Goedkope prijzen van meer dan 900 autoverhuur leveranciers

Huurautotarieven in Tampere

Vergelijk de prijzen van de verschillende autoverhuur klasse aanbiedingen van de meest betrouwbare aanbieders in Tampere. Het goedkoopste autoverhuur aanbod van elke autoverhuur klasse die beschikbaar is in Tampere is in het rood aangegeven.

Economy

Economy

Compact

Compact

Standaard

Standaard

Grote middenklasse

Grote middenklasse

Minibus

Minibus

Luxe

Luxe

SUV

SUV

AVIS Car Rental from$41.73 from$43.44 from$56.26 from$95.74 from$83.49
Budget Car Rental from$136.49
SIXT Rent A Car from$61.51 from$69.18 from$82.63 from$161.65 from$379.18 from$78.96
Hertz Car Hire from$56.73 from$75.27 from$135.18

Beste autoverhuurders in Tampere

Autoverhuurbedrijven in Tampere kunnen aanzienlijk verschillen, niet alleen in het soort huurauto's en huurvoorwaarden, maar ook in de gemiddelde beoordelingsscores van onze klanten.

BUDGET EMEA Franchise

BUDGET 6 reviews

9.1 / 10

Hertz Corporate

Hertz 9 reviews

8.9 / 10

SIXT Franchise

SIXT 14 reviews

8.7 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 6 reviews

8.4 / 10

Avis Europe Franchise

Avis 18 reviews

8.1 / 10

Scandia Rent

Scandia 14 reviews

7.6 / 10

Er is een grote verscheidenheid aan huurauto's in Tampere. Autoverhuur klassen die kunnen worden gehuurd in Tampere variëren van ECONOMY, STANDAARD, GROTE MIDDENKLASSE, LUXE, CABRIO, MINIBUS, SUV tot EXOTISCH, 7-ZITTER, 9-ZITTER. De grootste collectie auto's in Tampere komt van SIXT.

Autoverhuurlocaties in de buurt van Tampere

Om de beste autoverhuur deal in Tampere te vinden, moet u bij het boeken niet alleen kijken naar de in ophaal- en afleverlocatie van de huurauto. Bekijk ook het autoverhuur aanbod op andere plaatsen in de buurt: luchthavens, treinstations, havens en in het centrum van de stad.

Tampere Overzicht Huurautovloot

Door een groot aantal autoverhuurbedrijven in Tampere, is het wagenpark heel erg gevarieerd en zijn er veel verschillende soorten voertuigen die u kunt huren. Gebruik de onderstaande tabel om een beter inzicht te krijgen in welk voertuig het beste bij u past op basis van uw specifieke wensen.

Autoklasse Geschikt voor Mogelijke automodellen
Mini Relatief korte ritten zonder grote hoeveelheden bagage Hyundai i10, Skoda Citigo, of gelijkwaardig
Economy Reizigers die de voorkeur geven aan een goedkopere huurauto Nissan Micra, Mini One, of gelijkwaardig
Compact Mensen die op zoek zijn naar kleinere, zuinigere voertuigen Nissan Pulsar, Tesla Model S, of gelijkwaardig
Middenklasse Voor mensen die behoefte hebben aan een geweldige combinatie van prijs en comfort Nissan Sentra, of gelijkwaardig
Standaard Comfortabel reizen met een groep van maximaal 5 personen tegen een betaalbaar tarief Skoda Octavia, Audi A4, of gelijkwaardig
Grote middenklasse Voor wie op zoek is naar een grote, krachtige auto met veel bagageruimte Volvo S60, Mercedes E Class, of gelijkwaardig
7-zitter Groepen mensen die meer ruimte nodig hebben dan de standaard 5-zitters Seat Alhambra, Volkswagen Caddy, of gelijkwaardig
Minibus / 9-12 seater Familiereizen of reizen met veel passagiers en bagage Skoda Yeti, Citroen Jumper, of gelijkwaardig
Premium Zakelijk reizen en autohuur voor belangrijke gelegenheden Buick Lacrosse, Lincoln MKS, of gelijkwaardig
SUV Voor dat 'king of the road' gevoel, zowel op de weg als offroad Nissan Juke, Audi Q5, of gelijkwaardig
Luxe / Exotisch Voor mensen die op zoek zijn naar de beste rijervaring ondanks het prijskaartje Mercedes S Class, of gelijkwaardig
Cabrio Voor reizen bij warm en zonnig weer en een gevoel van vrijheid Mercedes C Class Convertible, of gelijkwaardig

FAQ – Autohuur in Tampere

Hoe een auto te huren op Tampere?

Voer in het zoekformulier de benodigde afhaal- en inleverlocatie in en selecteer de gewenste datum en huurperiode. Nadat u de zoekresultaten heeft ontvangen, kunt u deze filteren op basis van de door u gewenste criteria.

Hoeveel kost het om een auto te huren in Tampere?

De prijzen voor het huren van een auto in Tampere variëren van $34.39 per dag tot $379.18 per dag op basis van het gekozen model en de gekozen opties.

Welke locatie heeft de goedkoopste autohuur in Tampere ?

De goedkoopste autohuur in Tampere is te vinden in Tampere. De prijzen van de huurauto's beginnen vanaf $34.39 op deze locatie.

Wat is de meest aangevraagde autoverhuurklasse in Tampere?

MINIBUS is de autoverhuur klasse die het vaakst wordt gekozen door onze klanten in Tampere. Het goedkoopste MINIBUS voertuig in Tampere is Skoda Yeti. De prijs begint bij $83.49 per dag.

Welke autoverhuurbedrijven zijn actief in Tampere?

In Tampere kunt u een auto boeken bij bekende aanbieders als ECONOMY, STANDAARD, GROTE MIDDENKLASSE, LUXE, CABRIO, MINIBUS, SUV, EXOTISCH, 7-ZITTER, en 9-ZITTER.

Wat is het hoogst gewaardeerde autoverhuurbedrijf in Tampere?

Het autoverhuurbedrijf dat momenteel de hoogste gebruikerswaardering in Tampere heeft, is BUDGET EMEA Franchise met een gemiddelde score van 9.1/10.

Wat is de benzineprijs in Tampere?

De benzineprijzen in Tampere variëren van $6.18 tot $6.92.

Kan ik mijn huur-auto-reservering met een pinpas betalen in Tampere?

Ja, u kunt met een pinpas betalen voor de online reservering. Maar bij het ophalen van uw auto hebt u een creditcard nodig die op naam van de hoofdbestuurder is uitgegeven om de borg voor de autohuur te dekken.

Kan iemand anders dan ik met mijn huurauto rijden?

Dit is mogelijk als u tijdens uw online-reservering de optie extra bestuurder selecteert. Meestal is dit een betaalde optie die bij de autoverhuurbalie in rekening wordt gebracht.

Kan ik tijdens mijn reservering een specifiek automodel reserveren?

Ja, aanbiedingen met specifieke automodellen zijn op de zoekresultatenpagina gemarkeerd met een "Gegarandeerd Automodel".

Moet ik een extra verzekering afsluiten voor mijn autohuur in Tampere?

Als u niet van plan bent om een volledige dekkingsverzekering af te sluiten, is het dus raadzaam om een verzekering af te sluiten om uw aanbetaling veilig te stellen. U moet uw leverancier een creditcard kunnen overleggen met voldoende saldo voor de borg van de auto. Als er dan sprake is van een annulering zal de verzekeringsmaatschappij de kosten voor haar rekening nemen. U kunt dit type verzekering tijdens het online boeken van een huurauto op onze website bijboeken.