Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

SUV leiebiler tilgjengelig i Tirgu Mures - Lufthavn [TGM]

Se over våre store SUV Tirgu Mures - Lufthavn leiebiltilbud og velg det mest egnede tilbudet. Finn ut våre leiemodeller, deres priser, og leverandører av SUV leiebiler som er tilgjengelige i TGM Flyplass.

SUV

Opel Mokka

alamo
M
5
5
4
Opel Mokka

fra

$55.99 per dag

Minibil

Toyota Aygo

alamo
M
4
3
2
Toyota Aygo

fra

$21.94 per dag

Økonomibil

Opel Corsa

alamo
M
5
3
2
Opel Corsa

fra

$24.22 per dag

Stasjonsvogner

Renault Clio Estate

alamo
M
5
5
4
Renault Clio Estate

fra

$25.43 per dag

Kompaktbil

Opel Astra

alamo
M
5
5
3
Opel Astra

fra

$28.49 per dag

Standardbil

Skoda Octavia

alamo
M
5
5
4
Skoda Octavia

fra

$53.18 per dag

Standardbil

Opel Insignia

alamo
M
5
4
4
Opel Insignia

fra

$55.98 per dag

Informasjon om SUV bilutleie klasse i Tirgu Mures - Lufthavn

Et sport nyttekjøretøy, bedre kjent av forkortelsen SUV er en stor bil med hevet bakkeklaring og god plass som vanligvis er ledsaget med 4-hjuls drift. Biler fra denne utleie klassen er flotte for aktiv turisme og familieferier utendørs.

Den tilgjengelige 4-hjuls mekanismen sammen med optimalisert overføring og en kraftig motor gjør SUV stand for komfortabel off-road reiser. Det er også rikelig med bagasjerom og innvendig plass til å passe en stor mengde bagasje eller utstyr som ellers ikke ville passe i et mindre kjøretøy.

Å kjøre en 4x4 SUV er også veldig behagelig og vil definitivt få deg til å føle at du er den virkelige sjefen på veien.

SUV TGM Flyplass Leiebil

SUV Bilutleie klasse i Tirgu Mures - Lufthavn Airport presenteres av følgende Bilutleie modeller: Opel Mokka, eller lignende SUV leiebiler.

SUV leiebil steder i nærheten av Tirgu Mures - Lufthavn flyplass

Ikke glem å sjekke bilutleie avtaler i on-site og off-Airport leiebil lokasjoner nærmest Tirgu Mures - Lufthavn. Prisene og tilgjengelighet av biler er vanligvis forskjellige. Sørg for at du gjør det beste valget.

Leiebilsteder i sentrum i nærheten

De beste leverandørene av SUV Tirgu Mures - Lufthavn Bilutleie

For å gjøre det beste valget av SUV leiebilavtale i Tirgu Mures - Lufthavn flyplass [TGM], ta hensyn ikke bare til leiebil modell og dens pris, men også til bilutleieleverandør som tilbyr denne avtalen. Bilutleie byråer som tilbyr SUV biler i Tirgu Mures - Lufthavn har ulike leiebil betingelser og vurdering gjennomsnittlig score fra våre tidligere kunder.

Den største variasjonen av SUV leiebilavtaler i Tirgu Mures - Lufthavn er levert av AUTONOM ROMANIA.

AUTONOM ROMANIA

AUTONOM 17 reviews

9.4 / 10

Alamo

Alamo 19 reviews

8.8 / 10

FAQ - SUV lei en bil på Tirgu Mures - Lufthavn

Hvordan bestille SUV leiebil i Tirgu Mures - Lufthavn?

Begynn å skrive inn nødvendig hentested og avsenderadresse i søkeskjemaet og velg den mest passende fra rullegardinlisten. Velg ønsket dato og klokkeslett for leie. På søkeresultatsiden vil du kunne filtrere og sortere alle leiebil avtaler basert på din foretrukne klasse.

Hva er den billigste SUV leiebilen i TGM Flyplass?

Den billigste SUV bilen i Tirgu Mures - Lufthavn flyplass er Opel Mokka fra alamo. Den gjeldende relevante prisen er $55.99 per dag.

Hvor mye vil jeg bruke på drivstoff for SUV leiebilen i Tirgu Mures - Lufthavn?

Hva trenger jeg å ha når jeg plukker opp SUV leiebil i Tirgu Mures - Lufthavn?

Vanligvis er det nok å presentere:

  • Et førerkort. Sjåfører fra Storbritannia må også vise bildekortet. Hvis førerkortet ikke er i det latinske alfabetet (dvs. på arabisk, gresk, kyrillisk eller kinesisk), må du ta med en internasjonal kjøretillatelse sammen med din innenlandske lisens.
  • Gyldig legitimasjon med bilde (pass eller nasjonal ID).
  • Et gyldig kredittkort i navnet på hoved sjåføren. Det er nødvendig å forhåndsbestille et depositum for leiebil på leiekontoret.

Hvor gammel må jeg være for å leie SUV kjøretøy i Tirgu Mures - Lufthavn?

Du må vanligvis være mellom 25 og 70 år for å leie SUV bil i Tirgu Mures - Lufthavn. Aldersbegrensning av bilutleiefirmaer i Tirgu Mures - Lufthavn kan avvike dramatisk.

Hvis du faller utenfor disse alders begrensningene, kan du alltid finne en bilutleie leverandør som vil tillate deg å leie en bil på betingelse av at du betaler en ekstra tilleggsavgift eller kjøper ekstra forsikring.

Er det mulig å leie SUV bil en vei?

Ja, noen leverandører gir en veis SUV leiebiler i Tirgu Mures - Lufthavn. Vær oppmerksom når du velger en leverandør. Hvis du er ute etter enveis leie, være forberedt på at noen restriksjoner og ekstra betalinger kan være nødvendig. Ikke glem å kontakte selskapet for å være sikker på faktisk tilgjengelighet og kostnader med enveis leie.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!