Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

ALAMO leiebiler på Tirgu Mures - Lufthavn [TGM]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode ALAMO leiebilavtalene på Tirgu Mures - Lufthavn. Legg merke til disse tilbudene på [TGM] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Minibil

Toyota Aygo

alamo
M
4
3
2
Toyota Aygo

fra

$21.94 per dag

Økonomibil

Opel Corsa

alamo
M
5
3
2
Opel Corsa

fra

$24.22 per dag

Stasjonsvogner

Renault Clio Estate

alamo
M
5
5
4
Renault Clio Estate

fra

$25.43 per dag

Kompaktbil

Opel Astra

alamo
M
5
5
3
Opel Astra

fra

$28.49 per dag

Standardbil

Skoda Octavia

alamo
M
5
5
4
Skoda Octavia

fra

$53.18 per dag

Standardbil

Opel Insignia

alamo
M
5
4
4
Opel Insignia

fra

$55.98 per dag

SUV

Opel Mokka

alamo
M
5
5
4
Opel Mokka

fra

$55.99 per dag

Informasjon om ALAMO på Tirgu Mures - Lufthavn

I tabellen nedenfor finner du informasjon om ALAMO som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Tirgu Mures - Lufthavn [TGM].

Alamo

Firmanavn:

Alamo

Adresse:

VIDRASAU SOS TARGU MURES LUDUS, TARGU MURES, 547612

Telefon:

726236564

Drivstoffpolitikk

Hent og returner full

De beste bilutleiefirmaene på Tirgu Mures - Lufthavn-Flyplass [TGM]

Alternativt til ALAMO, er det andre tilgjengelige lokale og internasjonale bilutleie byråer som opererer på Tirgu Mures - Lufthavn [TGM]. Sørg for å se etter spesialer, rabatter, eller kuponger fra disse verdens-klarerte bil leverandører og velge det beste alternativet for deg.

AUTONOM ROMANIA

AUTONOM 17 reviews

9.4 / 10

ALAMO Tirgu Mures - Lufthavn bilutleie biloversikt

ALAMO på Tirgu Mures - Lufthavn TGM gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Mini, Economy, Estate, Compact, Standard, Suv, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Tirgu Mures - Lufthavn, være klar til å plukke opp og Opel Corsa , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få og Opel Astra , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en Standardbil klasse bil med "eller lignende" skilt fra ALAMO på Tirgu Mures - Lufthavn, kan du plukke opp Skoda Octavia, og Opel Insignia .

Når du bestiller en bil av SUV bilutleie klasse fra ALAMO på Tirgu Mures - Lufthavn, vil du få en av følgende biler: og Opel Mokka .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

ALAMO tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra ALAMO på Tirgu Mures - Lufthavn for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Tirgu Mures - Lufthavn, den mest egnede bilen fra ALAMO Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra ALAMO på Tirgu Mures - Lufthavn for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra ALAMO på Tirgu Mures - Lufthavn.
  • For unge sjåfører har ALAMO også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra ALAMO på Tirgu Mures - Lufthavn.

FAQ - ALAMO leiebil på Tirgu Mures - Lufthavn

Hvordan leie en bil fra ALAMO på Tirgu Mures - Lufthavn ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra ALAMO på TGM Flyplass?

Den billigste bilen fra ALAMO på Tirgu Mures - Lufthavn er Toyota Aygo. Gjeldende relevante pris er $21.94 per dag.

Hva er den mest populære ALAMO leiebilen på Tirgu Mures - Lufthavn [TGM]?

De mest populære leiebil på Tirgu Mures - Lufthavn fra ALAMO er for tiden OPEL CORSA. Den laveste prisen for dette kjøretøyet er $24.22 per dag.

Hva er den mest hyppigste bestilte bilklassen fra ALAMO på Tirgu Mures - Lufthavn [TGM]?

Den hyppigste bestilte bilklasse fra ALAMO på TGM Flyplass er ØKONOMIBIL. Den billigste ØKONOMIBIL kjøretøyet fra ALAMO er OPEL CORSA. Prisen starter fra $24.22 per dag.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Tirgu Mures - Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Tirgu Mures - Lufthavn Airport [TGM]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Tirgu Mures - Lufthavn ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!