Billiga priser från över 900 biluthyrningleverantörer

Hyra bil i Salt Lake City UT

Jämför biluthyrningspriser på olika biluthyrningsklasserbjudanden från de mest pålitliga Leverantörerna i Salt Lake City. Det billigaste biluthyrningserbjudandet för varje biluthyrningsklass som finns i Salt Lake City är markerat med rött.

Ekonomi

Ekonomi

Kompakt

Kompakt

Standard

Standard

Fullstor

Fullstor

Minibuss

Minibuss

Liten stadsjeep

Liten stadsjeep

Lyx

Lyx

Alamo från$52.05 från$51.13 från$204.93 från$94.87 från$74.36
AVIS Car Rental från$110.28 från$76.24 från$73.09
Thrifty Car Rental från$44.63 från$44.50 från$44.00 från$50.47 från$94.80 från$73.74
Budget Car Rental från$184.59 från$197.62

Bästa biluthyrningsföretag för att hyra bil i Salt Lake City

Biluthyrningsföretag i Salt Lake City kan skilja sig avsevärt åt, inte bara när det gäller olika hyrbilar och deras uthyrningsvillkor, utan också när det gäller genomsnittliga betygsresultat från våra tidigare kunder.

Enterprise

Enterprise 108 reviews

8.1 / 10

Hertz Corporate

Hertz 152 reviews

7.8 / 10

AVIS ABG

AVIS 112 reviews

6.9 / 10

Det finns ett stort utbud av hyrbilar i Salt Lake City. Biluthyrningsklasser som kan hyras i Salt Lake City varierar från EKONOMI, STANDARD, FULLSTOR, LYX, CABRIOLET, MINIBUSS, LITEN STADSJEEP till EXOTISK, MINIBUSS MED 7 SäTEN.

Den största samlingen av bilar i Salt Lake City tillhandahålls av Enterprise.

I Salt Lake City kan du hitta den bästa Leverantören för alla dina resor. Hertz Corporate, AVIS ABG, erbjuder korttids-, tim-, dags-, långtids-, vecko-, månads- och till och med enkelbilsuthyrning. Du hittar också biluthyrning för förare under 21 och 25 år i Salt Lake City.

Salt Lake City UT översikt över biluthyrningsflottanu

På grund av det stora antalet biluthyrningsLeverantörer i Salt Lake City är bilparken representerad av ett stort antal olika fordon. Använd tabellen nedan för att få en bättre förståelse för vilket fordon som passar bäst för dig utifrån dina specifika krav.

Biluthyrningsklass Bäst för Möjliga biluthyrningsmodeller
Mini Relativt korta resor utan stora mängder bagage. Smart, Fiat 500, Hyundai i10, Citroen DS3, Opel Adam, eller liknande.
Ekonomi Resenärer som prioriterar billigare biluthyrning Chevrolet Spark, Mitsubishi Mirage, eller liknande.
Kompakt Människor som söker mindre bränslesnåla fordon. Hyundai Accent, Nissan Versa, eller liknande.
Mellanliggande De som behöver en bra kombination av pris och komfort i en hyrbil. Nissan Sentra, eller liknande.
Standard Bekvämt resande med en grupp på upp till 5 passagerare till ett överkomligt pris. Audi A4, eller liknande.
Fullstorlek De som letar efter stora kraftfulla bilar med gott om utrymme. Ford Taurus, Chevrolet Camaro, eller liknande.
7-sitsig Grupper av personer som behöver mer utrymme än vad som finns i vanliga 5-sitsiga bilar. Dodge Caravan, Toyota Sienna, eller liknande.
Minivan / 9-12 platser Familjeresor eller resor med många passagerare och mycket gods. Mercedes Viano, Mercedes Sprinter, eller liknande.
Premium Affärsresor och biluthyrning vid viktiga tillfällen Buick Lacrosse, Lincoln MKS, eller liknande.
SUV Resenärer som vill känna sig som en boss både på och utanför vägen Toyota Rav4, Audi Q5, eller liknande.
Lyx / Exotisk Personer som vill ha en förstklassig körupplevelse trots prislappen. Bentley, Rolls Royce, Ferrari, eller liknande.
Konvertibel Resa under varmt soligt väder och en känsla av frihet Ford Mustang Cabriolet, Chrysler 200 Cabriolet, eller liknande.

Vanliga frågor - Hyr en bil på Salt Lake City

Hur hyr man en bil i Salt Lake City UT?

Ange den nödvändiga hämtnings- och återlämningsplatsen i sökformuläret och välj önskat datum och tid för uthyrningen. När du har fått sökresultaten kan du filtrera dem utifrån dina önskade kriterier.

Hur mycket kostar det att hyra bil i Salt Lake City?

Priserna för att hyra en bil i Salt Lake City varierar från $36.75 per dag till $103.48 per dag beroende på önskad modell, upphämtningsplats och hyresalternativ.

Vilken plats har den billigaste hyrbilen i Salt Lake City?

Det billigaste hyrbilsavtalet i Salt Lake City hittar du på Salt Lake City. Biluthyrningspriserna börjar från $36.75 på denna plats.

Vilka biluthyrningsföretag finns i Salt Lake City?

I Salt Lake City kan du boka en bil hos välkända Leverantörer som AVIS, HERTZ, och ENTERPRISE.

Vilken är den högst rankade biluthyrningsfirman i Salt Lake City?

Det biluthyrningsföretag som för närvarande har högst användarbetyg i Salt Lake City är Enterprise, med en genomsnittlig poäng på 8.1/10.

Vad är bensinpriset i Salt Lake City?

Bensinpriset i Salt Lake City varierar från $2.37 till $3.10.

Kan jag betala min hyrbilsbokning med betalkort i Salt Lake City?

Ja, du kan använda ett betalkort för att betala för onlinebokningen. När du hämtar bilen behöver du dock ett kreditkort utfärdat i huvudförarens namn för att täcka depositionen för hyrbilen.

Kan någon annan än jag köra min hyrbil?

Detta är möjligt om du väljer alternativet extra förare vid din bokning online. Oftast är detta ett betalalternativ som debiteras i biluthyrningsdisken.

Kan jag reservera en specifik hyrbilsmodell under min bokning?

Ja, erbjudanden som omfattar specifika bilmodeller markeras med en "Garanterad bilmodell"-skylt på sidan med sökresultat.

Ska jag köpa en tilläggsförsäkring för min hyrbil i Salt Lake City UT?

Om du inte tänker köpa en heltäckande försäkring är det alltså lämpligt att köpa en försäkring för att säkra din insättning. Du måste förse säljaren med ett kreditkort med ett tillräckligt stort belopp för bilens deposition. Men om det sker några uttag täcker försäkringsbolaget kostnaderna. Du kan köpa den här typen av försäkring när du bokar en hyrbil online på vår webbplats.