151.27 från$149.15

Bästa biluthyrningsföretag för att hyra bil i Baton Rouge

Biluthyrningsföretag i Baton Rouge kan skilja sig avsevärt åt, inte bara när det gäller olika hyrbilar och deras uthyrningsvillkor, utan också när det gäller genomsnittliga betygsresultat från våra tidigare kunder.

Enterprise

Enterprise 162 reviews

8.2 / 10

Det finns ett stort utbud av hyrbilar i Baton Rouge. Biluthyrningsklasser som kan hyras i Baton Rouge varierar från EKONOMI, STANDARD, FULLSTOR, LYX, MINIBUSS, LITEN STADSJEEP till MINIBUSS MED 7 SäTEN.

Den största samlingen av bilar i Baton Rouge tillhandahålls av Enterprise.

I Baton Rouge kan du hitta den bästa Leverantören för alla dina resor. erbjuder korttids-, tim-, dags-, långtids-, vecko-, månads- och till och med enkelbilsuthyrning. Du hittar också biluthyrning för förare under 21 och 25 år i Baton Rouge.

Baton Rouge LA översikt över biluthyrningsflottanu

På grund av det stora antalet biluthyrningsLeverantörer i Baton Rouge är bilparken representerad av ett stort antal olika fordon. Använd tabellen nedan för att få en bättre förståelse för vilket fordon som passar bäst för dig utifrån dina specifika krav.

Biluthyrningsklass Bäst för Möjliga biluthyrningsmodeller
Mini Relativt korta resor utan stora mängder bagage. Smart, Fiat 500, Hyundai i10, Citroen DS3, Opel Adam, eller liknande.
Ekonomi Resenärer som prioriterar billigare biluthyrning Chevrolet Spark, Mitsubishi Mirage, eller liknande.
Kompakt Människor som söker mindre bränslesnåla fordon. Hyundai Accent, Nissan Versa, eller liknande.
Mellanliggande De som behöver en bra kombination av pris och komfort i en hyrbil. Nissan Sentra, eller liknande.
Standard Bekvämt resande med en grupp på upp till 5 passagerare till ett överkomligt pris. Audi A4, eller liknande.
Fullstorlek De som letar efter stora kraftfulla bilar med gott om utrymme. Ford Taurus, Chevrolet Camaro, eller liknande.
7-sitsig Grupper av personer som behöver mer utrymme än vad som finns i vanliga 5-sitsiga bilar. Dodge Caravan, Toyota Sienna, eller liknande.
Minivan / 9-12 platser Familjeresor eller resor med många passagerare och mycket gods. Mercedes Viano, Mercedes Sprinter, eller liknande.
Premium Affärsresor och biluthyrning vid viktiga tillfällen Buick Lacrosse, Lincoln MKS, eller liknande.
SUV Resenärer som vill känna sig som en boss både på och utanför vägen Toyota Rav4, Audi Q5, eller liknande.
Lyx / Exotisk Personer som vill ha en förstklassig körupplevelse trots prislappen. Bentley, Rolls Royce, Ferrari, eller liknande.
Konvertibel Resa under varmt soligt väder och en känsla av frihet Ford Mustang Cabriolet, Chrysler 200 Cabriolet, eller liknande.

Vanliga frågor - Hyr en bil på Baton Rouge

Hur hyr man en bil i Baton Rouge LA?

Ange den nödvändiga hämtnings- och återlämningsplatsen i sökformuläret och välj önskat datum och tid för uthyrningen. När du har fått sökresultaten kan du filtrera dem utifrån dina önskade kriterier.

Hur mycket kostar det att hyra bil i Baton Rouge?

Priserna för att hyra en bil i Baton Rouge varierar från $100.93 per dag till $198.44 per dag beroende på önskad modell, upphämtningsplats och hyresalternativ.

Vilken plats har den billigaste hyrbilen i Baton Rouge?

Det billigaste hyrbilsavtalet i Baton Rouge hittar du på Baton Rouge. Biluthyrningspriserna börjar från $100.93 på denna plats.

Vilka biluthyrningsföretag finns i Baton Rouge?

I Baton Rouge kan du boka en bil hos välkända Leverantörer som och ENTERPRISE.

Vilken är den högst rankade biluthyrningsfirman i Baton Rouge?

Det biluthyrningsföretag som för närvarande har högst användarbetyg i Baton Rouge är Enterprise, med en genomsnittlig poäng på 8.2/10.

Vad är bensinpriset i Baton Rouge?

Bensinpriset i Baton Rouge varierar från $2.00 till $2.64.

Kan jag betala min hyrbilsbokning med betalkort i Baton Rouge?

Ja, du kan använda ett betalkort för att betala för onlinebokningen. När du hämtar bilen behöver du dock ett kreditkort utfärdat i huvudförarens namn för att täcka depositionen för hyrbilen.

Kan någon annan än jag köra min hyrbil?

Detta är möjligt om du väljer alternativet extra förare vid din bokning online. Oftast är detta ett betalalternativ som debiteras i biluthyrningsdisken.

Kan jag reservera en specifik hyrbilsmodell under min bokning?

Ja, erbjudanden som omfattar specifika bilmodeller markeras med en "Garanterad bilmodell"-skylt på sidan med sökresultat.

Ska jag köpa en tilläggsförsäkring för min hyrbil i Baton Rouge LA?

Om du inte tänker köpa en heltäckande försäkring är det alltså lämpligt att köpa en försäkring för att säkra din insättning. Du måste förse säljaren med ett kreditkort med ett tillräckligt stort belopp för bilens deposition. Men om det sker några uttag täcker försäkringsbolaget kostnaderna. Du kan köpa den här typen av försäkring när du bokar en hyrbil online på vår webbplats.