Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

Bilutleiepriser på Tammerfors

Sammenlikn bilutleiepriser på ulike bilutleieklassetilbud fra de mest pålitelige forhandlerne i Tammerfors. Det billigste leietilbudet for hver bilutleieklasse som er tilgjengelig i Tammerfors er merket i rødt.

Økonomibil

Økonomibil

Kompaktbil

Kompaktbil

Standardbil

Standardbil

Full størrelsebil

Full størrelsebil

Minibuss

Minibuss

Luksusbil

Luksusbil

SUV

SUV

AVIS Car Rental fra$41.73 fra$43.44 fra$56.26 fra$95.74 fra$83.49
Budget Car Rental fra$136.49
SIXT Rent A Car fra$61.51 fra$69.18 fra$82.63 fra$161.65 fra$379.18 fra$78.96
Hertz Car Hire fra$56.73 fra$75.27 fra$135.18

De beste bilutleiefirmaene på Tammerfors

Bilutleiefirmaer i Tammerfors kan variere kraftig, ikke bare i utvalget av leiebiler og bilutleievilkår, men også i gjennomsnittlige tilbakemeldingsrater som gis av våre tidligere kunder.

BUDGET EMEA Franchise

BUDGET 6 reviews

9.1 / 10

Hertz Corporate

Hertz 9 reviews

8.9 / 10

SIXT Franchise

SIXT 14 reviews

8.7 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 6 reviews

8.4 / 10

Avis Europe Franchise

Avis 18 reviews

8.1 / 10

Scandia Rent

Scandia 14 reviews

7.6 / 10

Det finnes et gigantisk utvalg av leiebiler i Tammerfors. Billeieklasser som kan leies i Tammerfors rangeres fra ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, FULL STøRRELSEBIL, LUKSUSBIL, KONVERTIBEL BILER, MINIBUSS, SUV til EKSOTISKE BILER, 7-SETERS, 9-SETERS. Den største samlingen av biler i Tammerfors tilbys av SIXT.

I Tammerfors kan du finne den beste leverandøren til hvilken som helst av turene dine. AVIS, SIXT, EUROPCAR, BUDGET, HERTZ, GREEN MOTION og SCANDIA RENT tilbyr kortvarige, timelange, daglige, langvarige, ukentlige, månedlige og til og med enveis bilutleietilbud. Du kan også finne bilutleie for bilførere under 21 og 25 år i Tammerfors.

Bilutleiesteder nær Tammerfors

For å finne de beste bilutleietilbudene i Tammerfors, burde du sjekke ut andre muligheter enn bare ett hente- og leveringssted. Ta også en titt på bilutleietilbud andre steder som er nærme: flyplasser, togstasjoner, havner og i sentrum.

Tammerfors Bilutleie Flåte Oversikt

På grunn av det store antallet bilutleiefirmaer i Tammerfors, er bilflåten representert av et gigantisk utvalg av ulike biler. Vennligst bruk tabellen nedenfor for å få bedre oversikt over hvilken bil som passer deg og dine spesifikke krav best.

Bilutleieklasse Best for Mulige bilutleiemodeller
Minibil Relativt korte turer uten mye bagasje Hyundai i10, Skoda Citigo, eller liknende
Økonomibil Reisende som prioriterer billigere bilutleie Nissan Micra, Mini One, eller liknende
Kompaktbil Folk som ser etter mindre, drivstoffeffektive kjøretøy Nissan Pulsar, Tesla Model S, eller liknende
Mellomklassebil De som trenger en flott kombinasjon av pris og komfort i en leiebil Nissan Sentra, eller liknende
Standardbil Komfortabel reise med en gruppe på opptil 5 passasjerer til en rimelig pris Skoda Octavia, Audi A4, eller liknende
Full størrelsebil De som ser etter store, kraftige biler med mer enn nok plass Volvo S60, Mercedes E Class, eller liknende
7-seters Grupper med mennesker som trenger mer plass enn det som tilbys i en vanlig 5 seter Seat Alhambra, Volkswagen Caddy, eller liknende
Minibuss / 9-12 seater Familieturer eller reiser med mange passasjerer eller mye bagasje Skoda Yeti, Citroen Jumper, eller liknende
Premium Forretningsreisende og bilutleie til spesielle anledninger Buick Lacrosse, Lincoln MKS, eller liknende
SUV Reisende som vil føle seg som sjefen både på og av veien Nissan Juke, Audi Q5, eller liknende
Luksusbil / Eksotiske biler De som ser etter den aller beste kjøreopplevelsen på tross av prislappen Mercedes S Class, eller liknende
Konvertibel biler Reiser i varmt, solfylt vær og følelse av frihet Mercedes C Class Convertible, eller liknende

FAQ – Lei en bil ved Tammerfors

Hvordan leier jeg bil i Tammerfors?

Skriv inn hente- og leveringsplassen du trenger i søkefeltet, og velg dato og tid for leie. Etter at du får opp søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukne kriterier.

Hvor mye koster det å leie en bil i Tammerfors?

Prisene for leie av bil i Tammerfors varierer fra $34.39 per dag til $379.18 per dag avhengig av ønsket modell, henteplass og leiemuligheter.

Hvilke steder finner jeg de billigste bilutleiene i Tammerfors?

Det billigste bilutleietilbudet i Tammerfors kan finnes i Tampere. Bilutleieprisene begynner fra $34.39 på dette stedet.

Hvilken er den mest etterspurte bilutleieklassen i Tammerfors?

MINIBUSS er bilutleieklassen som oftest velges blant kundene våre i Tammerfors. Det billigste MINIBUSS kjøretøyet i Tammerfors er Skoda Yeti. Prisen begynner fra $83.49 per dag.

Hvilke bilutleiefirmaer finnes i Tammerfors?

I Tammerfors kan du leie en bil fra velkjente leverandører som ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, FULL STøRRELSEBIL, LUKSUSBIL, KONVERTIBEL BILER, MINIBUSS, SUV, EKSOTISKE BILER, 7-SETERS, og 9-SETERS.

Hvilket er det høyest rangerte bilutleiefirmaet i Tammerfors?

Bilutleiefirmaet som for øyeblikket har den høyeste brukerrangeringen i Tammerfors er BUDGET EMEA Franchise med en gjennomsnittsrangering på 9.1/10.

Hva er bensinprisen i Tammerfors?

Bensinprisene i Tammerfors varierer fra $6.18 til $6.92.

Kan jeg betale for billeiereservasjonen min med bankkort i Tammerfors?

Ja, du kan bruke bankkort til å betale for nettbaserte reservasjoner. Haken er at du under bilhentingen vil trenge et kredittkort i navnet til hovedføreren av bilen for å dekke billeiedepositumet.

Kan noen andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette kan være mulig om du velger tilleggsførervalget mens du reserverer på nett. Mesteparten av tiden må du betale ekstra for dette valget og vil bli trukket ved bilutleiedisken.

Kan jeg reservere en spesifikk bilutleiemodell under reservasjonen min?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell” merke på søkeresultatsiden.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for leie av bil i Tammerfors?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for depositumet ditt. Du vil måtte gi leverandøren din et kredittkort med nok penger tilgjengelig for å betale bildepositumet. Om uttak av disse skjer, vil forsikringsselskapet dekke kostandene. Du kan kjøpe denne typen forsikring gjennom leiebestilling på nett eller på nettsiden vår.