Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

BUDGET leiebiler på Skukuza - Airport [SZK]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode BUDGET leiebilavtalene på Skukuza - Airport. Legg merke til disse tilbudene på [SZK] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Økonomibil

Volkswagen Polo TSI

budget
M
5
5
2
Volkswagen Polo TSI

fra

$34.17 per dag

SUV

Ford Ecosport

avis
A
4
5
2
Ford Ecosport

fra

$15.37 per dag

Minibil

Renault Kwid

avis
M
4
5
1
Renault Kwid

fra

$15.37 per dag

Økonomibil

Volkswagen Polo Vivo

avis
M
5
5
2
Volkswagen Polo Vivo

fra

$18.56 per dag

Standardbil

Toyota Corolla Quest

avis
M
5
4
4
Toyota Corolla Quest

fra

$22.03 per dag

Minibuss

Toyota Avanza

avis
M
5
5
2
Toyota Avanza

fra

$32.07 per dag

Eksotiske biler

BMW X3

avis
A
7
5
6
BMW X3

fra

$59.13 per dag

Luksusbil

Mercedes C Class

avis
A
5
4
4
Mercedes C Class

fra

$65.01 per dag

Informasjon om BUDGET på Skukuza - Airport

I tabellen nedenfor finner du informasjon om BUDGET som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Skukuza - Airport [SZK].

Budget Car Rental

Firmanavn:

Budget Car Rental

Adresse:

Skukuza Airport, Kruger Nat Park, 1350

Telefon:

27 13 735 5343

Drivstoffpolitikk

Hent og returner full

Hentetype

Adresse: Se andresse

Bonuser

  • - Flyplasstillegg
  • - Ubegrenset antall mil

BUDGET steder i nærheten av SZK Flyplass

For å bedre planlegge turen, vennligst naviger kartet nedenfor med alle tilgjengelige bilutleiesteder nær Skukuza - Airport. Alle ikonene tilsvarer fire typer hente-og retur steder: Flyplass, jernbanestasjon, havn og steder i sentrum.

Leiebilsteder i sentrum i nærheten

De beste bilutleiefirmaene på Skukuza - Airport-Flyplass [SZK]

Alternativt til BUDGET, er det andre tilgjengelige lokale og internasjonale bilutleie byråer som opererer på Skukuza - Airport [SZK]. Sørg for å se etter spesialer, rabatter, eller kuponger fra disse verdens-klarerte bil leverandører og velge det beste alternativet for deg.

Avis Europe Franchise

Avis 60 reviews

7.8 / 10

Hvis du trenger en liten bil for din neste biltur fra Skukuza - Airport [SZK] Flyplass, bør du se nærmere på bilutleie avtaler fra AVIS. De gir den største mengden av biler av ØKONOMIBIL og Bilutleieklassen på Skukuza - Airport.

Et stort antall medium biler er levert av AVIS på Skukuza - Airport . Vær oppmerksom på disse leverandørene dersom du ønsker å få den beste verdien på kjøretøy av STANDARDBIL og FULL STøRRELSEBIL bilutleieklasser.

For å finne de beste SUV bilutleieavtale på Skukuza - Airport [SZK], ta en titt på SUV fra AVIS. Denne leverandøren tilbyr en stor samling av SUV biler på Skukuza - Airport.

Hvis du er ute etter en stor bil på Skukuza - Airport, bør du vurdere avtaler fra AVIS. De gir mye av 7-SETERS, MINIBUSS.

For de av dere som ønsker å kjøre et luksus kjøretøy på Skukuza - Airport, bør du undersøke tilbud fra AVIS. De presenterer nok LUKSUSBIL, EKSOTISKE BILER og biler på Skukuza - Airport for å tilfredsstille alle dine innfall.

BUDGET Skukuza - Airport bilutleie biloversikt

BUDGET på Skukuza - Airport SZK gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Economy, Suv, Mini, Standard, Van, Exotic, Luxury, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Skukuza - Airport, være klar til å plukke opp Volkswagen Polo TSI, og Volkswagen Polo Vivo , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en Standardbil klasse bil med "eller lignende" skilt fra BUDGET på Skukuza - Airport, kan du plukke opp og Toyota Corolla Quest .

Når du bestiller en bil av SUV bilutleie klasse fra BUDGET på Skukuza - Airport, vil du få en av følgende biler: og Ford Ecosport .

Luksusbil bilutleie klasse levert av BUDGET Skukuza - Airport består av følgende bilmodeller: og Mercedes C Class .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

BUDGET tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra BUDGET på Skukuza - Airport for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Skukuza - Airport, den mest egnede bilen fra BUDGET Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra BUDGET på Skukuza - Airport for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra BUDGET på Skukuza - Airport.
  • For unge sjåfører har BUDGET også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra BUDGET på Skukuza - Airport.

FAQ - BUDGET leiebil på Skukuza - Airport

Hvordan leie en bil fra BUDGET på Skukuza - Airport ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra BUDGET på SZK Flyplass?

Den billigste bilen fra BUDGET på Skukuza - Airport er Volkswagen Polo TSI. Gjeldende relevante pris er $34.17 per dag.

Hva er den mest hyppigste bestilte bilklassen fra BUDGET på Skukuza - Airport [SZK]?

Den hyppigste bestilte bilklasse fra BUDGET på SZK Flyplass er ØKONOMIBIL. Den billigste ØKONOMIBIL kjøretøyet fra BUDGET er VOLKSWAGEN POLO TSI. Prisen starter fra $34.17 per dag.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Skukuza - Airport?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Skukuza - Airport Airport [SZK]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Skukuza - Airport ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!