Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

ECONOMY leiebiler tilgjengelig i Mae Sot - Lufthavn [MAQ]

Se over våre store ECONOMY Mae Sot - Lufthavn leiebiltilbud og velg det mest egnede tilbudet. Finn ut våre leiemodeller, deres priser, og leverandører av ECONOMY leiebiler som er tilgjengelige i MAQ Flyplass.

Økonomibil

Honda City

thrifty
A
5
5
2
Honda City

fra

$19.20 per dag

Kompaktbil

Honda Jazz

thrifty
A
5
5
3
Honda Jazz

fra

$19.20 per dag

Minibil

Toyota Yaris

avis
A
4
5
2
Toyota Yaris

fra

$21.90 per dag

Standardbil

Toyota Altis

thrifty
A
5
4
4
Toyota Altis

fra

$23.51 per dag

SUV

Isuzu MU-X

thrifty
A
5
5
5
Isuzu MU-X

fra

$37.53 per dag

Informasjon om ECONOMY bilutleie klasse i Mae Sot - Lufthavn

Økonomi leiebil klassen kan også bli referert til som "superminis" i Europa eller "subcompact" i Nord-Amerika. Økonomi biler er vanligvis lettere og mindre enn standard, men tilbyr mer rom og komfort enn mini.

Denne bilutleie klassen er en fantastisk kombinasjon av lavere leiepris og god drivstoffeffektivitet på grunn av sin moderate størrelse. Slike biler tillater vanligvis opptil 4 passasjerer å reise komfortabelt med ekstra rom for bagasje og personlige eiendeler.

Historisk er økonomi klassen en av de mest populære klassene ettersom det er en billig løsning for å reise med venner eller familie og håndtere personlige ærend.

ECONOMY MAQ Flyplass Leiebil

ECONOMY Bilutleie klasse i Mae Sot - Lufthavn Airport presenteres av følgende Bilutleie modeller: Honda City, eller lignende ECONOMY leiebiler.

De beste leverandørene av ECONOMY Mae Sot - Lufthavn Bilutleie

For å gjøre det beste valget av ECONOMY leiebilavtale i Mae Sot - Lufthavn flyplass [MAQ], ta hensyn ikke bare til leiebil modell og dens pris, men også til bilutleieleverandør som tilbyr denne avtalen. Bilutleie byråer som tilbyr ECONOMY biler i Mae Sot - Lufthavn har ulike leiebil betingelser og vurdering gjennomsnittlig score fra våre tidligere kunder.

Den største variasjonen av ECONOMY leiebilavtaler i Mae Sot - Lufthavn er levert av THAI RENT A CAR.

Thai Rent A Car

Thai 163 reviews

8.3 / 10

Hertz Direct

Hertz 53 reviews

8.2 / 10

Thrifty

Thrifty 13 reviews

8 / 10

Avis Direct

Avis 142 reviews

7.6 / 10

FAQ - ECONOMY lei en bil på Mae Sot - Lufthavn

Hvordan bestille ECONOMY leiebil i Mae Sot - Lufthavn?

Begynn å skrive inn nødvendig hentested og avsenderadresse i søkeskjemaet og velg den mest passende fra rullegardinlisten. Velg ønsket dato og klokkeslett for leie. På søkeresultatsiden vil du kunne filtrere og sortere alle leiebil avtaler basert på din foretrukne klasse.

Hva er den billigste ECONOMY leiebilen i MAQ Flyplass?

Den billigste ECONOMY bilen i Mae Sot - Lufthavn flyplass er Honda City fra thrifty. Den gjeldende relevante prisen er $19.20 per dag.

Hva er den mest populære ECONOMY leiebil i Mae Sot - Lufthavn [MAQ]?

Den mest populære ECONOMY leiebilen i Mae Sot - Lufthavn er for tiden HONDA CITY. Den laveste prisen for dette kjøretøyet er levert av thrifty. Den koster $19.20 per dag.

Hva er den mest pålitelige ECONOMY leverandøren i Mae Sot - Lufthavn [MAQ]?

Den mest betrodde leverandøren av ECONOMY leiebil i MAQ er Thai Rent A Car med en gjennomsnittlig poengsum for vurdering 8.3 av 10.

Det billigste ECONOMY kjøretøyet fra thrifty i Mae Sot - Lufthavn Airport er HONDA CITY. Prisen starter fra $19.20 per dag.

Hvor mye vil jeg bruke på drivstoff for ECONOMY leiebilen i Mae Sot - Lufthavn?

Hva trenger jeg å ha når jeg plukker opp ECONOMY leiebil i Mae Sot - Lufthavn?

Vanligvis er det nok å presentere:

  • Et førerkort. Sjåfører fra Storbritannia må også vise bildekortet. Hvis førerkortet ikke er i det latinske alfabetet (dvs. på arabisk, gresk, kyrillisk eller kinesisk), må du ta med en internasjonal kjøretillatelse sammen med din innenlandske lisens.
  • Gyldig legitimasjon med bilde (pass eller nasjonal ID).
  • Et gyldig kredittkort i navnet på hoved sjåføren. Det er nødvendig å forhåndsbestille et depositum for leiebil på leiekontoret.

Hvor gammel må jeg være for å leie ECONOMY kjøretøy i Mae Sot - Lufthavn?

Du må vanligvis være mellom 25 og 70 år for å leie ECONOMY bil i Mae Sot - Lufthavn. Aldersbegrensning av bilutleiefirmaer i Mae Sot - Lufthavn kan avvike dramatisk.

Hvis du faller utenfor disse alders begrensningene, kan du alltid finne en bilutleie leverandør som vil tillate deg å leie en bil på betingelse av at du betaler en ekstra tilleggsavgift eller kjøper ekstra forsikring.

Er det mulig å leie ECONOMY bil en vei?

Ja, noen leverandører gir en veis ECONOMY leiebiler i Mae Sot - Lufthavn. Vær oppmerksom når du velger en leverandør. Hvis du er ute etter enveis leie, være forberedt på at noen restriksjoner og ekstra betalinger kan være nødvendig. Ikke glem å kontakte selskapet for å være sikker på faktisk tilgjengelighet og kostnader med enveis leie.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!