Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

HERTZ leiebiler på Kelowna - Lufthavn [YLW]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode HERTZ leiebilavtalene på Kelowna - Lufthavn. Legg merke til disse tilbudene på [YLW] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Kompaktbil

Chevrolet Sonic

hertz
A
5
4
3
Chevrolet Sonic

fra

$97.21 per dag

Standardbil

Toyota Corolla

hertz
A
5
4
4
Toyota Corolla

fra

$97.36 per dag

SUV

Jeep Grand Cherokee

hertz
A
5
5
4
Jeep Grand Cherokee

fra

$129.08 per dag

Minibuss

Dodge Caravan

hertz
A
7
5
3
Dodge Caravan

fra

$165.34 per dag

Luksusbil

Chrysler 300

avis
A
5
4
3
Chrysler 300

fra

$94.85 per dag

Luksusbil

Nissan Maxima

enterprise
A
5
4
3
Nissan Maxima

fra

$109.51 per dag

Standardbil

Volkswagen Jetta

enterprise
A
5
4
4
Volkswagen Jetta

fra

$96.45 per dag

Standardbil

BMW 3 Series

enterprise
A
5
4
4
BMW 3 Series

fra

$124.73 per dag

Kompaktbil

Hyundai Accent

enterprise
A
5
4
3
Hyundai Accent

fra

$96.46 per dag

Økonomibil

Chevrolet Spark

enterprise
A
5
4
2
Chevrolet Spark

fra

$96.46 per dag

Full størrelsebil

Chevrolet Impala

avis
A
5
4
4
Chevrolet Impala

fra

$108.08 per dag

SUV

Chevrolet Trax

enterprise
A
5
3
2
Chevrolet Trax

fra

$109.30 per dag

SUV

BMW X3

enterprise
A
5
5
4
BMW X3

fra

$268.59 per dag

Konvertibel biler

Ford Mustang Convertible

budget
A
4
2
2
Ford Mustang Convertible

fra

$139.34 per dag

Minibuss

Chevrolet Silverado

enterprise
A
4
4
0
Chevrolet Silverado

fra

$176.33 per dag

Informasjon om HERTZ på Kelowna - Lufthavn

I tabellen nedenfor finner du informasjon om HERTZ som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Kelowna - Lufthavn [YLW].

Hertz Car Hire

Firmanavn:

Hertz Car Hire

Adresse:

5533 Airport Way, Kelowna, V1V 1S1, BC, British Columbia

Telefon:

2504910165

Hentetype

Gratis shuttlebuss

Bonuser

  • - Flyplasstillegg
  • - Ubegrenset antall mil

De beste bilutleiefirmaene på Kelowna - Lufthavn-Flyplass [YLW]

Alternativt til HERTZ, er det andre tilgjengelige lokale og internasjonale bilutleie byråer som opererer på Kelowna - Lufthavn [YLW]. Sørg for å se etter spesialer, rabatter, eller kuponger fra disse verdens-klarerte bil leverandører og velge det beste alternativet for deg.

NATIONAL ehi

NATIONAL 39 reviews

8.9 / 10

Enterprise

Enterprise 130 reviews

8.4 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 188 reviews

8.2 / 10

DOLLAR (CA)

DOLLAR 338 reviews

8.1 / 10

AVIS ABG

AVIS 162 reviews

8 / 10

THRIFTY

THRIFTY 323 reviews

8 / 10

Hvis du trenger en liten bil for din neste biltur fra Kelowna - Lufthavn [YLW] Flyplass, bør du se nærmere på bilutleie avtaler fra ENTERPRISE. De gir den største mengden av biler av ØKONOMIBIL og Bilutleieklassen på Kelowna - Lufthavn.

Et stort antall medium biler er levert av ENTERPRISE og AVIS på Kelowna - Lufthavn . Vær oppmerksom på disse leverandørene dersom du ønsker å få den beste verdien på kjøretøy av STANDARDBIL og FULL STøRRELSEBIL bilutleieklasser.

For å finne de beste SUV bilutleieavtale på Kelowna - Lufthavn [YLW], ta en titt på SUV fra ENTERPRISE. Denne leverandøren tilbyr en stor samling av SUV biler på Kelowna - Lufthavn.

Hvis du er ute etter en stor bil på Kelowna - Lufthavn, bør du vurdere avtaler fra ENTERPRISE. De gir mye av 7-SETERS, MINIBUSS.

For de av dere som ønsker å kjøre et luksus kjøretøy på Kelowna - Lufthavn, bør du undersøke tilbud fra AVIS. De presenterer nok LUKSUSBIL, EKSOTISKE BILER og KONVERTIBEL BILER biler på Kelowna - Lufthavn for å tilfredsstille alle dine innfall.

HERTZ Kelowna - Lufthavn bilutleie biloversikt

HERTZ på Kelowna - Lufthavn YLW gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Compact, Standard, Suv, Van, Luxury, Economy, Fullsize, Convertible, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Kelowna - Lufthavn, være klar til å plukke opp og Chevrolet Spark , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få Chevrolet Sonic, og Hyundai Accent , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en Standardbil klasse bil med "eller lignende" skilt fra HERTZ på Kelowna - Lufthavn, kan du plukke opp Toyota Corolla, Volkswagen Jetta, og BMW 3 Series .

HERTZ Full størrelsebil bilutleie klasse på Kelowna - Lufthavn inkludererfølgende bilutleie modeller: og Chevrolet Impala .

Når du bestiller en bil av SUV bilutleie klasse fra HERTZ på Kelowna - Lufthavn, vil du få en av følgende biler: Jeep Grand Cherokee, Chevrolet Trax, og BMW X3 .

Luksusbil bilutleie klasse levert av HERTZ Kelowna - Lufthavn består av følgende bilmodeller: Chrysler 300, og Nissan Maxima .

Etter å ha valgt Konvertibel biler Bilutleie klasse fra HERTZ Kelowna - Lufthavn, de tilgjengelige bilmodeller vil være og Ford Mustang Convertible .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

HERTZ tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra HERTZ på Kelowna - Lufthavn for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Kelowna - Lufthavn, den mest egnede bilen fra HERTZ Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra HERTZ på Kelowna - Lufthavn for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra HERTZ på Kelowna - Lufthavn.
  • For unge sjåfører har HERTZ også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra HERTZ på Kelowna - Lufthavn.

FAQ - HERTZ leiebil på Kelowna - Lufthavn

Hvordan leie en bil fra HERTZ på Kelowna - Lufthavn ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra HERTZ på YLW Flyplass?

Den billigste bilen fra HERTZ på Kelowna - Lufthavn er Chevrolet Sonic. Gjeldende relevante pris er $97.21 per dag.

Hva er bensin prisen i nærheten av Kelowna - Lufthavn Airport?

Bensin prisene i nærheten av YLW Flyplass varierer fra $3.48 til $4.18.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Kelowna - Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Kelowna - Lufthavn Airport [YLW]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Kelowna - Lufthavn ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!